Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Euro 2020 - općenito
idemo 
L-Train je napisao/la: ↑28 jun 2021, 01:56Ili vlasti u Bilbaou?,steta sto nismo imali priliku da vidimo Spanjolsku reprezentaciju na San Mamesu i na sta bi to licilo![]()
To bi rat bio mrtva glava bi Pala sigurno... vjerovatno su vlasti u bilbau gledale da izbjegnu crni scenarij...baskijski nacionalizam je jak pogotovo kod mladze raje... vecina roditelja djecu salje u baskijske skole gdje se uci po planu I programu koji su pisali nacionalisti I tu se Madrid ne pita nista....
Bas nesto razmisljam za Ronalda, svaka cast kaj ima tu glad za dokazivanjem, kaj je pobrao brdo nagrada itd, ali kad bi se gledao najbolji igrac ikada nebi ga tamo stavio. On mi nekako djeluje ko robot u svemu kaj radi, trenira jako i zabija golove, ali nije mi igrac da bi reko koji genije covjece.
ARSENAL4ever
- Shategabri
- Kontakt:
Pa eto mnogi će reći da je Messi bolji, da je sa više skilla, al opet Messi je u odnosu na CR pi.čka i to je nebrojeno puta pokazao. Za takvog superstara to je veliki minus, to što nije vođa.TheMix je napisao/la: ↑28 jun 2021, 07:58Bas nesto razmisljam za Ronalda, svaka cast kaj ima tu glad za dokazivanjem, kaj je pobrao brdo nagrada itd, ali kad bi se gledao najbolji igrac ikada nebi ga tamo stavio. On mi nekako djeluje ko robot u svemu kaj radi, trenira jako i zabija golove, ali nije mi igrac da bi reko koji genije covjece.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Jest, tako je izbacio loptu iz svog kaznenog nakon kornera, pretrčao cijeli teren i dao gol.JoeBleck je napisao/la: ↑28 jun 2021, 01:43Cestitke Belgiji , na misice.Nista nisu pokazali osim klase Lukakua i par momenata Edena i njegove carolije.Portugal po obicaju , ekipa nabacana od vrhunskih igraca koji kada u timu imaju Ronalda , djeluju kao polovnjaci.
Gledam ovaj Euro , gledam zadnje 2-3 godine performanse i zaista ne vidim sta pojedini pratioci ove igre vide jos uvijek u tom igracu vrijedno hvale i divljenja.To sto ima 37 godina i kampuje u petercu moze svaki fudbaler uraditi.Frajer je protiv Belgije prosetao 6km unutar 16 metara od toga je 4 puta pao trazeci nesto , 2 puta sutao slobodni i 2 puta izgubio loptu sa krila.Totalni disbalans za ovaj fudbal koji je i kostao ovaj Portugal bolje partije.Igrac manje u odbrani , kreaciji , jako cesto i napadu.Nikakva kretnja sa i bez lopte.Bolje da je Silva igrao , vise bi prostora stvorio.Kancer i kluba u kojem igra , ekipa djeluje rastelovano od kako je u Juventusu.
Renato je definitivno najvise pokazao na citavom prvenstvu u njihovom timu , vrhunski je bio citav turnir.Ima sve da igra gdje pozeli.
Šta treba vraćati se i Pepeu pomagati? Inače napadači aktivno učestvuju u odbrani? Ili je možda trebao onoj rupetini što je igrala na beku?
Da hoće otići iz tog Juventusa pa da vidimo. Kad je već kriv i za primljene golove i sve što ne valja u ekipi.
Koševo Zapad
Ma Ronaldo je van 16m neupotrebljiv, pogotovo sa loptom u nogama. Ne znam što se bježi od tog. On jeste strašan ezgekutor u 16m, na sve načine daje golove.
Isto kao što je Messi bez lotpe katastrofa na terenu, ne kreće se, ne trči.
Eto da ih se spoji dobili bi jednog super igrača
Šalu na stranu, prolazi njihovo, godine, zasićenost.
Što se tiče same utakmice, umalo nezaspah. Portugal hoće a ne može, Belgija se povukla, ni ne pokušava naprijed. Njima je bitnije da li će De Brujne i Azar biti spremni za žabare.
Jest onaj šut Azara kod gola nezgodan, ali meni je ono Patrisijev gol, mora se ono braniti.
Čestitke Češkoj. Nisam gledao, ali drago mi je što su nabjeđene lale poslali kući. Dakle, on ili Danska u polufinalu. Prije 5 godina Vels, sad neko od njih
Eto da ih se spoji dobili bi jednog super igrača

Što se tiče same utakmice, umalo nezaspah. Portugal hoće a ne može, Belgija se povukla, ni ne pokušava naprijed. Njima je bitnije da li će De Brujne i Azar biti spremni za žabare.
Jest onaj šut Azara kod gola nezgodan, ali meni je ono Patrisijev gol, mora se ono braniti.
Čestitke Češkoj. Nisam gledao, ali drago mi je što su nabjeđene lale poslali kući. Dakle, on ili Danska u polufinalu. Prije 5 godina Vels, sad neko od njih

