Za sada ne putuju u novoj opremi. Samo turkish airlines na majicama
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
To nece nijedan igrac uraditi u Evropi,to mogu samo u ligi uraditi ali sto se tice Evrope svi ce dati 1000%od sebe i da 30 plata kasniBordoSarajevo je napisao/la: ↑29 jun 2021, 12:34Imal šta za plate, bar dio?OsmaDolazi je napisao/la: ↑29 jun 2021, 12:17Zar stvarno mislis da ne znam u kojim bi dresovima TREBALI igrati?![]()
Pitanje mi se odnosi na ove dupelizce uprave, trebali bi znati da im gazdarica ne moze obezbijediti 120 000 KM za carinu opreme.![]()
Ne znam sve, ali znam za dosta lopovluka koji su lahko dostupni nama normalnim građanima Sarajeva i BiH.
Jel istina da su obećali do kraja ovog mjeseca isplatiti?
Bojim se da igrači zbog plata odbiju igrati evropu ili stupe u kakav bojkot zbog tih silnih lažnih obećanja.
Emir Hadzic je dobro rekao na onoj emisiji
"Nijedan igrac u toku utakmice i treninga ne razmislja o plati i dugovanjima,ali misli i dosta ga to muci na putu do stadiona"
Mi imamo solidan tim,i mene je samo strah toga da namjerno ne budu htjeli igrati kako treba zbog dugova
Vidjeli smo protiv Slobode i Mladosti,bolio ih quarc kako ce zavrsiti utakmice
Legne jedna plata
Dobiju Radnika glat 3-0 i pobjede Borca u finalu i osvoje kup
Isplata dugova bi bilo najvece pojacanje za nas
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 29 jun 2021, 13:08, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Ja ne mogu da se otmem utisku da pojedinci uživaju jer se klub nalazi, trenutno, u ovakvoj situaciji. Kada nesto voliš, ne možeš uživati u njegovim problemima.
Nisam netko ko podržava, bilo kakvu, upravu. Podržavam i svim srcem volim Sarajevo, tako da mi nije drago kada pročitam da je netko, jer mu dugujemo, otišao, da, možda, nećemo predstaviti dresove 1. jula, da se duguju plate ili bilo šta slično. Ovde ima dosta osoba koji jedva čekaju da objave neku lošu vijest, pa kao retoričko pitanje postavi, a on pun sebe zna odgovor.
To je po meni likovanje, i uživanje u trenutnoj situaciji.
Nisam netko ko podržava, bilo kakvu, upravu. Podržavam i svim srcem volim Sarajevo, tako da mi nije drago kada pročitam da je netko, jer mu dugujemo, otišao, da, možda, nećemo predstaviti dresove 1. jula, da se duguju plate ili bilo šta slično. Ovde ima dosta osoba koji jedva čekaju da objave neku lošu vijest, pa kao retoričko pitanje postavi, a on pun sebe zna odgovor.
Evo i oni tebe selame!
e jesi me nagrdio ,tacno mi dodje da nekad presutim svu ovu nepravdu,uzivajte u ovome ko moze
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Kakve veze sada ima ona ili bilo ko ? Tako ti je oduvijek bilo, neće niko doći ako ima negdje drugo otići.zagorski je napisao/la: ↑29 jun 2021, 11:45Ma normalno,to je to,svi su krivi osim siminhanke i njene ekipice. Nek si pojasnio.fks74 je napisao/la: ↑29 jun 2021, 10:05Nema to veze sa politikom kluba, jednostavno ti neće niko doći dok mu sve druge opcije ne propadnu.bordobijeli je napisao/la: ↑29 jun 2021, 08:50
Nista novo, to je uvijek tako kod nas. Poslje duple je bio štrajk ne odlazak na pripreme, Šerbercic i Oremuš par dana pred Celtic došli. I onda se pitamo sto ne mozemo napraviti iskorak, nece ga nikad ni biti s ovakvom politikom kluba.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vrijeme ce pokazati, najavljeno je 1 jula predstavljanje novih dresova.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ma đe tebe bolan da nagrdim kad znam u kakvoj si muci, ode Vedran pa najave da ce se vratiti, pa nema odlaska na pripreme cak ni do Konjica, pa ode i najbolji igrac...donDondon je napisao/la: ↑29 jun 2021, 13:09e jesi me nagrdio ,tacno mi dodje da nekad presutim svu ovu nepravdu,uzivajte u ovome ko moze
Ma šok do šoka, a ti o nagrdjivanju pises...
