NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA 2020/2021
Khris sam u cetvrtoj. Nije mi jasno kako Holiday oz serije u seriju moze biti los ovoliko.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
MIL ovo mora proci makar na misice.Ne moze ih ATL pratiti fizicki.
Kakav igrač je Middleton, 20 pts u 4/4 

Bucksi imaju i tu sreću što je na drugoj strani parketa, u prvoj petorci katastrofalni Bogdanović. Momak doslovno najbolji igrač Bucksa u ovoj seriji.
Dobro je, 2:1 za Buckse, očekujem da i sljedeće dvije dobiju.
Ima li naznaka da se Kawhi vraća? makar sa 20% snage? Ko bi rekao da će finale igrati Sunsi i Bucksi. Čak sam tu vidio Utah, naravno i Netse, ali povrede su čudo i tako u svakom sportu.
Ima li naznaka da se Kawhi vraća? makar sa 20% snage? Ko bi rekao da će finale igrati Sunsi i Bucksi. Čak sam tu vidio Utah, naravno i Netse, ali povrede su čudo i tako u svakom sportu.
Hawksi kao najvece picke u zadnjoj dionici
da ne pricam o Bogdanu i njegovim partijama vise

Ma bolja su ekipa opcenitno Bucksi, sta su teskih suteva Hawksi pogodili nocas a sa druge strane Grk se seta po reketu i radi sta hoće.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Bogdan igra povrijdjen i to sa povredom koljena. Ne znam cemu njegovo prozivanje kad se vidi da decko nije 100%!?
Tu je jer je ECF i jer treba ekipi, ali to nije to i jasno se vidi.
neka ne igra ondaNEZALAGANJE je napisao/la: ↑28 jun 2021, 05:03Bogdan igra povrijdjen i to sa povredom koljena. Ne znam cemu njegovo prozivanje kad se vidi da decko nije 100%!?

