FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Tuzan je odlazak Sinise… sretno!
Evo suzu sam pustio ,5 godina igrao beka i nije centrirao 3 lopte kako treba ,drugo je to sto su ovi poslije njega jos gori ..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Znam ja da nije samo on zaslužan ali je imao viziju i okupio oko sebe te ljude...i nazalost opet kažem i meni je bilo drago kad se Amar vratio ali...pogrijesili smoMojaMalenkost je napisao/la: ↑29 jun 2021, 16:22Od Misimovica se pravi neki bog.. Shvatite ljudi da je Misimovic bio samo jedna karika u tom lancu.. Puno su bitniji i zasluzniji bili ostali ljudi od samog Misimovica.. Sad bi potpisao da se sutra svi ti ljudi vrate u klub, a da se Misimovic nikad ne vrati.. Dodaj im Badzaka i Drinjakovica i klub ce funkcionisati..
- MocMahale444
Al borio se i dao zadnji atom snage

Sinisa sretno i da nastavis igrati kao do sad sto si igrao, legendo kluba

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Dug Zelje prema Stilicu je oko 170 hiljada KM, tako da je kod nas imao vecu platu nego sto mu Husic nudi.
-
- Kontakt:
S obzirom da Azmir uplacuje minimalne doprinose jeftinije ce ga Stila doci nego nas po sezoni.
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Jes se bilo siroke ruke.. Potpisivali se ugovori sa igracima za koje su znali da ih nece moci ispostovati ni 5%.. Kakvog smo mi prevaranta pustili u klub..
Pročepit će negdje.
Koliko je Zec imao??? I to na 3godineMojaMalenkost je napisao/la: ↑29 jun 2021, 18:48Jes se bilo siroke ruke.. Potpisivali se ugovori sa igracima za koje su znali da ih nece moci ispostovati ni 5%.. Kakvog smo mi prevaranta pustili u klub..
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Štila se mora zadržati u ekipi po meni. To je ogromno pojačanje.
Pa sta zelis reci? Ista ekipa ljudi je potpisala i jednog i drugogWOLF20 je napisao/la: ↑29 jun 2021, 18:49Koliko je Zec imao??? I to na 3godineMojaMalenkost je napisao/la: ↑29 jun 2021, 18:48Jes se bilo siroke ruke.. Potpisivali se ugovori sa igracima za koje su znali da ih nece moci ispostovati ni 5%.. Kakvog smo mi prevaranta pustili u klub..

Zato pitam drug, znaci dao si skoro pola miliona mozda i preko sa doprinosima za dvojicu igraca 30+Azzuri je napisao/la: ↑29 jun 2021, 19:09Pa sta zelis reci? Ista ekipa ljudi je potpisala i jednog i drugogWOLF20 je napisao/la: ↑29 jun 2021, 18:49Koliko je Zec imao??? I to na 3godineMojaMalenkost je napisao/la: ↑29 jun 2021, 18:48
Jes se bilo siroke ruke.. Potpisivali se ugovori sa igracima za koje su znali da ih nece moci ispostovati ni 5%.. Kakvog smo mi prevaranta pustili u klub..![]()
-
- Kontakt:
Potpisali i pitanje je jesu li im i jednu punu platu dali od dana tog potpisa, a onda na trening dodjes sa bentlijem od 250k i hoces da ti igraci igraju..
Pročepit će negdje.
Cime? Covjek ne zeli da bude nas igrac i to je to.
Ako ljudi koji kazu da vole klub ne mogu da shvate i vide da Zelji trebaju vise nego ikad i zele otici neka to i ucine. Ne volim Bekrica, ali covjek ce mozda i na silu odigrati jos ovu jednu sezonu jer je vidio da treba klubu i ovoj omladini sto je ostala. Ako moze to uraditi jedan Bekric sa platom od 1.000 KM mogu i ovi koji su puno vise u zivotu mlatnuli para, ali svakom svacije. Neka je svima sretno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Evo sutra Siroki - Velez na Pecari, kapije otvorene za navijace.
-
- Kontakt:
Ma da se ne lazemo nije bi Bekrija cvjecka...al covjek voli Zelju i vidi se da je mentor mladim igraca i da se trudi oko njih, svaki put kad je dolazio nije igrao za neke ogromne cifre..kad se sve skupi i oduzme u ovoj prosloj jadnoj sezoni nas najbolji igrac s toliko godina i tako mizernom placom...ocekivali smo svi da ce tako nekako bit i sa Štilom al jbg.LjoZee je napisao/la: ↑29 jun 2021, 19:17Cime? Covjek ne zeli da bude nas igrac i to je to.
Ako ljudi koji kazu da vole klub ne mogu da shvate i vide da Zelji trebaju vise nego ikad i zele otici neka to i ucine. Ne volim Bekrica, ali covjek ce mozda i na silu odigrati jos ovu jednu sezonu jer je vidio da treba klubu i ovoj omladini sto je ostala. Ako moze to uraditi jedan Bekric sa platom od 1.000 KM mogu i ovi koji su puno vise u zivotu mlatnuli para, ali svakom svacije. Neka je svima sretno.
Ako mu se nije igralo trebao je na polusezoni otici a ne glumiti manekena nek ide moze se i bez njega
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Brkooo, perodeformero i 56 gostiju.