Zenske selekcije
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Zenske selekcije
Jonquel najbolji strijelac i skakac, Nikolina Babic najbolji trojkaš turnira (15/26, 57.7%).
Zadnja izmjena: forgempp, dana/u 27 jun 2021, 23:14, ukupno mijenjano 2 puta.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!

Pa pored Loje i ona je zaslužna za nastup Jones. Bezveze su ovakvi komentari za legendu svjetske košarke
nema potpisa
Druze cura ne zna recenice sastavit. Ko da je s psihijatrije izasla. Dijete od 5 godina bi bolje pricalo.
Fizicki, ne igracki, ili se ukljuci ili ne komentarisi.

Realno brate, isto Oliva. Pretanka, malo simpaticna i to je sve. Nema kod nas gotivne djevojke u repci. Babic je isto simpa ali izgleda ko da u obdaniste ide. Brcaninovic isto instagramusa, a tanka.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Klempava ali slatka. Da je nesto zgodna, nije.
Da je vidim negdje na ulici dobila bi ocjenu 5 ili 6 ali posto je javna licnost i trenutni status koji ima moze dobiti sedmicu
Da je vidim negdje na ulici dobila bi ocjenu 5 ili 6 ali posto je javna licnost i trenutni status koji ima moze dobiti sedmicu

Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 27 jun 2021, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Izvinjavam se @qoretzka nisam procitao, al opet nisi u pravu. 
Slatkica prava
Al meni je Nikolina najljepsa (Babic).

Slatkica prava

Al meni je Nikolina najljepsa (Babic).
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Neće da prihvati na instagramu

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
akisarajevo92 je napisao/la: ↑27 jun 2021, 23:16Klempava ali slatka. Da je nesto zgodna, nije.
Da je vidim negdje na ulici dobila bi ocjenu 5 ili 6 ali posto je javna licnost i trenutni status koji ima moze dobiti sedmicu![]()
Ti više voliš ovakve

Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?
- akisarajevo92
- Kontakt:
Polako, dok se sabere, jos je u transu zbog rezultata. Za koji dan ce malo saltati zahtjeve.

E svaka ti čast

wtfff
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?

Bolji od pola riba danas

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Evo sastava u20 ekipe iz 2015 koja je sve dobila na prvenstvu B divizije, a Marica bila mvp. Godinu prije je isto bila mvp u bugarskoj al nismo bili medju top tri. Onda kasnije Mara ispala u b diviziju kad je vodila ekipu u portugalu. Znači 6 igračica iz te ekipe 2015 je bilo na euru. Šteta za ovu Nedzlu što se nije razvila, imala je extra predispozicije.
Npr o Marici ništa na ovim stranicama tipa wikpedia, gdje igra, gdje igrala ,karijera i tako to...

nema potpisa
Šteta što nema ovakvih u Bosni najbliže što imamo je Božo Vrećo.
-
- Kontakt:
Omerbasic me totalno razocarala mislio sam da ce nakon sezone u sloveniji naci dobar klub i ona se vrati po 2 put u Albaniju.
- legenda reala
- Kontakt:
Ima li neko da uredi tu wikipediu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Odakle pokupiti informacije, ja znam da je bila u celju, pa onda mislim dva tri kluba u turskoj od čega je jedan onaj sa turskog dijela kipra, druga dva bi bila mersin i hatay, onda ova avenida i sad neki francuski. Al po godinama poredati nema šanse
nema potpisa
- legenda reala
- Kontakt:
Pitacemo njuAdmir_Sa je napisao/la: ↑27 jun 2021, 23:45Odakle pokupiti informacije, ja znam da je bila u celju, pa onda mislim dva tri kluba u turskoj od čega je jedan onaj sa turskog dijela kipra, druga dva bi bila mersin i hatay, onda ova avenida i sad neki francuski. Al po godinama poredati nema šanse

sta znamimas Shaqa ovdje on sve zna, imas Ghurabu on ce sve izdiktirati to
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 18 gostiju.