Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Euro 2020 - općenito
Katastrofalan komentatorski izbor NoveBH za danas, nazalost ne mogu Baho i Kemo svaki dan.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
jarmolenko sve više izgleda ko utjerivač dugova ili ko izbacivač 
- osvajaci551
- Kontakt:
Nece ni Englezi u finale 100%. Pobjednik iz Danska/Ceska iz tog dijela zrijeba ide do finala.
Kamo srece da odozgo Svica bude na Wembleyu, kakva romantika od finala bi to bila. Onako realno Italija, ne vidim ko ih moze zaustaviti.
Kamo srece da odozgo Svica bude na Wembleyu, kakva romantika od finala bi to bila. Onako realno Italija, ne vidim ko ih moze zaustaviti.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Momci, imal neko link za Engleska - Njemačka? Na Novoj prenose Švedsku.
Ajmo Kimmich
Ajmo Kimmich
Da nije glup, ovaj bi mu igrao od pocetka. Treba ga eto sad pohvalit sto je uradio nakon 70 min ono sto je trebao od pocetka.
Nego imade srece sto je i Low bio na bas low nivou danas
Zatvoreno za javnost, javit ce rezultat iza dnevnika.
15.10.2013.
Eh ova se tekma ne moze gledati, ovo je patnja za oci
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
E kurca i finala, to bi bila **** a ne romantika.
Pun qrac vise i Francuske, Italije, Njemacke i slicnih.
15.10.2013.
Ima i toga ali eto italija igra lijepo, bilo bi dobro gledati njih u finalu i spanija je simpatična sa ovom mladom ekipom. Samo nisam pratio zdrijeb, ne znam mogu li se sastati prije finala
Utakmica bez faula
Jesmo se ti i ja ono zagrijali za Dansku na pocetku prvenstva, pa rekli da bi mogli cak do polufinala
ARSENAL4ever
Igraju u polufinalu (ako prodju 1/4).
Uglavnom, ne gleda mi se nikako finale npr. Italija - Ceska ili ne daj Boze Italija - Svedska. Bilo bi manje zanimljivo nego ono 2012e.
15.10.2013.
E **** ga onda.. ma nek igra ko god, samo nek su ispale svabe, ne jer ih ne volim nego jer Goretzka nece sad bar 10 dana pisati nista
Bravo žućooo 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.