Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Grozno razmisljanje. Tenis bi bio 5x popularniji sport da je vecina turnira na travi. Brza igra, brzo zavrsavanje poena, idealno za 21. vijek i danasnji attention span kod klinaca. Drugo je sto ti volis razmjene i poene od minutu i po, starija generacija.
Pa i meni je tvoje grozno razmisljanje, pa jbg. Tebi ako je bolje gledat kako Querrey i Isner nabijaju po 40 asova na jednom mecu, okej. Meni je draze gledat kako se ko krampe vuku na sljaci jer od tenisa imaju samo servis i volej mozda. Isto riba na suhom kad dodju na sljaku.
I sad zamisli da se takvi turniri cesce igraju u godini, pa izludili bi. Tu nema tenisa nikakvog osim ako ne igraju medjusobno oni iz top3.
Nisam rekao da mi je bolje gledati, vec kako mladji razmisljaju danas. Mora ATP razmisljati o proizvodu za buducnost i kako ga prodati. Trava je brza i atraktivna. Treba balans, ja to zelim reci. A balans nije imati travu 3 sedmice u godini
- osvajaci551
- Kontakt:
Prijenos ide i na SK4K, odlično za korisnike MojaTV
Raheem Sterling - igračina, a ne padavičar!
- Felixians4
- Kontakt:
Ja(c)k Draper,svi top nositelji dobili teškog start suparnik,Zverev standardno ima sreće.
Sve turnire mogu izbaciti iz kalendara ali Wimbldon nikad,jednostavno najveci turnir na svijetu. Dzabe sveGoretzka je napisao/la: ↑28 jun 2021, 14:15Najgori turnir ubjedljivo i najgora podloga. Mozda je i bolje da ne gledamo non stop izbij nabij tenis, sve se svodi na servis i izlazak na mrezu. Kad na to dodas onu smrdljivu publiku, pa ne moze gore. Nadam se da ce 30 dana kisa padat i da ce ga skroz odgodit.
- LlullSergio
- Kontakt:
Šta je ovo, lik spasi 7/8 Break lopti 
Ma igra u transu, dobice set, pa ce ga Novak rasut u naredna tri.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- LlullSergio
- Kontakt:
Od trećeg kola RG i Berankisa nije uzeo gem meč bez izgubljenog seta 
Ja rece Novak izg niti jedan set do finala kako mu je zrijeb lagan,a on odmah izgubi prvi set na turniru
Divljacki tenis 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Haj fino,cisto iz razloga da ne mroam srbe slusati kako je vanzemaljac i kako mu niko ne moze set otkinuti..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- Felixians4
- Kontakt:
Uopće ne igra u transu,može on u polju bolje iako jasno da se ne pita njega. Kližu se,Nole se navikava, evo nasmija ne na set loptama na ovavicje publiek domaćinu rookieju. No malac nije tu zalutao.
Pa gubio je set(ove) i na RG...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ma ovaj smrad sto posto za kladionice radi. Ne zna ni on sam koliko je imao BL u prvom setu, nijednu nije iskoristio. U drugom setu odma prva brejk. Pricao je davno kako su ga zvali da namjesta meceve. Namjestao ih je. Cesto on ovako izgubi prvi set pa lagano okrene u nastavku. Nije slucajnost.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Zato babuka igra da nece biti seta sa 6-0Goretzka je napisao/la: ↑28 jun 2021, 15:36Ma ovaj smrad sto posto za kladionice radi. Ne zna ni on sam koliko je imao BL u prvom setu, nijednu nije iskoristio. U drugom setu odma prva brejk. Pricao je davno kako su ga zvali da namjesta meceve. Namjestao ih je. Cesto on ovako izgubi prvi set pa lagano okrene u nastavku. Nije slucajnost.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Slaba kvota na Drapera prvi set. Na malo jacu uplatu obezbjedis sebi ljetovanje.BosniaBoston je napisao/la: ↑28 jun 2021, 15:38Zato babuka igra da nece biti seta sa 6-0Goretzka je napisao/la: ↑28 jun 2021, 15:36Ma ovaj smrad sto posto za kladionice radi. Ne zna ni on sam koliko je imao BL u prvom setu, nijednu nije iskoristio. U drugom setu odma prva brejk. Pricao je davno kako su ga zvali da namjesta meceve. Namjestao ih je. Cesto on ovako izgubi prvi set pa lagano okrene u nastavku. Nije slucajnost.![]()
Šta mislite koliko je Novak zaradio gubitkom prvog seta? Da li je u šemi sa čitlučkom bagrom?
Saznat ćemo nakon reklama.
Saznat ćemo nakon reklama.
"We need to suffer. And we need to fight."
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.