Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
Pametinikaddosta
-
Kontakt:
Postao/la Pametinikaddosta » 30 jun 2021, 10:45
Ritamreda je napisao/la: ↑30 jun 2021, 10:24
Ima 15 i jos godinu ugovora. Zgadio mi se bas. Nije fer da trazis sve, a imas 12 posto odigranih utakmica. Jazavac !!
Ne kontam, jesi li ti u životu ikada oprostio nekome platu? Kome da oprosti Klubu iz kojeg ga niko nije nazvao pola godine. Pa nemoj valjati gluposti.
Dovedemo UO koji nema marke i čija je jedina politika da im neko oprašta dugove. Pa nema to nigdje. Treba da naplati svako svoje... a mi treba da pričamo o problemu to nije dug, nego ljudi koji treba da naprave klub kako treba. Da se radi kako treba a ne hedija varijanta.
-
Ritamreda
-
Kontakt:
Pametinikaddosta je napisao/la: ↑30 jun 2021, 10:45
Ima 15 i jos godinu ugovora. Zgadio mi se bas. Nije fer da trazis sve, a imas 12 posto odigranih utakmica. Jazavac !!
Ne kontam, jesi li ti u životu ikada oprostio nekome platu? Kome da oprosti Klubu iz kojeg ga niko nije nazvao pola godine. Pa nemoj valjati gluposti.
Dovedemo UO koji nema marke i čija je jedina politika da im neko oprašta dugove. Pa nema to nigdje. Treba da naplati svako svoje... a mi treba da pričamo o problemu to nije dug, nego ljudi koji treba da naprave klub kako treba. Da se radi kako treba a ne hedija varijanta.
Niko nije rekao za oprost nista. Prvi Amar nije nista oprostio, ali ne mozes ti u klubu koji je na aparatima traziti 200 hiljada. Pogotovo ti koji igras bez noge 3 godine i nisi 2 utakmice svezao. Jel to tebi u redu? Pa nismo mi neki klub iz Saudijske Arabije koji vise nece vidjeti ni na guglu.
Da je rekao dajte mi pola do Nove godine, ja bih mu spomenik napraviio ispred Grbavice. Dajte mi sto milja i ostalo ne morate svakako sam bio invalid.
Jači od ratova, režima i partija !!!!
-
Ritamreda
-
Kontakt:
Ovo nema veze sa nikakvim UO i drugim sarlatanima. Ovo je stvar jesil covjek ili nisi.
Zadnja izmjena:
Ritamreda, dana/u 30 jun 2021, 15:21, ukupno mijenjano 1 put.
-
Mamba21
-
Kontakt:
U koliko je skupština?
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
TigerWoods
-
Kontakt:
Postao/la TigerWoods » 30 jun 2021, 12:03
Ne da ima 25000 nego da je jako puno posudjivao
-
tatastrumf
-
Kontakt:
Postao/la tatastrumf » 30 jun 2021, 12:18
Hoce li se moci uci na jug veceras?
-
kolezeljovac
-
Kontakt:
Postao/la kolezeljovac » 30 jun 2021, 12:35
Mislim da moze na jug...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
delinjo
-
Kontakt:
Zeko ako citas ovo,**** te u ta usta pogana ,picko jedna
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
Robust
-
Kontakt:
delinjo je napisao/la: ↑30 jun 2021, 12:44
kad mu vidis brata sve ti jasno bude

jbt hajmo i mi nekakvih staka naci i na zeljin budzet laganica kad vec prolazi

-
kolezeljovac
-
Kontakt:
Postao/la kolezeljovac » 30 jun 2021, 13:07
Robust je napisao/la: ↑30 jun 2021, 13:04

2 slike i rodni list ponesi..

