Ja sam ovdje prije nekih mozda 3 godine imao diskusiju sa jednim forumasem, tad sam govorio da ne vrijedi vise od 30 mil i da je Olmo koji je tad bio u Dinamu bar duplo bolji igrac, samo sto je ovaj izvikaniji.
Renato Sanches je strašan.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Ja sam ovdje prije nekih mozda 3 godine imao diskusiju sa jednim forumasem, tad sam govorio da ne vrijedi vise od 30 mil i da je Olmo koji je tad bio u Dinamu bar duplo bolji igrac, samo sto je ovaj izvikaniji.
Ma čista ubleha Felix mi liči na kopiju Nanija a slažem se za Olma.
Toliko je dobar lider, da šuta slobodnjake iz svake moguće pozicije, iako se zna da je loš u tome.Shategabri je napisao/la: ↑28 jun 2021, 09:08Messiju se sa 34 godine motorika dobro smanjila, a CR koliko god se trudio ipak godine uzimaju svoj danak.Riziko je napisao/la: ↑28 jun 2021, 08:54Ma Ronaldo je van 16m neupotrebljiv, pogotovo sa loptom u nogama. Ne znam što se bježi od tog. On jeste strašan ezgekutor u 16m, na sve načine daje golove.
Isto kao što je Messi bez lotpe katastrofa na terenu, ne kreće se, ne trči.
Eto da ih se spoji dobili bi jednog super igrača![]()
Šalu na stranu, prolazi njihovo, godine, zasićenost.
Što se tiče same utakmice, umalo nezaspah. Portugal hoće a ne može, Belgija se povukla, ni ne pokušava naprijed. Njima je bitnije da li će De Brujne i Azar biti spremni za žabare.
Jest onaj šut Azara kod gola nezgodan, ali meni je ono Patrisijev gol, mora se ono braniti.
Čestitke Češkoj. Nisam gledao, ali drago mi je što su nabjeđene lale poslali kući. Dakle, on ili Danska u polufinalu. Prije 5 godina Vels, sad neko od njih![]()
Zato i spomenuh gore onaj trk kod izbijanja lopte iz 16 i trk preko cijelog terena da da gol. Al ne možeš sad očekivati od njega da sprinta cijelu utakmicu, nije realno.
Uostalom vidjećemo gdje će biti Portugal kad se povuče. Tačno da imaju dobrih igrača, ali ako nema lidera ekipe nema ni rezultata.
Kao lider preuzima odgovornost, šuta i penale.Mokes je napisao/la: ↑28 jun 2021, 12:10Toliko je dobar lider, da šuta slobodnjake iz svake moguće pozicije, iako se zna da je loš u tome.Shategabri je napisao/la: ↑28 jun 2021, 09:08Messiju se sa 34 godine motorika dobro smanjila, a CR koliko god se trudio ipak godine uzimaju svoj danak.Riziko je napisao/la: ↑28 jun 2021, 08:54Ma Ronaldo je van 16m neupotrebljiv, pogotovo sa loptom u nogama. Ne znam što se bježi od tog. On jeste strašan ezgekutor u 16m, na sve načine daje golove.
Isto kao što je Messi bez lotpe katastrofa na terenu, ne kreće se, ne trči.
Eto da ih se spoji dobili bi jednog super igrača![]()
Šalu na stranu, prolazi njihovo, godine, zasićenost.
Što se tiče same utakmice, umalo nezaspah. Portugal hoće a ne može, Belgija se povukla, ni ne pokušava naprijed. Njima je bitnije da li će De Brujne i Azar biti spremni za žabare.
Jest onaj šut Azara kod gola nezgodan, ali meni je ono Patrisijev gol, mora se ono braniti.
