Mbape francuska
Kvota 14
Eto nemojte da nisam reko

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Ja bih metnuo 1000 eura na crveni karton Francuska-Švicarskainvincible1921 je napisao/la: ↑28 jun 2021, 16:47Morata spanija
Mbape francuska
Kvota 14
Eto nemojte da nisam reko![]()
Vjerujemo ti @Sarma.Saurman je napisao/la: ↑28 jun 2021, 16:44Bio nekad ali gledajući Ronalda i njegove uspjehe u svim timovima gdje je igrao morao sam promjeniti mišljenje.
Messi je maltene proveo cijelu karijeru u jednom timu.
Al kako taj tip dobija poziv meni nije jasno,pa bolje da su rodryga iz Leedsa zvali,bar se dozvao pred kraj sezone i postigao par golova,dok je bio u Valenciji redovno igrao za reprezentaciju,sad kad je u EPLu zabio vise golova nego u primeri pretprosle nema ga na spisku
Ronaldo u velikim utakmicama :Saurman je napisao/la: ↑28 jun 2021, 16:44Bio nekad ali gledajući Ronalda i njegove uspjehe u svim timovima gdje je igrao morao sam promjeniti mišljenje.
Messi je maltene proveo cijelu karijeru u jednom timu.
A ne znam drug, bilo je za ocekivati da ce Španija grohnuti nakon one njihove zlatne generacija, ali da ce grohnuti ovolikoL-Train je napisao/la: ↑28 jun 2021, 16:56Al kako taj tip dobija poziv meni nije jasno,pa bolje da su rodryga iz Leedsa zvali,bar se dozvao pred kraj sezone i postigao par golova,dok je bio u Valenciji redovno igrao za reprezentaciju,sad kad je u EPLu zabio vise golova nego u primeri pretprosle nema ga na spisku![]()
Ma dobro ono je bila nenadmasna generacija,tesko ce se vise roditi neki Inietsa i Xavi u istom periodu za spanjolsku,ja bi prije od tog "grohnuli" napisao da su se vratili u period prije dominacije,mozda su imali veca imana nego danas,ali jednako neucinkovitalet3 je napisao/la: ↑28 jun 2021, 17:07A ne znam drug, bilo je za ocekivati da ce Španija grohnuti nakon one njihove zlatne generacija, ali da ce grohnuti ovolikoL-Train je napisao/la: ↑28 jun 2021, 16:56Al kako taj tip dobija poziv meni nije jasno,pa bolje da su rodryga iz Leedsa zvali,bar se dozvao pred kraj sezone i postigao par golova,dok je bio u Valenciji redovno igrao za reprezentaciju,sad kad je u EPLu zabio vise golova nego u primeri pretprosle nema ga na spisku![]()
![]()
I mogao je vala Enrique pozvati Asensia, nija ništa lošiji od ovih kvazi krila koje trenutno imaju. Bolji je igrac od Adame, da ga yebeš.
Nevjerovatno da nema ni jednog igraca iz Reala, mada bi Carvajal i Ramo sigurno igrali da nisu povrijeđeni, koji su igrali kvalifikacije.
Lucho objasnio to pred sami Euro.
Fale im krila najviše, a fali im i pravi desni bek. O devetki da ne pricamo![]()
Najbolje napravljena paralela između Messija i Ronalda, odlično rečeno. Dovoljno mi je samo da vidim koliko je Messi usavršio tu ulogu kreatora igre, a opet pored svega je i najbolji strijelac. Plus što vuče onu gomilu hablečina već sad fin broj sezona se tu nakupilo. Svaka čast Ronaldu, ali Messi je magija.sljivo je napisao/la: ↑28 jun 2021, 14:33Teško ih je upoređivati jer su različitih pozicija i uloga na terenu.
Ali ako bi me ikad neko pitao za mene je Messi najbolji ikad, iz razloga što na svojoj poziciji (10-ke) i u ulozi na terenu zauzima poziciju (kreator) koja sabire sve ono što fudbal i fudbaler jeste, ne zaboravimo činjenicu da je i vrhunski skorer (dati 73 gola u jednoj sezoni sumnjam da će iko ikad oboriti, bar sa ovim formatom). Ronaldo ima jači mentalitet i on je idealan sportista u pravom smislu riječi, ali Messi je nešto drugo, nešto što strogo fudbalski gledano nadilazi sve to.
Uglavnom, gledao sam ih obojicu, i to puno znači kad se ocjenjuje, mnogo više od sirovih brojeva i statistike i da imam 10 balvana na terenu, i da mi kažu izaberi igrača kojeg ćeš da igra sa njima, od 1000, 1000 puta bih odabrao Messija.
Biće dobra i neizvjesna tekma. Ovi Španci nisu ništa posebno, tako da imate šansi i to velikih. Istina, nisu ni vaša izdanja aman zaman, ali mislim da bi mogla pozitivno uticati psihološka injekcija nakon Škotske. Sve je moguće, 50-50 rekao bih.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.