[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
Dobro Keane reče za onu ublehu Felixa 125 mil plaćen ne može ošutati u okvir gola.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Shategabri
- Kontakt:
Messiju se sa 34 godine motorika dobro smanjila, a CR koliko god se trudio ipak godine uzimaju svoj danak.Riziko je napisao/la: ↑28 jun 2021, 08:54Ma Ronaldo je van 16m neupotrebljiv, pogotovo sa loptom u nogama. Ne znam što se bježi od tog. On jeste strašan ezgekutor u 16m, na sve načine daje golove.
Eto da ih se spoji dobili bi jednog super igrača![]()
Čestitke Češkoj. Nisam gledao, ali drago mi je što su nabjeđene lale poslali kući. Dakle, on ili Danska u polufinalu. Prije 5 godina Vels, sad neko od njih![]()
Zato i spomenuh gore onaj trk kod izbijanja lopte iz 16 i trk preko cijelog terena da da gol. Al ne možeš sad očekivati od njega da sprinta cijelu utakmicu, nije realno.
Uostalom vidjećemo gdje će biti Portugal kad se povuče. Tačno da imaju dobrih igrača, ali ako nema lidera ekipe nema ni rezultata.
Koševo Zapad
Vala ni selektor im nije nešto
Aj Španija i Francuska today

Aj Španija i Francuska today

[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
- anonymousHD
- Kontakt:
Ronaldo u Juventusu pokušava i dalje da igra krilo, ali nema od tog ništa, godine kad te stignu, džaba ti sve, džaba ti svaki trneing, kad tijelo ne može više to da prati. Ronaldo je devetka, tu je najbolji na svijetu.
Santos je sinoć apsolutni krivac za sve. Od sastava do taktike, nula bodova. Imaš Ronalda, čovjek nije došao do šuta od debila koji sa 30m gađaju navijače na tribinama. Ne ide. Nikakvog plana, niti išta.
Belgija, razočarali me, očekivao sam više, jedan napad, jedan šut i to je to.
Santos je sinoć apsolutni krivac za sve. Od sastava do taktike, nula bodova. Imaš Ronalda, čovjek nije došao do šuta od debila koji sa 30m gađaju navijače na tribinama. Ne ide. Nikakvog plana, niti išta.
Belgija, razočarali me, očekivao sam više, jedan napad, jedan šut i to je to.
Poklon kvota na Crvenu Huriju.
Na Francuze veoma visoka kvota,
jes da Dembele fali ali vjerujem da imaju snage da prođu Šiptarsku.
Na Francuze veoma visoka kvota,
jes da Dembele fali ali vjerujem da imaju snage da prođu Šiptarsku.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
- Shategabri
- Kontakt:
- anonymousHD
- Kontakt:
https://sportsport.ba/fudbal/cristiano- ... gal/402434
Niste normalni!
Da se smijao, opet bi pljuvali po njemu. Ovo je reakcija velikog šampiona i sa 36 godina mrzi da gubi.
Niste normalni!
Da se smijao, opet bi pljuvali po njemu. Ovo je reakcija velikog šampiona i sa 36 godina mrzi da gubi.
- Shategabri
- Kontakt:
Nema šta šutnuo flašicu sa vodom. Nezapamćen skandal.anonymousHD je napisao/la: ↑28 jun 2021, 10:21https://sportsport.ba/fudbal/cristiano- ... gal/402434
Niste normalni!
Koševo Zapad
Ma Ronaldo zasluzuje veliki respekt, kako vrijeme ide covjek se sve vise odusevi sta je postigao. Nego ovo za Ali Daei je samo simpaticno, imam osjecaj da je izvodio kornere i postigao golove glavom u isto vrijeme.
Sta mu je flasica skrivila, sto nije udarao Felixa, Brunu i ostale izvikane kolege
- feniksptica
- Kontakt:
-
- Kontakt:
To je jedino sto CR ima bolje, to sto je vodja. Gotivim Messija vise 10x ali kad bi samo malo se trznuo u tim situacijama toliko bi ga podiglo...Shategabri je napisao/la: ↑28 jun 2021, 08:42Pa eto mnogi će reći da je Messi bolji, da je sa više skilla, al opet Messi je u odnosu na CR pi.čka i to je nebrojeno puta pokazao. Za takvog superstara to je veliki minus, to što nije vođa.TheMix je napisao/la: ↑28 jun 2021, 07:58Bas nesto razmisljam za Ronalda, svaka cast kaj ima tu glad za dokazivanjem, kaj je pobrao brdo nagrada itd, ali kad bi se gledao najbolji igrac ikada nebi ga tamo stavio. On mi nekako djeluje ko robot u svemu kaj radi, trenira jako i zabija golove, ali nije mi igrac da bi reko koji genije covjece.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.