Čestitke Češkoj. Nisam gledao, ali drago mi je što su nabjeđene lale poslali kući. Dakle, on ili Danska u polufinalu. Prije 5 godina Vels, sad neko od njih![]()
Zato i spomenuh gore onaj trk kod izbijanja lopte iz 16 i trk preko cijelog terena da da gol. Al ne možeš sad očekivati od njega da sprinta cijelu utakmicu, nije realno.
Uostalom vidjećemo gdje će biti Portugal kad se povuče. Tačno da imaju dobrih igrača, ali ako nema lidera ekipe nema ni rezultata.
Shvatam da ga mrzis i evo pokusat cu jednom normalno s tobom. Svjetsko 2014, ko je kriv za njihov poraz? Je li Higuain? Jel mu Messi namjestio brat bratu 5 sansi i on je sve sjebao? Jel ih Messi odveo individualnim predstavama do finala?Goretzka je napisao/la: ↑28 jun 2021, 12:14Messi je talentovaniji ali Rona je veci pobjednik. Rodjen da osvaja sve zivo, da bude najbolji u svemu. Kada bih u nekom ludom snu imao sansu da biram Messija ili Ronalda u reprezentaciji nase male BiH izabrao bih ovog drugog. Nekog za koga sam siguran da mi moze donijeti uspjeh.
Vala nije mane ni Barsa boysima, kad komentarišu CR bi rekao da je riječ o nekom anonimusu iz Alavesa
Na tom SP Messi je bio odličan u grupi, poslije tako-tako.TheWeekndXO je napisao/la: ↑28 jun 2021, 13:14Shvatam da ga mrzis i evo pokusat cu jednom normalno s tobom. Svjetsko 2014, ko je kriv za njihov poraz? Je li Higuain? Jel mu Messi namjestio brat bratu 5 sansi i on je sve sjebao? Jel ih Messi odveo individualnim predstavama do finala?Goretzka je napisao/la: ↑28 jun 2021, 12:14Messi je talentovaniji ali Rona je veci pobjednik. Rodjen da osvaja sve zivo, da bude najbolji u svemu. Kada bih u nekom ludom snu imao sansu da biram Messija ili Ronalda u reprezentaciji nase male BiH izabrao bih ovog drugog. Nekog za koga sam siguran da mi moze donijeti uspjeh.
Ne mrzim ja nikog, ja sam realan. Nije Higuain sam igrao, svi su krivi podjednako. Imao je i Messi onu top izglednu sansu kad je sutao pored stative. Zasto nije rijesio tu, jedan gol bi sve poremetio. Sta je s Copa Americe i promasenim penalima? Nije Messi kriv nikad, kakvi.TheWeekndXO je napisao/la: ↑28 jun 2021, 13:14Shvatam da ga mrzis i evo pokusat cu jednom normalno s tobom. Svjetsko 2014, ko je kriv za njihov poraz? Je li Higuain? Jel mu Messi namjestio brat bratu 5 sansi i on je sve sjebao? Jel ih Messi odveo individualnim predstavama do finala?Goretzka je napisao/la: ↑28 jun 2021, 12:14Messi je talentovaniji ali Rona je veci pobjednik. Rodjen da osvaja sve zivo, da bude najbolji u svemu. Kada bih u nekom ludom snu imao sansu da biram Messija ili Ronalda u reprezentaciji nase male BiH izabrao bih ovog drugog. Nekog za koga sam siguran da mi moze donijeti uspjeh.
Ja bi prije Edera izabrao.Goretzka je napisao/la: ↑28 jun 2021, 12:14Messi je talentovaniji ali Rona je veci pobjednik. Rodjen da osvaja sve zivo, da bude najbolji u svemu. Kada bih u nekom ludom snu imao sansu da biram Messija ili Ronalda u reprezentaciji nase male BiH izabrao bih ovog drugog. Nekog za koga sam siguran da mi moze donijeti uspjeh.
I Juventusa.
