Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Euro 2020 - općenito
a sad sutra da vidimo mogu li Vatreni izvesti neko čudo protiv Španjolaca bez Perišića?
Kakvi likovi ovdje pišu, sve konta čovjek zezaju se, pa ako je Ronaldo prevara, šta su onda Abumeyangi, Alabe, Viniciousi, Greenwodi i ostali.

Ne pokrece niko tu temu jer se veoma dobro zna ko je prvi, porediti ta dva igraca se ne moze. Ako ga iko pokrecu, pokrecu ga ronini fanbojsi.
Siiiiiiiuuuuuuu
@igrajlopte 🐦
Koliko li je Rona nabio kompleksa ovoj trojici pa ovoliko likuju nakon ispadanja Portugala 

Ovo veceras je ubjedljivo najlosije sudjenje na prvenstvu. Sreca u nesreci sto nemamo deBruynea u top formi je dvostruka:
1.znamo da nema sanse da svabe budu prvaci
2.jedna velika sramota da pogana ciganska Portugalija bude na krovu Evrope je zavrsena
1.znamo da nema sanse da svabe budu prvaci
2.jedna velika sramota da pogana ciganska Portugalija bude na krovu Evrope je zavrsena
Džeri Drejk
Cisto da vas podsjetim koga citirate decki. Brat se registrovao da moze svakog zivog blatit, ne valja liku apsolutno niko. Mislim da je kao djecak pokusao igrati neki sport ali je shvatio da je krampa pa mu sad svako ziv ko je uspio smeta. Kompleksas.

Ko da pricas o Ronaldinhu i Dini Hoticu.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- osvajaci551
- Kontakt:
Po meni dijametralno suprotno. Brych kandidat za finale.
Raheem Sterling - igračina, a ne padavičar!
najbolji igrači PL za podvoz na euru. ok, de bruyne je dobio i po nosu i po nogama, ali bruno katastrofa, gundogan katastrofa, jota apsolutno najgori igrač prvenstva … jako interesantnoakisarajevo92 je napisao/la: ↑27 jun 2021, 23:10manite se Ronalda, sta reci za Bruna i njegove "igre" na ovom Euru![]()
nije imao u drugom ništa više pod kontrolomosvajaci551 je napisao/la: ↑27 jun 2021, 23:19Po meni dijametralno suprotno. Brych kandidat za finale.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Niko ne može objasniti fenomen Brune Fernandesa.. Lik koji melje u Unitedu, dođe na EURO i doslovno se ne može sastati s loptom. Šta mu se dešava ptice znaju, ali ovo što igra od početka prvenstva je kriminalno, u nekim situacijama me stid bude u njegovo ime.
Belgija za razliku od Portugala je nešto i odigrala. Daleko je to od neke odlične igre, naprotiv, ako se ne dohavizaju, neće ni oni daleko.
Belgija za razliku od Portugala je nešto i odigrala. Daleko je to od neke odlične igre, naprotiv, ako se ne dohavizaju, neće ni oni daleko.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Samo fakti najveca jajaro foruma, jel ti to dosla struja u vukoyebinu i da li opet nestaje poslije ispadanja Svaba?Goretzka je napisao/la: ↑27 jun 2021, 23:17
Cisto da vas podsjetim koga citirate decki. Brat se registrovao da moze svakog zivog blatit, ne valja liku apsolutno niko. Mislim da je kao djecak pokusao igrati neki sport ali je shvatio da je krampa pa mu sad svako ziv ko je uspio smeta. Kompleksas.![]()
Umor, ne može jednostavnije objašnjenje. Lik igra u cugu godinu i po bez prekida, bez povreda, bez pauze. Naravno da će ga stići, trebalo je i prije.AlfredNobel je napisao/la: ↑27 jun 2021, 23:22Niko ne može objasniti fenomen Brune Fernandesa.. Lik koji melje u Unitedu, dođe na EURO i doslovno se ne može sastati s loptom. Šta mu se dešava ptice znaju, ali ovo što igra od početka prvenstva je kriminalno, u nekim situacijama me stid bude u njegovo ime.
Kakvi fakti Rona prevara, Neuer prevara, Stones i Dias prevareWanderson je napisao/la: ↑27 jun 2021, 23:23Samo fakti najveca jajaro foruma, jel ti to dosla struja u vukoyebinu i da li opet nestaje poslije ispadanja Svaba?Goretzka je napisao/la: ↑27 jun 2021, 23:17
Cisto da vas podsjetim koga citirate decki. Brat se registrovao da moze svakog zivog blatit, ne valja liku apsolutno niko. Mislim da je kao djecak pokusao igrati neki sport ali je shvatio da je krampa pa mu sad svako ziv ko je uspio smeta. Kompleksas.![]()

Tu je babuka, moram samarat takve kao ti poslije svake tekme, carsijaneru.

Bruno da bi bio na nivo citava ekipa mu se mora podredit i sve se oko njega mora vrtit. To moze u Unitedu koji ima 2 i po vrhunska igraca dok u Portugalu ne moze proci.AlfredNobel je napisao/la: ↑27 jun 2021, 23:22Niko ne može objasniti fenomen Brune Fernandesa.. Lik koji melje u Unitedu, dođe na EURO i doslovno se ne može sastati s loptom. Šta mu se dešava ptice znaju, ali ovo što igra od početka prvenstva je kriminalno, u nekim situacijama me stid bude u njegovo ime.
Kako je odvratan stadion na kojem su igrali Porugal i Belgija.
Liči na Maksimir, tribine udaljene 40 metara od terena, atletska staza ...
Kao da je dvadeseto stoljeće.
Liči na Maksimir, tribine udaljene 40 metara od terena, atletska staza ...
Kao da je dvadeseto stoljeće.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Velika steta sto necemo vise gledati Ronalda kako trci pravo 80 metara. Nenadoknadiv gubitak za prvenstvo.
- OldFashioned
- Kontakt:
Koliko ce jos puta ovaj moron sa SK reci da mu je zao sto je Portugal ispao. Kakav dosadnjakovic...
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Bruno Fernandes je najgori igrač prvenstva.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
-
- Moderator
- Kontakt:
Mbappe ce da trciDonnie Darko je napisao/la: ↑27 jun 2021, 23:27Velika steta sto necemo vise gledati Ronalda kako trci pravo 80 metara. Nenadoknadiv gubitak za prvenstvo.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Belgija ima dva poraza u zadnjih 34 utakmice , zadnjih 13 meceva bez poraza. Na ovom prvenstvu cetri pobjede sa 8-1 gol razlikom ,ljudi igrali veceras za prolaz , Portugal krkani i šminkeri lagano kuci
Citajuci neke strucnjake sa foruma reklo bi se da je Belgija zalutala na EP

Citajuci neke strucnjake sa foruma reklo bi se da je Belgija zalutala na EP

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.