- Felixians4
- Kontakt:
Podsjeća me na Lowrya 2019. Igra obranu, kreira, a ne zabija ništa i onda točno odradi jednu-dvije vanserijske. Tako je s Netsima imao 2/17 u game7 jel pa je povezao neke bitne uber pogotke. Bogdan je ozlijeđen,a sada i Young, nema Huntera, bilo bi totalno senzacionalno da sada vrate izjednače pa načine break. No,jako sličan tok serije je bio s Philom pa kako je išlo kraju,Sixersi su gore fizički izgledali,a da ne pričamo o stisku šupka.
Now or never
Najveca ckapi medju igracima.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Ja tebe stvarno ne kontam nekad. Pa ti si najglasniji bio kad se za pojedine igrace trebalo reci "ako je na parketu onda je zdrav." "Ako igras nema izgovora."NEZALAGANJE je napisao/la: ↑28 jun 2021, 05:03Bogdan igra povrijdjen i to sa povredom koljena. Ne znam cemu njegovo prozivanje kad se vidi da decko nije 100%!?
Nema potrebe braniti pojedince onda
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Apsolutno sve upućuje na to da ju je silovao, činjenica da su se dogovorili van suda samo ide u korist tim tvrdnjama. Slično kao sa Kobeom, ono niko ne zna šta je prava istina, ali je u realnosti 99.99% silovao.ReX je napisao/la: ↑28 jun 2021, 01:45Postoje optuzbe gdje ako sam dobro shvatio jedna zenska prijavila Billupsa za silovanje iz 1997 godine, medjutim taj "spor" se okoncao tako sto su se strane dogovorile van suda. Sta je prava istina niko od nas ne zna. Ali skoro pa odma nakon sto je Woj i Shams objavili da je izabran za novog trenera, krenula je lavina na twitteru i pojedinim medijama kako Blazersi angazuju silovatelja, kako je sramota za fransizu, intervjui sa kojekakvim zenskim osobljem, itd itd. To traje evo vec par dana i ne skida se sa tapeta.
U utorak je pressica gdje bi Billups trebao biti prezentovan za novog HC.
Koliko je situacija smijesna ili tuzna, nazovi kako hos, govori cinjenica da je vlasnica Jody Allen prosla kroz slicnu situaciju prije desetak godina gdje je par muskaraca je optuzilo za seksualno zlostavljanje u Seahawksima. Takodjer i taj spor se zavrsio sa dogovorom van suda i ona je napustila svoju tada trenutnu poziciju.
Pateticno, kakvi dupli arsini postoje. Ne branim nikoga ali eto ovaj ti je problem jer je optuzen a crnac je i musko, a ova ti ne smeta jer je vlasnica i zensko. Naravno da postoji razlika izmedju zlostavljanja i sta vec i silovanja, ne govorim da je ista stvar po tom aspektu i ne stavljam u isti kos nikako!
U biti sam protiv cancel kulture, ali uvijek će mi biti drago kad neko trpi posljedice tako jadnih i odvratnih radnji.
Ima li ko od poznatih da nije optuzen za silovanje?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- Shategabri
- Kontakt:
Koliko se taslače čudo bi bilo i da nema.
Onda se iz sehare izvuče silovao me.
I ko jes i ko nije.
Onda se iz sehare izvuče silovao me.
I ko jes i ko nije.
Koševo Zapad
- Donnie Darko
- Kontakt:
https://caselaw.findlaw.com/us-1st-circuit/1277577.html
Baš bi lijepo bilo vidjeti silovatelja kako trpi posljedice, kao i navijače koji su ujedinjeni u tome što ne žele silovatelja na klupi.
Ovo je manje više clear cut. Bukvalno postoji <1% prostora da je Billups nije silovao.On the night of November 9, 1997, Doe went to a comedy club in Boston, Massachusetts, where she socialized with Walker, Irvin, and Smith, as well as two of Walker's teammates-Ronald Mercer and Chauncey Billups-whom Doe had not previously met. As the group prepared to leave the club, Irvin told Doe that Walker wanted her to visit him at his home. Walker and Smith left the club in one car while Billups drove Doe, Irvin and Mercer in another car. When Billups' car arrived at Walker's home, Doe was directed to Irvin's bedroom. There, all three men began to subject Doe to a series of sexual acts, including sexual intercourse, without her consent and despite her attempted resistance. At one point during this assault, Walker entered Irvin's bedroom, and Irvin asked Walker “Don't you want some?” but Walker declined and left.
After Walker left Irvin's bedroom, the assault continued. Doe awoke the next morning. She located Smith, who drove her home but told her not to report the incident. Later that day, Doe sought medical attention at the Boston Medical Center. The medical examination revealed bruises about Doe's body and injuries to her throat, cervix and rectum, and she was diagnosed as suffering from shock. That same day, Doe provided police with a report of the assault. This is the gist of the allegations in the complaint.
Baš bi lijepo bilo vidjeti silovatelja kako trpi posljedice, kao i navijače koji su ujedinjeni u tome što ne žele silovatelja na klupi.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 28 jun 2021, 10:44, ukupno mijenjano 1 put.
Penny Hardaway glavni kandidat za trenera Orlanda.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pazi, ja i dalje to tvrdim.Ako si na parketu, zdrav si.To je moja logika.Brokula je napisao/la: ↑28 jun 2021, 09:57Ja tebe stvarno ne kontam nekad. Pa ti si najglasniji bio kad se za pojedine igrace trebalo reci "ako je na parketu onda je zdrav." "Ako igras nema izgovora."NEZALAGANJE je napisao/la: ↑28 jun 2021, 05:03Bogdan igra povrijdjen i to sa povredom koljena. Ne znam cemu njegovo prozivanje kad se vidi da decko nije 100%!?
Nema potrebe braniti pojedince onda
Medjutim, nikad nista nije crno ili bijelo. Za mene je on zdrav, kao sto je i Harden bio, ali ne mozemo nijekati da lik koji je pogadjao sve zivo protiv NYK dok se povreda nije pojavila, sada ne producira na tom nivou, a nije da ga nesto bolje brane. Jel tako?
E takve ja ljude ostavim po strani.Cijenim sto zele biti na parketu i zrtvuju se, a ako stete ekipi, trener je tu da ih bencira.To je njegova odgovornost.
- Shategabri
- Kontakt:
Yebo i to nisi dobar i statiraš u kukuruzima 40 ili koliko već minuta na terenu.
Poštenije je na injury list i prati playoff putem malog ekrana ili iza klupe.
Poštenije je na injury list i prati playoff putem malog ekrana ili iza klupe.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.