Koliko mu bježi? Meni se čini po tm da su u bobu. Ako je ono tačno.Rajaz je napisao/la: ↑28 jun 2021, 13:59Ja bi prije Edera izabrao.Goretzka je napisao/la: ↑28 jun 2021, 12:14Messi je talentovaniji ali Rona je veci pobjednik. Rodjen da osvaja sve zivo, da bude najbolji u svemu. Kada bih u nekom ludom snu imao sansu da biram Messija ili Ronalda u reprezentaciji nase male BiH izabrao bih ovog drugog. Nekog za koga sam siguran da mi moze donijeti uspjeh.
Baj d vej, Messi je trofejniji od Ronalda.
Necemo mjesat kruske i jabuke. Ronaldo ima vise LP i Euro i LN sa reprezentacijom sto je velika stvar. Pronadji saigrace Messija u ARG 14' i Ronaldove u POR 16'. Spejs satl su Argentinci bili. Nerealno zvuci da lik nema nista sa repkom. Kad na to dodas da se CR dokazao u jos 2 lige sve ti bude jasnije. Valja uzeti EPL kakav god da je United bio, pa jos LP sa njima, pa gdje je Italija i Scudetto, pa La Liga, Kup Kralja, 3LP zaredom. Golove da ne spominjem to vec znate valjda. Jednostavno je veci igrac CR, Messi je talenat kakav se nece roditi vise nikad ali dzaba kad ga je ovaj nadjacao.Rajaz je napisao/la: ↑28 jun 2021, 13:59Ja bi prije Edera izabrao.Goretzka je napisao/la: ↑28 jun 2021, 12:14Messi je talentovaniji ali Rona je veci pobjednik. Rodjen da osvaja sve zivo, da bude najbolji u svemu. Kada bih u nekom ludom snu imao sansu da biram Messija ili Ronalda u reprezentaciji nase male BiH izabrao bih ovog drugog. Nekog za koga sam siguran da mi moze donijeti uspjeh.
Pa kod nas u Hrvatskoj se pljuje stalno po repki itd., a ja se samo mogu zahvaliti susjedima kaj nas podrzavate.invincible1921 je napisao/la: ↑28 jun 2021, 13:48Gledam ove snimke navijaca hrvatske i zaista mi upada u oci na svakom Ep ili Sp da je 90% zastava sa imenima gradova iz BiH..
Necu da potezem tu temu sto ljudi iz BiH navijaju za Hrvatsku, nego jbt jel stvarno ljude u hrvatskoj toliko boli qrac za rep pa skoro i da ne idu ili idu u mizernom broju![]()
Messi ima olimpijske igre s Argentinom i U20 WC.Goretzka je napisao/la: ↑28 jun 2021, 14:13Necemo mjesat kruske i jabuke. Ronaldo ima vise LP i Euro i LN sa reprezentacijom sto je velika stvar. Pronadji saigrace Messija u ARG 14' i Ronaldove u POR 16'. Spejs satl su Argentinci bili. Nerealno zvuci da lik nema nista sa repkom. Kad na to dodas da se CR dokazao u jos 2 lige sve ti bude jasnije. Valja uzeti EPL kakav god da je United bio, pa jos LP sa njima, pa gdje je Italija i Scudetto, pa La Liga, Kup Kralja, 3LP zaredom. Golove da ne spominjem to vec znate valjda. Jednostavno je veci igrac CR, Messi je talenat kakav se nece roditi vise nikad ali dzaba kad ga je ovaj nadjacao.Rajaz je napisao/la: ↑28 jun 2021, 13:59Ja bi prije Edera izabrao.Goretzka je napisao/la: ↑28 jun 2021, 12:14Messi je talentovaniji ali Rona je veci pobjednik. Rodjen da osvaja sve zivo, da bude najbolji u svemu. Kada bih u nekom ludom snu imao sansu da biram Messija ili Ronalda u reprezentaciji nase male BiH izabrao bih ovog drugog. Nekog za koga sam siguran da mi moze donijeti uspjeh.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.