Hoće li nam Nurk u Lakerse konačno?

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Hoće li nam Nurk u Lakerse konačno?
Da nije kojim slučajem dijasporac?
Ma pojma nemam
Ma Justin sere standardno za njega, jasno je nama svima da ovo nije uspjeh sistemskog rada drzave i sl. nego da je incident da nam se desila Marica koja nam je pokretac svih ovih uspjeha kosarkaske repke cura koja bi vodila uz pomoc cura ovu repku na Eurobaskete i da nema JJ, al ovakvi levati ko Justin zele umanjiti kvalitet Mare i ostalih cura i predstavljaju kao da mi ne bi vidjeli Eura da nije JJ, bez nje ne bi izborili nokaut fazu al Euro bi igrali i bez JJSurreal je napisao/la: ↑27 jun 2021, 16:09Pa Srbija, koja ima nevjerovatnu bazu košarkašica ima Amerikanku - Ivon Anderson.legenda reala je napisao/la: ↑27 jun 2021, 16:00Joj koji levat braćo mila, a sve reprezentacije koje su za nas izmislile život imaju neke Amerikanke u rosteru
Ali, moramo mi sr.ati po svemu, zamisli kako se osjeća neka djevojka koja u ovom truležu trenira košarku. Ovo je nada, podstrek, motivacija.
U ženski sport se ulaže 0KM, i krenu ljudi srati da ovo nije uspjeh, te da imamo luzerski mentalitet.
Pa ako prije 10 godina nismo ni imali ekipu, onda kroz tri ciklusa se dizali je znak da je postojao kakav takav plan. A temelji ovoga su udareni u ono Harunovo vrijeme kada su se ponovo formirale i igrale prvenstva U16, 18, 20. Da toga nije bilo i ovakva Marica kakva jeste teško bi odbila ponude drugih. Trenutno je najveći problem šta za 5 10 godina, jer nešto ne vidim trenutno hajp neki oko mladjih kategorija, valjda se nakon ovog uspjeha to promjeni jer je to osnov svega. Pa iz ove ekipe skoro sve su igrale u18 u20 i tako sazrijevale, Delicke, Babić, Melisa, Marica, Džebo...Justin je napisao/la: ↑27 jun 2021, 15:53Isto si mislim, ali necu da kvarim atmosferu. Plus sto je i ovaj "uspjeh" razultat prisvojene Amerikanke, a ne nekog dobrog rada bh kosarke.
Iskreno se i ne sjecam kvalifikacija pa ne znam kako bi tamo prosli bez JJ,ali realno na prvenstvu bez nje sve bi izgubili,ali za nas bi bez nje i sam odlazak na prvenstvo bio uspijeh s obzirom kako se tretira zenska kosarka,odnosno kako se ne tretira.legenda reala je napisao/la: ↑27 jun 2021, 16:32Ma Justin sere standardno za njega, jasno je nama svima da ovo nije uspjeh sistemskog rada drzave i sl. nego da je incident da nam se desila Marica koja nam je pokretac svih ovih uspjeha kosarkaske repke cura koja bi vodila uz pomoc cura ovu repku na Eurobaskete i da nema JJ, al ovakvi levati ko Justin zele umanjiti kvalitet Mare i ostalih cura i predstavljaju kao da mi ne bi vidjeli Eura da nije JJ, bez nje ne bi izborili nokaut fazu al Euro bi igrali i bez JJSurreal je napisao/la: ↑27 jun 2021, 16:09Pa Srbija, koja ima nevjerovatnu bazu košarkašica ima Amerikanku - Ivon Anderson.legenda reala je napisao/la: ↑27 jun 2021, 16:00Joj koji levat braćo mila, a sve reprezentacije koje su za nas izmislile život imaju neke Amerikanke u rosteru
Ali, moramo mi sr.ati po svemu, zamisli kako se osjeća neka djevojka koja u ovom truležu trenira košarku. Ovo je nada, podstrek, motivacija.
U ženski sport se ulaže 0KM, i krenu ljudi srati da ovo nije uspjeh, te da imamo luzerski mentalitet.
Nije troll vec magarac, to je ogromna razlika.
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat, Vaya i 13 gostiju.