Halali molim te...
- Shategabri
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nisu zapeli mislim da su to nagadjanja
Jer ako su najavili dresove 01.07(za 2 dana)
Znaci da ih imaju vec spremne i gotove i samo da ih predstave
Nece valjda najavljivati nesto za sta nisu sigurni imaju li i hoce li imati
To isto ja hocu da uzmem auto,kontaktiram covjek koji je ga prodaje on mi kaze:
"Ee ja nemam jos ovo auto,ne znam hocu li ga imati ali ti mi plati"
Ako dresove ne predstave 01.07 jos jedna velika bruka i ponizenje ali bit ce 01.07 gotovo 100% sam uvjeren u to
Ako su to oni dresovi sto su bili prije 20-ak dana na slikama onda stvarno nemam zamjerke meni su oni dresovi odlicni
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
A ja ti kažem da bi prvi u pomoć klubu skočili ti koji plasiraju te negativne vijesti. Prije bi oni odvojili 20KM za pomoć da se prevaziđe ovaj težak period nego oni koji pucaju optimizmom.obrijanopile je napisao/la: ↑29 jun 2021, 13:06Ja ne mogu da se otmem utisku da pojedinci uživaju jer se klub nalazi, trenutno, u ovakvoj situaciji. Kada nesto voliš, ne možeš uživati u njegovim problemima.
Ako neko napiše negativnu vijest ne znači da uživa u istoj i da je jedva čekao to.
Evo ja svaki dan spominjem plate jer znam da je to najveći problem i velika kočnica u funkcionisanju kluba i da nam stvara ogromne probleme i nije mi drago zbog toga nit uživam. Obradovao bi se isplati plata igračima isto kao da meni legne. Pišem, spominjem to kao i većina iz razloga da se pokuša napraviti pritisak i da se svim naporima riješava taj problem, da se traže načini, da se 24/7 radi na pronalaženju para za igrače. Prvi bi učestvovao da se pokrenu fonacije u vezi karata lupam, zatim kupovina u fan shopu, neke dodatne članske ako bi se tim parama pokrio dio plata i smanjilo nezadovoljstvo igrača.
Dokazano je da pod pritiskom dosta brže rješavaju probleme, da često poslušaju navijače a da li sve boli qrac, oni bi i sad bili uveliko na godišnjem odmoru.
O pojačanjima pričat ne možemo, ništa se ne nazire više.
O pripremama takođe, nikakvih informacija nema.
O pripremnim utakmicama nemamo šta pisat, imali jednu i pitanje je da li će više bit.
O evropi smo sve ispričali.
O ambicijama i narednoj sezoni da pišemo samo bi de poklali zbog ambicija rukovodstva..
Nažalost nema puno pozitivnih vijesti da o tome pišemo a naravno da treba pisati i o svemu negativnom a ne pod tepih. Prije će se riješit problemi pričajući o istim.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Pa ja ne navijam za Husru, nego za Sarajevo. Za razliku od nekih.BegizSarajeva je napisao/la: ↑29 jun 2021, 11:55S obzirom da se tebi nije sviđao Husref Musemić, zasto si pratio Sarajevo dok je on bio trener?Zip je napisao/la: ↑29 jun 2021, 11:31S obzirom da vam se gadi nasa liga, podcjenjuete istu, omalovazavate, pljujete i nemate nikakvo dobro misljenje o njoj, zasto je pratite?
Sve ovo koristite i onda nakon svega se zalite sto jedan igrac nije otisao za milione eura, nego za "siću".
Kad vi vidite ovako nasu ligu, kako je tek vidi onaj koji hoce da dovede igraca iz te "odron" lige ?
Kakve to veze ima sa ovim boldiranim?
Gore se odnosilo na premijer ligu.
