Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Kad Interu dodje Bellerin pa kad krene uvlačit dres u šorc. Kako će to nervirati navijače Intera 
Rui Patrício + Xhaka.
Koliko su to zapravo pojačanja, ostaje da vidimo.
Spominjala su se i neka suluda imena u vezu sa Romom kao što su Ramos, pa čak i Saka iz Arsenala
.
Roma apsolutno nema loš igrački kadar, baš me zanima kako će Jose to kombinovati. Negdje zaboravljen je Zaniolo koji će definitivno biti naš najbolji igrač naredne sezone.
Spominjala su se i neka suluda imena u vezu sa Romom kao što su Ramos, pa čak i Saka iz Arsenala
Roma apsolutno nema loš igrački kadar, baš me zanima kako će Jose to kombinovati. Negdje zaboravljen je Zaniolo koji će definitivno biti naš najbolji igrač naredne sezone.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Ima tu jedan veliki uptinik kad je Zaniolo u pitanju. Na stranu ta povreda i pitanje da li će fizički moći gurati sezonu na nivou koji se od njega očekuje, al valja u glavi prelomiti i savladati strah koji će sigurno biti prisutan.
Il Club più titolato al mondo!
Prosjek igraci Rui Patricio i Xhaka. Xhaka mi ne bi igrao prvu postavu ni na postojeci vezni red. Valjda se izjalovi to i msm da novinari veze nemaju sto se tice merkata Rome.
embrace the chaos
Xhaka je bio odličan u Gladbachu. Možda opet proigra i bude slučaj kao s Smallingom, koji je dočekan s puno skepse, pa se odlično pokazao. Epizoda u Arsenalu je bila loša, ali Arsenal je svakako klub za izbjeći zadnjih godina.
Romi je najveći problem trener. Ne znam šta im se desilo, pa da angažuju Mourinha kojeg je vrijeme pregazilo.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ovo na ep od Xhake je bilo uzasno, igrac dodaj do sebe, Roma ima sijaset takvih. Ako se zeli lp msm da treba neko kvalitetniji za vezni red. Treneri zadnjih sezona se nisu proslavili a isto tako Roma ima jedva 3 kvalitetna igraca koji mogu iznijeti sezonu.Mokes je napisao/la: ↑28 jun 2021, 16:48Xhaka je bio odličan u Gladbachu. Možda opet proigra i bude slučaj kao s Smallingom, koji je dočekan s puno skepse, pa se odlično pokazao. Epizoda u Arsenalu je bila loša, ali Arsenal je svakako klub za izbjeći zadnjih godina.
Romi je najveći problem trener. Ne znam šta im se desilo, pa da angažuju Mourinha kojeg je vrijeme pregazilo.
embrace the chaos
lotito, nemoj zajebat :kafa:
Parma ima odnedavno bogatog vlasnika (od zime) i hoce ekspresno da se vrate u Seriu A i zato pored Buffona i Vasqueza treba ocekivati jos koje zvucno pojačanje... uglavnom ove iskusnjare i mlade poput Mana kojeg mogu u buducnosti dobro unovciti...
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Znaci nema vise da se zna parovi za drugu polusezonu,evo ih ko englezi
moracemo ga rehabilitovati, no, to nece biti problem, lazio je uspjesno rehabilitovao dosta igraca
felipe anderson ce kidati pod vodstvom maurizija sarrija, a lazio ce jeftino dobiti, vjerujem, veliko pojacanje
mogao je biti vrhunski igrac, imao je sve predispozicije, no, jbg, nema radnu etiku
Granitu treba sporija i slabija liga da bi mogao pokazat svoj potencijal..u engleskoj ima premalo vremena za odluku i onda cesto napravi glupost
Sto sam ja citav zivot mislio da je onaj Lapadula italijan. 
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- nextterrain
- Kontakt:
felipe anderson i hysaj za dz
lotito i tare vole jeftine il slobodne igrace, sto meni ne smeta, ali, samo u slucaju da su to dobri igraci, kao sto je sada slucaj
lotito i tare vole jeftine il slobodne igrace, sto meni ne smeta, ali, samo u slucaju da su to dobri igraci, kao sto je sada slucaj
TIAGO PINTO: "At the end of the market we will have a Rome worthy of Mourinho"
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Patricio za keš koji se spominje je bagatela i must, pogotovo za Romu koja muku muči na toj poziciji odlaskom Alissona.Surreal je napisao/la: ↑28 jun 2021, 13:56Rui Patrício + Xhaka.
Spominjala su se i neka suluda imena u vezu sa Romom kao što su Ramos, pa čak i Saka iz Arsenala.
Xhaka je previše kritikovan igrač, a ujedno mislim da će mu Serija A jako dobro leći.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
hocel neko kupiti l. alberta
ako ga lotito sad ne otjera, nece nikad, a nije mu prvi put da pravi sranje
ako ga lotito sad ne otjera, nece nikad, a nije mu prvi put da pravi sranje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.