Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Euro 2020 - općenito
Ide Danska u finale

- Meraak1921
- Kontakt:
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Danska

Ma daj molim te. Imali jednu priliku u čitavoj utakmici i sad kao bolji. Čim favorit ne zabije 3 gola u prvom poluvremenu, odmah priča kako je underdog bolji. Isto ko sinoć Austrija protiv Italije.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Eto sta se desi kad provociras.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ubiše Česi, posložio je Jaro da valja. Malen zaeba sve, otišlo bi ovo u drugom pravcu.
@JonSnow
Uporedi legendo ekipu Češke i Holandije, pa će ti sve biti jasno.
@JonSnow
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Sve ok buraz, svaka im čast na borbi, ali do crvenog i golanisu bili bolja ekipa. Nema potrebe pretjerivat.AlfredNobel je napisao/la: ↑27 jun 2021, 19:31Ubiše Česi, posložio je Jaro da valja. Malen zaeba sve, otišlo bi ovo u drugom pravcu.
@JonSnow
Zadnja izmjena: JonSnow, dana/u 27 jun 2021, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
Bundesliga
- Kontakt:
Jesu dosadni vise sa ovim LGBT sranjima. Doslovno ti u facu nabija one zastave. Jel ovo pride ili prvenstvo?
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- JohnCleese
- Kontakt:
ŠKODA u finalu DAF u kanalu 
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- OldFashioned
- Kontakt:
AlfredNobel je napisao/la: ↑27 jun 2021, 19:31Ubiše Česi, posložio je Jaro da valja. Malen zaeba sve, otišlo bi ovo u drugom pravcu.
@JonSnow
Eh to je nogomet. Sve se vrlo lako preokrene.
Da je umjesto stative sinoc Immobile pogodio mrezu u I pol. sasvim drukcija utakmica u nastavku. Ovako sada pricamo o sjajnoj partiji Austrijanaca usprkos porazu.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Gledas li ti utakmicu?U prvom poluvremenu Nizozemska nije imala suta u okvir gola, Ceska je bar imala jedan.JonSnow je napisao/la: ↑27 jun 2021, 19:30Ma daj molim te. Imali jednu priliku u čitavoj utakmici i sad kao bolji. Čim favorit ne zabije 3 gola u prvom poluvremenu, odmah priča kako je underdog bolji. Isto ko sinoć Austrija protiv Italije.
Igra Ceske je primjer kako bi nase primadone trebale da igraju .
- Meraak1921
- Kontakt:
Ja mislim da ovaj ne gleda tekmu .. ceska boljachenta27 je napisao/la: ↑27 jun 2021, 19:34Gledas li ti utakmicu u prvom Nizosemska nije imala suta u okvir gola, Ceska je bar imala jedan .
Igra Ceske je primjer kako bi nase primadone trebale da igraju .
Kako tanak kadar kada se Ceska prva postava gleda po klubovima, a nevjerovatni su kao tim, cini se da ih tesko ko moze tek onako natamburati. 2:0
Auh brate
E moji jadovi. 
- OldFashioned
- Kontakt:
Karaaaj
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.