Ma ovaj je amater brate,pa vidi kako stoji na riternu
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- LlullSergio
- Kontakt:
Brate ima samo slab return.
Ali to je i očekivano za jednog mladića. Sve ostalo je fino, pogotovo me na backhandu iznenadio. Još je Djokovic forsirao to ali uopste to nije toliko loše. Čak ima vise backhand winnera od Djokovica.
Sasvim korektan mladić s mnogo dobrim servisom, nije djabe dobio Sinnera i Bublika.
Ali to je i očekivano za jednog mladića. Sve ostalo je fino, pogotovo me na backhandu iznenadio. Još je Djokovic forsirao to ali uopste to nije toliko loše. Čak ima vise backhand winnera od Djokovica.
Sasvim korektan mladić s mnogo dobrim servisom, nije djabe dobio Sinnera i Bublika.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Deli niko ne valja osim Feda 
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Joj Cicipasa, koje porađanje na riternu da se vrati servis, užasan je
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Sad će on kući, pa nek se tamo prilagođava 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nemoj njega tek tako otpisivati,on je jednog Nadala okrenuo nakon 0-2,tako da sacekajmo jos malo 
- NisamInSajder
- Kontakt:
Nije Tsitsipas za trave. Imao je ovaj set u ruci i evo izgubi ga.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Neko rece da je u stadiju kad mu podloga ne igra ulogu? 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Felixians4
- Kontakt:
Ma ni ne trudi se,bolje da je otkazao. No Tiafoe kad se razmaše,svima bude nezgodan
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Ako, ako, salji nadobudnog grka kuci.
e moj cicibane … prebacujem na euro
Voli Tsitsipas ispast u prvom kolu

- LlullSergio
- Kontakt:
Ma ne moze se bez ikakve pripreme doci na Wimbledon i na travu. Ustvari mogu Federer, Djokovic i te top klase, ali ova nextGen omladina koja nema dobra iskustva sa travom nit kakve rezultate iza sebe ne ne.
Mislim Ciciban je imao objektivne razloge sto nije odigrao nista u ove 2 sedmice i cinjenica je da je zgusnut raspored.
Opet mozda bi lakse bilo da je dobio nesto slabijeg i manjeg raspolozenog protivnika odmah na startu turnira.
Mislim Ciciban je imao objektivne razloge sto nije odigrao nista u ove 2 sedmice i cinjenica je da je zgusnut raspored.
Opet mozda bi lakse bilo da je dobio nesto slabijeg i manjeg raspolozenog protivnika odmah na startu turnira.
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Pozdrav Ciciban, samo bez nervoze.
Da je bio pametan orijaviti dublove kao Novak cisto da osjeti travu,al ko ga yebe sam pao sam se ubio.
Nije da nismo odmah govorili da je trava vise za Danila nego za grka.
Nije da nismo odmah govorili da je trava vise za Danila nego za grka.
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Ali kakav fail sa izjavom juce, hoce da stave tacku na Novakov san. Haha. Nerealno.
NextGen klocine.
- Felixians4
- Kontakt:
NOWGEN. I Tiafoe je ista sorta - nije se probio,ali je talentiran.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.