Napokon da neko napiše nešto normalno. Rijetko sam na forumu a glavni razlog su ovi negativci koji pljuju po FK Sarajevo. Razumijem i prihvatam kritiku ali ovoliko vrijedđnje kluba i pojedinaca i likovanje zbog ove situacije nisam nikada mogao zamisliti od navijača Sarajeva. Umjesto da se svi borimo da nas što više podrži Sarajevo u Evropi pojedinci se trude ko će ružnije i vulgarnije pljuvati po klubu. Ali nema veze kada stvari dodju na svoje i vratimo se na šampionski put baš me interesuje šta ćete tada govoriti.obrijanopile je napisao/la: ↑29 jun 2021, 13:06Ja ne mogu da se otmem utisku da pojedinci uživaju jer se klub nalazi, trenutno, u ovakvoj situaciji. Kada nesto voliš, ne možeš uživati u njegovim problemima.
Bolje bi bilo da se ujedinimo i uputimo apel vladi kantona Sarajevo ili FBiH da puste makar 10.000 ljudi na stadion
Bravo pashaobrijanopile je napisao/la: ↑29 jun 2021, 13:06Ja ne mogu da se otmem utisku da pojedinci uživaju jer se klub nalazi, trenutno, u ovakvoj situaciji. Kada nesto voliš, ne možeš uživati u njegovim problemima.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ljudi NACRTALI da su novi dresovi od 01.07. al jok pitaju brigadiri kad ce dreovi i sto ih jos nema ?! Koji sljamovi imaju pristup internetu generalno 
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
-
- Kontakt:
A odakle ti to da je nekome drago što se ovo dešava? Znaju svi i lahko se moze povjeriti koliko sam ja podrzavao ovu upravu dok nisu pocele izlaziti na cistac sve njihove greske, kradje i namjerno ili nenamjerno gubljenje love sa svake strane. Vrlo lahko za provjeriti. Ali ako se oci budu zatvarale na ocito neznanje u vodjenju kluba, na vodjenja kluba u propast i ambis, na stavke u ugovoru pojedinih iz menadjmenta koje su abnormalne i za zatvorskih kazni to nije ljubav prema klubu, nego direktno pomaganje tim kojih boli k za Sarajevom.obrijanopile je napisao/la: ↑29 jun 2021, 13:06Ja ne mogu da se otmem utisku da pojedinci uživaju jer se klub nalazi, trenutno, u ovakvoj situaciji. Kada nesto voliš, ne možeš uživati u njegovim problemima.
Naravno da ovdje ima i Husrefovih pulena, bilo je i Ibrakovicevih preletaca prije pa se sjetimo Bgmi bilo ih je za koje je i Dino dobro radio, kao sto i sada ima Sabrininih satelita pa se kasnije sve saznalo.
Halo oni su u klubu toliko dugo i ne mogu obezbijediti plate igracima bez pomoci Nama. Pa moze tako svako biti u klubu iz cisto samoapromocije i bez trunke odgovorosti. Milion koordinatora, asistenata, administracija kao da smo Bayern...
Koliko god vas uvjeravali da klub funkcionise dobro, ON NE FUNKCIONISE DOBRO. I to svako normalan moze vidjeti. Pa uspjeli su upropastiti budjet kluba sa kojim je Rijeka pobijedila Stutgarta i igrala Evropsku ligu.
Ako nastave ovako neka nam je Bog na pomoci...
A za ovog majmuna od Zorana, Sabrininu lezbaču mogu reci da ce predstaviti dresove koje su dobili kao urnek, ali dok se ne isplati carina igraci nece trenirati u novoj opremi. Pa jel ih stid sto su prvotimci opremu za utakmicu protiv Slobode zaduzili od Juniora jer nisu imali ni jednog dresa da im daju. Jel ih stid da Sablic nosi Jeleskovicevu opremu?
Evo Hajrovic potpisao
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Radel naši šta po ovom pitanju?Odlukom Kriznog štaba FBiH gledaoci će moći biti prisutni na utakmicama u ukupnom kapacitetu stadiona do 30%, ali ne više od 500 ljudi po tribini. U Veležu poduzimaju sve da omoguće još veći broj gledalaca na tribinama, pa su tako održali sastanak sa ljudima iz Zavoda za javno zdravstvo Kantona Sarajevo i Kriznog štaba Federacije BiH.
