E to je to sto smeta makar meni a siguran sam i drugima na ovom forumu.Dobar covjek, dobar fudbaler, odlicno predstavlja nasu drzavu ali ja ga ne volim.Zasto ga ne volis?Zato sto je City konkurencija Liverpool-u?e2_ze je napisao/la:stvarno bezveze napadate covjeka, sta ne voli dzeku, sta sad, ne volim ga ni ja, fudbaler odlican, kao covjek je dobar, predstavlja bih u odlicnom svjetlu, ali ja vise volim pjanica nego dzeku, mnogo vise... samo rizo majstore robijasi su to nekada pjevali to se vise ne radi, ako nesto znaci od jednog robijasa da nam jos jednom oprostite za to...
A volis Liverpool zbog???
Nekoliko stvari da rascistimo(ovo se odnosi na Rizaha).Iako je Liverpool veci klub od City-ja trenutno nisu u istom rangu kao sto tabela pokazuje.City stvara jedan tim koji ce da igra vaznu ulogu u EPL i Europi u narednom periodu.Normalno je da ce u tom procesu biti gresaka u dovodjenju igraca kao sto su neki koje si nabrojao ali isto tako je tu i jedan broj igraca koji su opravdali ulaganja.Mi se svi nadamo da ce Dzeko isto tako pokazati da je trenutno jedan od najboljih napadaca na svijetu.
Prica da se nijedan igrac iz BL nije naigrao u EPL je stvarno glupa.Ali kad bi i po tome gledali ko bi onda rekao da ce Edin ikad iz PL BiH doci do BL i biti jedan od boljih u zadnjih par godina, postaviti razne rekorde kako u klubu tako i u BL a da ne pricamo o tome da je sa svoje 24 godine potpisao za jedan od boljih klubova u EPL-u.
Kad vec pomenuh PL BiH samo da razjasnimo da nisu svi, u stvari nije ni vecina zeljinih navijaca prozivala Dzeku.Ti na grbavici imas likova koji za svaki pogresan potez psuju i prozivaju ali su oni u velikoj manjjini.
A sto se tice medjusobnog "cascenja" BH navijackih skupina od svakog bi bio spreman biti kritikovan ali ne i od navijaca Liverpoola, mislim onih pravih, koji su bas na proslom derbiju lijepo pocastili svoje protivnike svojim "kulturnim" navijanjem.Mi smo makar iz rata juce izasli, koji je njihov izgovor???
Jos jedna stvar na ovu temu.Kako to da pojedincima nije jasna nasa "pretjerana" ljubav prema nasem igracu a nama treba da bude jasna njihova pretjerana ljubav prema inozemnom klubu?
Ja sam do juce imao simpatije prema nekom klubu u EPL-u ali sad je tu nesto sto je jace od onoga sto me je privuklo da uopste podrzavam taj klub i normalno je (bar za mene) da je City sada moj broj jedan u Engleskoj.
ahh sto se umorih pisajuci