FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Koliko znam on nije uopšte igrao za Sarajevo, nego je došao na probu, međutim zbog nekih papira sve se izkomplikovalo, pa je čak bio nekoliko dana u Veležu na probi, al koliko znam nije odigrao ni jedan meč za FKS. Nek me ispravi neko ako griješim...?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- kupus army
- Kontakt:
Nije taj Kawu odigrao ni jednu utakmicu za Sarajevo.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
upravu si nije,al sad ce imati priliku...welcome brother!!!kupus army je napisao/la:Nije taj Kawu odigrao ni jednu utakmicu za Sarajevo.

A odakle vam info da uopšte dolazi, evo čitam po našem forumu govore da je šuplja...?pastore je napisao/la:upravu si nije,al sad ce imati priliku...welcome brother!!!kupus army je napisao/la:Nije taj Kawu odigrao ni jednu utakmicu za Sarajevo.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
- kupus army
- Kontakt:
I ja se pitam odakle inf da dolazi??
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
gawu je zajebancija koja se spominje svaki prelazni rok, sta vam je ba...
-
- Kontakt:
Hahahahaha ne mogu da vjerujem da su popusiliMadafaka je napisao/la:gawu je zajebancija koja se spominje svaki prelazni rok, sta vam je ba...

-
- Kontakt:
pile87 je napisao/la:Pa dobro u cemu je problem covjek rekao ostacu do ljeta i onda cu vidjeti sta cu vjerovatno hoce uzeti sto su mu duzni i otici kad vec nije uspio u turskoj promjenio je misljenje sta da mu se radi...samo sarajevo je napisao/la:Pile nisam htjeo da pisem jer sam znao da ce momak ostati tj znam ga licno,moze da ode samo uz obestecenje,a ti si rekao da ce neke papire da preda na arbitrazu i da ce da dobije spor neki nepostojeci sta je bilo sad?
Nisam bio u gradu od petka,kad ono sad ima sta da vidim

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Jucer na probi uz Semira Bajraktarvica bio je neki makedonac i neki nas iz Austrije ali najbolje se pokazao Semir Bajraktarevic
PrtibrejkeruMadafaka je napisao/la:gawu je zajebancija koja se spominje svaki prelazni rok, sta vam je ba...

A ja cuo da je to ustvari brat od onog Gawua sto je bio na korak od potpisa

Ko' ti je to bacio bombicu?hordeezla je napisao/la:Ide u Sarajevo!!!!EdinTM87 je napisao/la:Super, a samo jel ide u Zelju il Olimpik?hordeezla je napisao/la:Jutros je u Sarajevo sletio Eric Gawu napadac Gane.![]()

Gawu je zajebancija
EdinTM87 je napisao/la:Dobra vam ova maskota komsije....
Sta mislis kako bi VODENA GLAVUSA izgledo u ovoj kifli ??
Moj dragi FCS, tvoji postovi su toliko glupi da su u stanju zalediti neku temu i po dvanaest sati. 

ti ocigledno nisi citao postove od "nikad izvini" ehehhehe e taj sve "ledi" ahahhahahachanchi je napisao/la:Moj dragi FCS, tvoji postovi su toliko glupi da su u stanju zalediti neku temu i po dvanaest sati.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- nikad_izvini
- Kontakt:
Koliko je puta Sarajevo igralo utakmice za plasman u Kup UEFA/Europa Ligu
Bolje bi ti bilo da se malo edukuješ umjesto da prozivaš pametnije od sebe

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
[quote="nikad_izvini"]Koliko je puta Sarajevo igralo utakmice za plasman u Kup UEFA/Europa Ligu
[/quhahaha jesi jadan ja ovdje nisam odavno bio ,samo bezze uletioo a ti vidim spavas jadno brate jadno ahahha.
Pa zivis li ti oko moje ,hahahaha al hajde dobro ima vas svakakvih ahah.
E pametniji popusta hahaha...

Pa zivis li ti oko moje ,hahahaha al hajde dobro ima vas svakakvih ahah.
E pametniji popusta hahaha...
FK SARAJEVO.
-
- Kontakt:
Ne znam kolko ih je igralo za plasman ali zna da je Sarajevo igralo 42 utakmice u Uefinim takmicenjim (ili isto ili jednu MANJE od vas,nisam siguran) i 11 puta je osiguralo izlazak u UEFINA takmicenja. Mislim da ste vi isto tolikonikad_izvini je napisao/la:Koliko je puta Sarajevo igralo utakmice za plasman u Kup UEFA/Europa Ligu![]()

Neda mi se brisati vise gluposti,zamolio bih vas da od ovog posta krenete sa normalnom raspravom,svi koji ste pisali na ovoj temi na zadnje tri stranice smatrajte se upozorenim zbog spama,provokacija ostalih gluposti.
AMAR OSIM!!!
Plakala je, molila me za Sarajevo da ne zivim .. da ne idem na stadion i bar malo da se smirim .. otisla je jedne noci vratice se jednog dana al ustvari koje **** jer ja ginem za prvaka !

I NAS JE SJEVER SADA OPET NAJJACI
Trenutno korisnika/ca: broj6, HariTz, JavierBosnia, laznokrilo, Nantess, OzmoodPinglewood, pierce, Proximic, VolimBiH96, zagorski i 99 gostiju.