Kako smo uspjeli saznati, na sastanku je dogovoreno da će se učiniti sve da se izađe u susret Mostarcima i da se poveća broj gledalaca, koji će moći uživo pratiti susret na Grbavici.
Prema nekim informacijama, za susret Veleža i Colerainea bit će omogućen ulaz za 5.000 gledalaca, što znači da će Rođeni imati veliku podršku na stadionu Grbavica.
Oni bi vjerovatno volili da ne bude ni prenos ni navijači, na stranu to što bi lupam 10.000 navijača donijelo klubu cirka 100 000KM.
Ne znam što se ne pokuša "obezbjediti" što više navijača na stadionu nakon toliko vremema. Zatim napraviti neke pakete iz fan shopa pri kupovini karata, ipak se radi o prvoj evropskoj utakmici na stadionu koji je sad u našem vlasništvu, ALI NA VRIJEME.
Lupam:
Karta + novi dres sa potpisom nekog igrača = 100KM.
Karta + majica iz Fan Shopa sa porukom nekom kluba = 50KM
Karta + lopta sa potpisom nekih igrača = 40KM
Itd..
Sad kad su nam pare najviše potrebne treba uključiti navijače u pomoć kluba a ima nas koji bi to ispoštovali.
FK Sarajevo
OsmaDolazi je napisao/la: ↑29 jun 2021, 13:44A odakle ti to da je nekome drago što se ovo dešava? Znaju svi i lahko se moze povjeriti koliko sam ja podrzavao ovu upravu dok nisu pocele izlaziti na cistac sve njihove greske, kradje i namjerno ili nenamjerno gubljenje love sa svake strane. Vrlo lahko za provjeriti. Ali ako se oci budu zatvarale na ocito neznanje u vodjenju kluba, na vodjenja kluba u propast i ambis, na stavke u ugovoru pojedinih iz menadjmenta koje su abnormalne i za zatvorskih kazni to nije ljubav prema klubu, nego direktno pomaganje tim kojih boli k za Sarajevom.obrijanopile je napisao/la: ↑29 jun 2021, 13:06Ja ne mogu da se otmem utisku da pojedinci uživaju jer se klub nalazi, trenutno, u ovakvoj situaciji. Kada nesto voliš, ne možeš uživati u njegovim problemima.
Naravno da ovdje ima i Husrefovih pulena, bilo je i Ibrakovicevih preletaca prije pa se sjetimo Bgmi bilo ih je za koje je i Dino dobro radio, kao sto i sada ima Sabrininih satelita pa se kasnije sve saznalo.
Halo oni su u klubu toliko dugo i ne mogu obezbijediti plate igracima bez pomoci Nama. Pa moze tako svako biti u klubu iz cisto samoapromocije i bez trunke odgovorosti. Milion koordinatora, asistenata, administracija kao da smo Bayern...
Koliko god vas uvjeravali da klub funkcionise dobro, ON NE FUNKCIONISE DOBRO. I to svako normalan moze vidjeti. Pa uspjeli su upropastiti budjet kluba sa kojim je Rijeka pobijedila Stutgarta i igrala Evropsku ligu.
Ako nastave ovako neka nam je Bog na pomoci...
A za ovog majmuna od Zorana, Sabrininu lezbaču mogu reci da ce predstaviti dresove koje su dobili kao urnek, ali dok se ne isplati carina igraci nece trenirati u novoj opremi. Pa jel ih stid sto su prvotimci opremu za utakmicu protiv Slobode zaduzili od Juniora jer nisu imali ni jednog dresa da im daju. Jel ih stid da Sablic nosi Jeleskovicevu opremu?

tOrike, ovo GS znaci Geldin Sjeleskovic, pretpostavljam

Zadnja izmjena: Zoran28, dana/u 29 jun 2021, 14:13, ukupno mijenjano 1 put.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
-
- Kontakt:
Nisam ja uopšte za to da se problemi guraju pod tepih, o problemima se treba pričati i pokušavati ih riješiti.BordoSarajevo je napisao/la: ↑29 jun 2021, 13:26A ja ti kažem da bi prvi u pomoć klubu skočili ti koji plasiraju te negativne vijesti. Prije bi oni odvojili 20KM za pomoć da se prevaziđe ovaj težak period nego oni koji pucaju optimizmom.obrijanopile je napisao/la: ↑29 jun 2021, 13:06Ja ne mogu da se otmem utisku da pojedinci uživaju jer se klub nalazi, trenutno, u ovakvoj situaciji. Kada nesto voliš, ne možeš uživati u njegovim problemima.