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
Ritamreda
-
Kontakt:
Robust je napisao/la: ↑30 jun 2021, 13:04

Roberto, slazem se s tobom. Drzavne jasle smo Erminu Meraku Zecu.
-
Dejan1921
-
Kontakt:
Mi smo izgleda samo stručnom štabu i igračima dužni preko milion i po maraka minimalno. Ostalo ko zna još koliko. Amar sam je skoro milion još ovo ako je istina za Zeca i Štilića…ne znam kojom magijom mi možemo ući u prvenstvo bez par tužbi za vratom.
-
Ritamreda
-
Kontakt:
Dejan1921 je napisao/la: ↑30 jun 2021, 13:08
Mi smo izgleda samo stručnom štabu i igračima dužni preko milion i po maraka minimalno. Ostalo ko zna još koliko. Amar sam je skoro milion još ovo ako je istina za Zeca i Štilića…ne znam kojom magijom mi možemo ući u prvenstvo bez par tužbi za vratom.
S milionom moze se sve pokriti. Neki igraci su za papire sve oprostili ili dio. Amaru oko pola miliona. Neka ga je stid ako uzme od Nove godine bilo sta, a cuo sam da je trazio. Ovo prije u redu i svoje sto je davao, svaka marka da bude vracena. Ali ako uzme ovo poslije Nove, a pogotovo ovo do kraja ugovora nek ne prilazi Grbavici s obzirom da nas je brukao na svakom cosku. Meraku Papku treba isplatiti sve jer nema, valja porodicu prehraniti.
Stilino mi je korektno iskreno, dajte mi dosad ovo i papire, ja sve oprostam a i on ima ugovor jos dvije godine ja mislim. On je i izigran. Badzak i ovi nesposobni krelci 100 m dalje od kluba.
-
SudoHusika
-
Kontakt:
Postao/la SudoHusika » 30 jun 2021, 13:15
Svaka čast Erminu na pomaganju igračima sve vrijeme ali ako je ovo istina jer ništa se ne može reći sa sigurnošću, mislim da je to klasični bezobrazluk i van svake pameti toliko para da traži a zna kakva je situacija. Plus, realno govoreći, ni 30% toga nije zaradio na terenu.
Drugo, toliku platu dati poluspremnom igraču je van svake pameti.
Željezničar za život cijeli!
-
Ritamreda
-
Kontakt:
SudoHusika je napisao/la: ↑30 jun 2021, 13:15
Svaka čast Erminu na pomaganju igračima sve vrijeme ali ako je ovo istina jer ništa se ne može reći sa sigurnošću, mislim da je to klasični bezobrazluk i van svake pameti toliko para da traži a zna kakva je situacija. Plus, realno govoreći, ni 30% toga nije zaradio na terenu.
Drugo, toliku platu dati poluspremnom igraču je van svake pameti.
Zasto ne bi bila istina?
Nije mu Amar dao, nego tadasnja uprava. Vjerovali ili ne, 15 milja okruglo.
-
Dejan1921
-
Kontakt:
Ritamreda je napisao/la: ↑30 jun 2021, 13:13
S milionom moze se sve pokriti. Neki igraci su za papire sve oprostili ili dio. Amaru oko pola miliona. Neka ga je stid ako uzme od Nove godine bilo sta, a cuo sam da je trazio. Ovo prije u redu i svoje sto je davao, svaka marka da bude vracena. Ali ako uzme ovo poslije Nove, a pogotovo ovo do kraja ugovora nek ne prilazi Grbavici s obzirom da nas je brukao na svakom cosku. Meraku Papku treba isplatiti sve jer nema, valja porodicu prehraniti.
Stilino mi je korektno iskreno, dajte mi dosad ovo i papire, ja sve oprostam a i on ima ugovor jos dvije godine ja mislim. On je i izigran. Badzak i ovi nesposobni krelci 100 m dalje od kluba.
Dakle ne bude li velikih promjena u klubu i ne pristupe li nam ljudi koji bi mogli pokriti ovaj dug odmah mi smo donji.
