Pa zabili su hrvatima

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Baho ima gori glas, a Kemo više gluposti izgovori. Kako god, ne znam ko je veći mahalaš.AlfredNobel je napisao/la: ↑28 jun 2021, 18:27Mislio sam da je Baho najgori, ali ovaj Kemo nije normalan svega mi. Kako se brukaju ovako nije mi jasno..
Ma preslabo je to za neki vrhunski nivo,znas ti to i sam
Ma pusti delinja. Taj neki Pedri je glavni kreator i vezni igrac Spanije na ovom prvenstvu.
Baho mlati momački, blam do blama, ali nije ni ovaj daleko. Hrvati prišli prvi put golu, on očaran, hoće da svrši.osvajaci551 je napisao/la: ↑28 jun 2021, 18:29Baho ima gori glas, a Kemo više gluposti izgovori. Kako god, ne znam ko je veći mahalaš.AlfredNobel je napisao/la: ↑28 jun 2021, 18:27Mislio sam da je Baho najgori, ali ovaj Kemo nije normalan svega mi. Kako se brukaju ovako nije mi jasno..
I dalje mnogo vise od Brune.
Jedini killer u ovoj reprezentaciji i nije mu niko ni blizu.
I on me razocarao,katastrofa ziva
Možda jedino zbog toga što lopta nije išla ka golu ..osvajaci551 je napisao/la: ↑28 jun 2021, 18:25Ne čini tijelo većim, a i stigla je iz neposredne blizine.
Vidjelo se u NL. I Lucho je odma shvatio zato mu je dao mjesto u startnoj postavi.. Ovo sto gledamo nakon njegove povrede je nebo i zemlja. Jednostavno nemaju nijednog igraca koji moze povuci loptu, prodriblat jednog, dvojicu i stvoriti sansu sam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.