Ako neko napiše negativnu vijest ne znači da uživa u istoj i da je jedva čekao to.
Evo ja svaki dan spominjem plate jer znam da je to najveći problem i velika kočnica u funkcionisanju kluba i da nam stvara ogromne probleme i nije mi drago zbog toga nit uživam. Obradovao bi se isplati plata igračima isto kao da meni legne. Pišem, spominjem to kao i većina iz razloga da se pokuša napraviti pritisak i da se svim naporima riješava taj problem, da se traže načini, da se 24/7 radi na pronalaženju para za igrače. Prvi bi učestvovao da se pokrenu fonacije u vezi karata lupam, zatim kupovina u fan shopu, neke dodatne članske ako bi se tim parama pokrio dio plata i smanjilo nezadovoljstvo igrača.
Dokazano je da pod pritiskom dosta brže rješavaju probleme, da često poslušaju navijače a da li sve boli qrac, oni bi i sad bili uveliko na godišnjem odmoru.
O pojačanjima pričat ne možemo, ništa se ne nazire više.
O pripremama takođe, nikakvih informacija nema.
O pripremnim utakmicama nemamo šta pisat, imali jednu i pitanje je da li će više bit.
O evropi smo sve ispričali.
O ambicijama i narednoj sezoni da pišemo samo bi de poklali zbog ambicija rukovodstva..
Nažalost nema puno pozitivnih vijesti da o tome pišemo a naravno da treba pisati i o svemu negativnom a ne pod tepih. Prije će se riješit problemi pričajući o istim.
Činjenica je da se, trenutno, nalazimo u velikim problemima. Kasne plate, najvjerovatnije da nećemo nigdje na pripreme, igraču su nezadovoljni, navijači takodjer, uprava je, mora se reći, gluha u mnogim segmentima, sve se slažem. Podržavam konstruktivnu kritiku, kao i prijedlog za riješenje.
Ali kada pročitam neke postove i način pisanja, a radim takav posao gdje kroz razgovor, odnose, kućnu atmosferu trebam prepoznati nečije stanje, e ovde kod nekih prepoznajem likovanje i uživanje u trenutnoj situaciji.
Pod pritiskom probleme mogu, dobro rješavati, samo rijetki i ti su veoma cijenjeni. Nema pritiska koji ova uprava moze riješiti iz prostog razloga jer nema način da ga riješi. Mi imamo milionski dug prema igracima. Mislis da oni to mogu riješiti? Jedan od pokušaja rješavanja je i prodaja Vladan, pa najvjerovatnije i Djokanovic. U ovoj državi nema menadžera koji bi nas izvukao, jer je na svjetskom nivou ovo katastrofalna situacija.
Slazem se s tobom da bi možda trebala se osnovati fondacija za razvoj kluba pa da, ko koliko moze, uplatimo. Mada mislim da to nije neko dugoročno rijesenje.
Iskreno, nervira me uprava kao i Nam/Tan. Svi se nadamo tim nekim parama, a od toga jos, trenutno, nema ništa.
Ne znam koliko ce se čekati uplata za Kovačevića i to bi zakrpilo neke rupe, ali i to nije rješenje. Jer ce to pokriti samo jedan dio plata.
Činjenica je da je teška situacija, ali ne treba, od pojedinih, jos to konstantno podgrijavati.
Mislim da ova uprava se nada nekom rijesenju i misle da nesto mogu učiniti, jer je njima najlakše reci mi idemo, ostaviti dugove pa podnijeti ostavke.
Ponavljam, nisam da se ista gura pod tepih, ali isto tako nisam ni za likovanje, pojedinaca. Kojih ima, ne mali broj
Evo i oni tebe selame!
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83, ristagrad i 68 gostiju.