Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Euro 2020 - općenito
Lukaku isto tenk , da stave zid od siporeksa na vrhu 16 probio bi ga u trku s loptom
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
grozna utakmica
-
Bundesliga
- Kontakt:
Zato sto bi morao svirati da je vidio jer je faul bio toliko ocigledan. Morao je veatiti loptu jer je Lukaku izgubio loptu odmah bas zbog tog faula. Dakle nema nikakve prednosti, unistio mu je akciju. Takve se stvari vracaju. Milion puta vidjeno da kad pustis prednost a igrac izgubi odmah loptu vraca se na prethodni faul. Ali ovdje nije uopste pustao milion posto jer nije ni vidio kontakt.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Veceras gledam prvi put na HRTu.
Kolega Hadzic je za ovog institucija.
Na ovim prostorima jedino se izdvajaju Kemo i pojedini sa Arene.
Ostali su smece.
Bundesligaši dominiraju 
Ama faul je bio na pocetku kontre, posto su ovi u kontri sudija logicno pusta prednost jer su ovi imali solidnu sansu, ne mozes prekinut kontru ekipe i dat faul ako imaju izglednu priliku. Isto tako ne mozes ni nakon sto ovi promase vratit na faul, onda si ga odmah trebao svirati. Jbt ko da od jucer pratite fudbal.Bundesliga je napisao/la: ↑27 jun 2021, 21:50Zato sto bi morao svirati da je vidio jer je faul bio toliko ocigledan. Morao je veatiti loptu jer je Lukaku izgubio loptu odmah bas zbog tog faula. Dakle nema nikakve prednosti, unistio mu je akciju. Takve se stvari vracaju. Milion puta vidjeno da kad pustis prednost a igrac izgubi odmah loptu vraca se na prethodni faul. Ali ovdje nije uopste pustao milion posto jer nije ni vidio kontakt.
Jedino ako je faul bio u trenutku upucivanja pasa onda ok, al mislim da je bilo par koraka ranije.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Renato je u veznom redu ono sto je Lukaku u napadu.Nezadrzivi obojica, zvjeri.
Podcjenjeni a prekorisni za tim.
Lukaku je vec godinama jedan od najboljih , ove godine je pokazao da je za tim igrac vise na terenu.
Renato buduci superstar , zvace Kevina i Tielmansa zajedno.
Podcjenjeni a prekorisni za tim.
Lukaku je vec godinama jedan od najboljih , ove godine je pokazao da je za tim igrac vise na terenu.
Renato buduci superstar , zvace Kevina i Tielmansa zajedno.
Nije Lukaku izgubio loptu zbog nedosudjenog faula, tj. pustene prednosti. Kada ju je izgubio nije mogao vratiti situaciju jer nedosudjeni faul nije "krivac" za izgubljenu loptu nego jednostavno pogresan pas.Bundesliga je napisao/la: ↑27 jun 2021, 21:50Zato sto bi morao svirati da je vidio jer je faul bio toliko ocigledan. Morao je veatiti loptu jer je Lukaku izgubio loptu odmah bas zbog tog faula. Dakle nema nikakve prednosti, unistio mu je akciju. Takve se stvari vracaju. Milion puta vidjeno da kad pustis prednost a igrac izgubi odmah loptu vraca se na prethodni faul. Ali ovdje nije uopste pustao milion posto jer nije ni vidio kontakt.
Da je svirao faul ponovo bi po nekome "pogrijesio".
Sasvim ispravna odluka sudije u ovom slucaju.
Sad gledam ovaj šut, haman po sredini bio
Portugal je ocajan, sreca ispadaju
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
Bundesliga
- Kontakt:
Pa jel ti kontas da ga je on zeznuo da je izgubio ravnotezu i uputio pogresan pas? Dakle nakon pogresnog pasa je morao vratiti loptu gdje je i bio faul. Tacno je hiljadu puta vidjeno to. Govori ti 10 ljudi istu stvar a ti po svom.
Renato odlican veznjak 
Lukaku se vratio u "normalno" stanje. Kada se to desilo onda nema vracanja faula.Bundesliga je napisao/la: ↑27 jun 2021, 21:57Pa jel ti kontas da ga je on zeznuo da je izgubio ravnotezu i uputio pogresan pas? Dakle nakon pogresnog pasa je morao vratiti loptu gdje je i bio faul. Tacno je hiljadu puta vidjeno to. Govori ti 10 ljudi istu stvar a ti po svom.
Pregledaj situaciju jos jednom, nisi ti to fino vidio.Bundesliga je napisao/la: ↑27 jun 2021, 21:57Pa jel ti kontas da ga je on zeznuo da je izgubio ravnotezu i uputio pogresan pas? Dakle nakon pogresnog pasa je morao vratiti loptu gdje je i bio faul. Tacno je hiljadu puta vidjeno to. Govori ti 10 ljudi istu stvar a ti po svom.
15.10.2013.
- AlfredNobel
- Kontakt:
O kakvoj greški Patricia pričate, lopta evidentno napravila efej i promijenila pravac. Ništa nije mogao.
Gol u pravi čas, taman sad da sve eksplodira u drugom dijelu. Belgijanci odlični u odbrani, dobro postavljeni, poklopljeni Portuglaci maksimalno. Svakako su bezidejni prema naprijed, još na to dodaj Santosovu filozofiju, dobiješ ovo što su odigrali u prvom poluvremenu.
Nisu ni Belgijanci odigrali ništa posebno, ali zabiše u pravi trenutak.
Ne djeluje mi ovaj Portugal da može nešto napraviti, ali vidjećemo, nikad se ne zna.
Gol u pravi čas, taman sad da sve eksplodira u drugom dijelu. Belgijanci odlični u odbrani, dobro postavljeni, poklopljeni Portuglaci maksimalno. Svakako su bezidejni prema naprijed, još na to dodaj Santosovu filozofiju, dobiješ ovo što su odigrali u prvom poluvremenu.
Nisu ni Belgijanci odigrali ništa posebno, ali zabiše u pravi trenutak.
Ne djeluje mi ovaj Portugal da može nešto napraviti, ali vidjećemo, nikad se ne zna.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Istina, ali baciće još neku foru do kraja na čelu sa majstorom tog zanata, tako da ćemo strepiti do kraja
Vom Jäger zum Gejagten
-
Bundesliga
- Kontakt:
Vidio sam ja nego vi gledate samo da je vodio loptu, a sto je dok je predao pas jedva ostao na nogama ne gledate. Kad se "oporavio" morao je predati loptu jer je bilo par Portugalaca ispred njega. I pogrijesio je u pasu jer se nije u potpunosti uspio oporaviti. Dakle vracas na prethodni faul.
Pu jbmti srecu
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.