Na šta to spadosmo moj LjoŽe, ma hajde šta imaju ići na pripreme kad svakako neće ni igrati Premijer ligu izgleda

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Na šta to spadosmo moj LjoŽe, ma hajde šta imaju ići na pripreme kad svakako neće ni igrati Premijer ligu izgleda
Nazalost ne mozemo se mi pokrenuti. Uprava, uprava je ta koja treba da pokrene sve, pa i navijace. Kao sto sam vec jednom napisao, ljudi iz uprave trebaju da naprave vanrednu konferenciju za medije, kazu imamo toliki dug, do tog datuma, situacija je jako teska. Ako ne skupimo toliki iznos do tog datuma, mi ne mozemo da uopste postojimo. A da normalno funkcionisemo na duze staze nam je potrebno toliki iznos. Onda se apeluje na sve sponzore, navijace da se prikupi novac. Onda se moze reci da se nesto pokusalo. Ovako ti svaki normalan sponzor pogotovo manji sponzor sjedi i razmislja, sto bih ja uplatio neki iznos, ako je sutra potrebno nesto puno vise samo da ucestvujemo. Ali za ovako nesto su ovi ljudi nesposobni. Jednostavno su nesposobni.KONTRASVIH je napisao/la: ↑28 jun 2021, 13:11Moramo se SVI pokrenuti i dici. Dajte publiku vec u srijedu protiv Leotara i neku akciju da se aktiviramo BAS SVI. Ovo nema smisla posmatrati i ne znam kako svi postajate TASTATURA navijaci sa smijesnim i debilnim komentarisanjem. Dajte ideje prijedloge sta god samo da se pokrene nesto i da krenemo spasavati sta se spasiti da.
Udruzenje se kao javilo i kao tjeraju sve ali bez ikakvog plana i ocite volje. Boli ih ****.
Mora nam biti jasno da nemamo vodilje u ovim teskim trenucima u vidu UDRUZENJA NAVIJACA jer da imamo davno bi se nesto diglo na svakom cosku i pokusalo promjeniti. Svi sute i svi posmatraju najvecu sramotu i ponizavanje u historiji kluba i to bas u godini u kojoj bi se svi trebali veseliti.
AKCIJA
SAMO TITULA
Kakvu transparentnost očekivati od ljudi koji nisu u stanju napraviti promjene u UO i NO. Koji ne mogu 1 KM unijeti u Klub ni kao donaciju, ni kao pozajmicu ni kao sponzorstvo... nadaju se transferima Džeke, Višće, Hadžiahmetovića i nešto da kane od države... ni vodu ni struju ovi neće moći platiti.Vanadij je napisao/la: ↑28 jun 2021, 12:52Dejan1921 je napisao/la: ↑28 jun 2021, 12:47Slažem se. Jednostavno se moramo otvoriti ka svima, dosta je bilo više guranja pod tepih. Koliko nam treba da bi igrali ligu ove sezone bez da brinemo o tužbama? Koliki nam je dug generalno? Sve to treba iznijeti na Skupštini i kasnije da Predsjednik iznese na zvaničnu stranicu navijačima. Sve i jedan problem. Vjeruj, ja odem na ove treninge, popričam i sa igračima, atmosfera je katastrofalna, ovi kojim je istekao ugovor još nisu ništa potpisali, o dugovima ka njima da ne govorim. Četiri golmana sama sebe treniraju, tu su dva mladića među njima, kako će oni napredovati bez trenera.Tristan10 je napisao/la: ↑28 jun 2021, 12:36
Zeljo je trenutno nazalost kao pacijent. Pacijent ne zeli da kaze bilo kome da je bolestan i da mu je potrebna pomoc, i tako ide dublje, i na kraju ce se ugasiti. A da javno kaze sad, treba nam toliko i toliko novaca do tog datuma, inace cemo se ugasiti, onda se ima sansa da spasi, isto kao sto pacijent ima vremena kad bi javno rekao da mu je potrebna pomoc. Iz kluba se pod hitno javno moraju da oglase koliko novaca nam treba da ucestvujemo i da se apleuje na sva moguca zvona da se sredstva obezbijede. Sto bih ja davao svojim tesko zaradjenih 20.000 km ako klubu treba sutra neka daleko veca cifra, i tako da mi novac propadne. Znaci transparentno i samo transparentno se nesto moze promjeniti inace nas nema.
Znaju da su bivsi tako da ih briga, nece odgovarati za stetu a posljedice su uzasne, sve je upitno postalo sa njima
Cekaj molim te, zar nismo ranije normalno funkcionisali a da nije bilo potrebe za privatizaciju?TMmanija2012 je napisao/la: ↑28 jun 2021, 14:04Privatizacija jedina šansa da preživimoLjudi ocekuju nekog bogatog Željovca gdje ce skršiti svoj kapital u naš klub,a pritom da se ništa ne pita,nažalost nema takvog.Bice Željovaca koji ce nam dati neku pozajmnicu ,ali trenutno mi nemamo nacina da vracamo dugove , malo je glupo ocekivati da nam neko halali pozajmnicu ili zarađeni novac.