-
plavousrcu
-
Kontakt:
Postao/la plavousrcu » 30 jun 2021, 13:24
Ne znam kolika su primanja Zeca i Stilica. Pretpostavljao sam oko 10.000 mjesecno i da im se duguje po nekih 100.000 racunajuci neke bonuse. Osam plata i bonusi. Ispada da je i vise. Samo opet seremo na pogresne adrese. Ponavljam kao papagaj, UO kluba morao je zvati te igrace kada je bila pauza i sjesti sa njima. Objasniti im kakva je situacija, vidjeti da se dogovore da im se dugovi isplate kroz rate. Oni to nisu uradili, ponasaju se kao da ce neko doci i reci ej ljudi znamo da nema novaca ne dugujete nam nista. Nema toga u svijetu fudbala, ljudi igraju za novce, svi mi radimo za novce. Nece niko od nas kod babe u firmi raditi za kiflu. I sada ako su stigle tuzbe **** igracima majku. Tako je bilo tokom prosle cijele sezone. **** majke igracima koji su gladni sto nismo prvi ili drugi u najgorem slucaju.
-
Ritamreda
-
Kontakt:
Dejan1921 je napisao/la: ↑30 jun 2021, 13:21
Ritamreda je napisao/la: ↑30 jun 2021, 13:13
Dakle ne bude li velikih promjena u klubu i ne pristupe li nam ljudi koji bi mogli pokriti ovaj dug odmah mi smo donji.
Da. Kratko i jasno.
-
Ritamreda
-
Kontakt:
plavousrcu je napisao/la: ↑30 jun 2021, 13:24
Ne znam kolika su primanja Zeca i Stilica. Pretpostavljao sam oko 10.000 mjesecno i da im se duguje po nekih 100.000 racunajuci neke bonuse. Osam plata i bonusi. Ispada da je i vise. Samo opet seremo na pogresne adrese. Ponavljam kao papagaj, UO kluba morao je zvati te igrace kada je bila pauza i sjesti sa njima. Objasniti im kakva je situacija, vidjeti da se dogovore da im se dugovi isplate kroz rate. Oni to nisu uradili, ponasaju se kao da ce neko doci i reci ej ljudi znamo da nema novaca ne dugujete nam nista. Nema toga u svijetu fudbala, ljudi igraju za novce, svi mi radimo za novce. Nece niko od nas kod babe u firmi raditi za kiflu. I sada ako su stigle tuzbe **** igracima majku. Tako je bilo tokom prosle cijele sezone. **** majke igracima koji su gladni sto nismo prvi ili drugi u najgorem slucaju.
Majstore, od Misimovica nemamo UO. Kakav upravni odbor ? Ovih 10 debila s budzeta? Ukrasne ikebane koje uskoro idu.
-
Pametinikaddosta
-
Kontakt:
Postao/la Pametinikaddosta » 30 jun 2021, 13:28
Ritamreda je napisao/la: ↑30 jun 2021, 10:57
Pametinikaddosta je napisao/la: ↑30 jun 2021, 10:45
Niko nije rekao za oprost nista. Prvi Amar nije nista oprostio, ali ne mozes ti u klubu koji je na aparatima traziti 200 hiljada. Pogotovo ti koji igras bez noge 3 godine i nisi 2 utakmice svezao. Jel to tebi u redu? Pa nismo mi neki klub iz Saudijske Arabije koji vise nece vidjeti ni na guglu.
Da je rekao dajte mi pola do Nove godine, ja bih mu spomenik napraviio ispred Grbavice. Dajte mi sto milja i ostalo ne morate svakako sam bio invalid.
Kome da to kaže, onima koji nisu u stanju bili da komuniciraju sa igračima, pa vide i igrači da je ovo rastjerivanje svega iz kluba, pa nije budala da ga neko otjera i da oprašta ili da daje reprograme. Kad nisu znali ljudski a nisu ni sa skupštinom, ni s Amarom, ni sa Cerićem (kakav god je bio bio je predsjednik ovog kluba) ni sa bilo kim sada im se to vraća.