Klub je ranije zivio od sponzora ( firme ) ,od prodaje igraca , od ucesca u Evropi, od ulaznica navijaca.Odmah mozemo prekrižiti novce od Evropu,trenutno u klubu nemamo igraca za neku ozbiljnu prodaju,molimo Boga da se Dzeko,Visca ili Hadziahmetovic prodaju pa da klepimo neki procenat.Imamo nesto sponzora ,ali nije neka pljacka daleko je to da mozemo prezivjeti od sponzorstva.
Dobra vijest povratak navijaca na tribine ,ali ja se plasim ako klub padne u losu seriju rezultata da ce tribine zjapiti prazne.
Na kraju moramao se nekome prodati ,ako zelimo da postojimo![]()
Kakve pare u Badzakovom hotelu, sta ti je? Jedino ako je covjek sve prekinuo s klubom, sto on sigurno nikad nece uraditi. Problem su samo isplate plata igracima.
Napisao sam nema Evrope , sponzori slaba pljacka , na izlogu za prodaju nikoga nemamo,duzni ni sami ne znamo koliko.Tristan10 je napisao/la: ↑28 jun 2021, 14:06Cekaj molim te, zar nismo ranije normalno funkcionisali a da nije bilo potrebe za privatizaciju?TMmanija2012 je napisao/la: ↑28 jun 2021, 14:04Privatizacija jedina šansa da preživimoLjudi ocekuju nekog bogatog Željovca gdje ce skršiti svoj kapital u naš klub,a pritom da se ništa ne pita,nažalost nema takvog.Bice Željovaca koji ce nam dati neku pozajmnicu ,ali trenutno mi nemamo nacina da vracamo dugove , malo je glupo ocekivati da nam neko halali pozajmnicu ili zarađeni novac.
Klub je ranije zivio od sponzora ( firme ) ,od prodaje igraca , od ucesca u Evropi, od ulaznica navijaca.Odmah mozemo prekrižiti novce od Evropu,trenutno u klubu nemamo igraca za neku ozbiljnu prodaju,molimo Boga da se Dzeko,Visca ili Hadziahmetovic prodaju pa da klepimo neki procenat.Imamo nesto sponzora ,ali nije neka pljacka daleko je to da mozemo prezivjeti od sponzorstva.
Dobra vijest povratak navijaca na tribine ,ali ja se plasim ako klub padne u losu seriju rezultata da ce tribine zjapiti prazne.
Pa dobro, stavis 3 mlada igraca, i neko ce se pokazati za vise. Napravi se transfer. Da igras EL ti je potrebno godisnje 10-12 mio eura. To ti je budzet klubova koji igraju Evropu. Niko nije u stanju takvom investitora da nadje, onda je bolje ostati u svom vlastinstvu pa biti sredina tabele, nego dati nekoj lokalnoj loli da ti vlada klubom za neku smijesnu cifru.TMmanija2012 je napisao/la: ↑28 jun 2021, 14:15Napisao sam nema Evrope , sponzori slaba pljacka , na izlogu za prodaju nikoga nemamo,duzni ni sami ne znamo koliko.Tristan10 je napisao/la: ↑28 jun 2021, 14:06Cekaj molim te, zar nismo ranije normalno funkcionisali a da nije bilo potrebe za privatizaciju?TMmanija2012 je napisao/la: ↑28 jun 2021, 14:04Privatizacija jedina šansa da preživimoLjudi ocekuju nekog bogatog Željovca gdje ce skršiti svoj kapital u naš klub,a pritom da se ništa ne pita,nažalost nema takvog.Bice Željovaca koji ce nam dati neku pozajmnicu ,ali trenutno mi nemamo nacina da vracamo dugove , malo je glupo ocekivati da nam neko halali pozajmnicu ili zarađeni novac.
Ranije si imao Evropu ,prodaš jednog igraca ,nesto malo sponzora ,malo ulaznice izgura se sezona.
Vidjeces nase muke kada pocnu tuzbe stizati od porezne do igraca.
Za početak neka nas zaobiđu "Željovci" koji rade o glavi klubu jer nisu (više) dio struktura. A ispadanje iz lig i te stvari i podmetanja idu iz te kuhinje. Hinje iz sjene.Robust je napisao/la: ↑28 jun 2021, 12:30joj sramote ima li ista da nas moze zaobici na ovom milom svijetu da se barem malo ne brukamo
Prvo moramo naći jedinstvo, skupiti se oko zajedničkog cilja, zajedničkih ideja, moramo stati uz klub u svakom pogledu i ono što će biti jako važno u narednom periodu, a to je da je u Konjicu usvojen model po kojem će biti raspisan javni poziv za potencijalnog sponzora, parntnera, a to je jedan od zadataka ove Skupštine da se u što kraćem roku raspiše poziv za potencijalne investitore
rijeci naseg predsjednika ala nas je opravio svaka mu čast
Vidiš da stručnjaci sve znaju.tatastrumf je napisao/la: ↑28 jun 2021, 14:18Ako cemo realno gledati zasto i ici negdje van Sarajeva. Ovdje imas dva ekstra terena, mozes trenirati kada god zelis, mozes naci okolnih lokalnih protivnika za pripremne utakmice, po meni je bacanje para ici negdje van grada.
Koliko sam uspio saznati odluka da se ostane u Sarajevu je Ivkoviceva i nema nikakve veze sa platama.
Zeko je tu,Bojo bi mogao ostati,Sinan sumnjam
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Grbavica786, greenwood, Hrasno15, seha77, WeekendOffender, zeljovolimte i 78 gostiju.