FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- RollingPaper
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Jesu to bogati pare problem za par klipova i clanaka...
Pa svako ima danas mobitel sa dobrom kamerom, slikas desetak fotografija, snimis izjavu pa prekucas, montiras itd. Svako ko je malo tehnički pismen zna da to nije nikakva nuklearna fizika.
Evo radit cu ja dzaba, ionako se bavim zurnalistikom i internet marketingom, a imam vremena slobodnog dosta. Snimat cu i klipove za Sloboda TV sve besplatno et. Sve ce profesionalno bit logicno, moze mi i Mramor pomoci ako zeli. Poslat cu im mejl veceras pa cemo vidit.
Pa svako ima danas mobitel sa dobrom kamerom, slikas desetak fotografija, snimis izjavu pa prekucas, montiras itd. Svako ko je malo tehnički pismen zna da to nije nikakva nuklearna fizika.
Evo radit cu ja dzaba, ionako se bavim zurnalistikom i internet marketingom, a imam vremena slobodnog dosta. Snimat cu i klipove za Sloboda TV sve besplatno et. Sve ce profesionalno bit logicno, moze mi i Mramor pomoci ako zeli. Poslat cu im mejl veceras pa cemo vidit.
Svaka čast 
Od mene mala kritika upravi, iako mi je drago da ne iskacu iz paštete opet bih volio da se makar ponekad oglase. Nadam se pressu nekom gdje će izaći sa informacijama o stanju dugova i planu za budućnost. Ako trpimo borbu za opstanak radi dugova onda je valjda red da nas izvještavaju o tim dugovima.

Od mene mala kritika upravi, iako mi je drago da ne iskacu iz paštete opet bih volio da se makar ponekad oglase. Nadam se pressu nekom gdje će izaći sa informacijama o stanju dugova i planu za budućnost. Ako trpimo borbu za opstanak radi dugova onda je valjda red da nas izvještavaju o tim dugovima.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Neće Mramor ništa, Bože sačuvaj, ne prilazim na kilometar više. Dva puta pojeo go.vno, više nikad.
- Beduin
- Kontakt:
Govori se o Zlatiboru. Nece Zizovic fotografisati ili uzimati izjave. A da bi neko to radio treba ga povesti na Zlatibor, smjestaj, hrana, sve i da ne naplacuje momak svoj rad i vrijeme. Pretpostavljam da oni sve, pa i ovo, gledaju kao trosak. Tako je kad si kokuz.RollingPaper je napisao/la: ↑30 jun 2021, 13:23Jesu to bogati pare problem za par klipova i clanaka...
U Tuzli ipak imamo fotografije redovno, kako na fb, tako i na insti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Sto se tice Zlatibora realno gledajuci mozes poslikati s mobitela i objaviti na zvaničnu i snimiti neku kratku izjavu da se objavi uz slike. Mada nema tu sta posebno, izjave su tipa radi se pakleno, teške su noge, maksimalno se pripremamo za narednu sezonu, vidjeti cemo dokle ćemo dogurati, moguće da dodje jos 1-2 pojačanja i sl.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Yebem ti zivot igraju pripremnu utakmicu, a ne znas ni sastav ekipe
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Molba
Da li neko ima broj mobitela Damira iz UG Kafane?
Ako može na pp da mi pošalje
Da li neko ima broj mobitela Damira iz UG Kafane?
Ako može na pp da mi pošalje
& $ ?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
U nekim prethodnim pripremnim bih znao u startu da je Ristic dao makar 1 gol, a sad je malo teze pogoditi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ja cijelo vece provjeravam mail,da mi nisu poslali kakve informacije iz kluba Reko obećali su za premium karticu (vijesti iz kluba na mail)pa makar rezultate sa utakmice...Ali
. Bit ce mozda nekad 
...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Prvo Tušanj da se osposobi za Evropu, pa tek onda da je napadnemo.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ne povesti na pripreme nekoga iz pr sluzbe u danasnji vakat je isto kao ici na pripreme bez najboljeg igraca. Ne kontam zasto se to desava godinama
Niko, niko, samo Sloboda
-
- Kontakt:
da se ne lazemo razlog je evidentan, nema love, da ne zaboravimo da se mi jos uvijek borimo da izadjemo na zelenu granu ili vam ga na nulu.
ako nista, izbjegli smo one zadnjih sezona standardne situacije, kad je sve bilo u pitanju, od samih priprema preko licence do samog ucesca u pl.
koliko para toliko muzike, vjerovatno ce i to doci na red. bitnije je ovo da se polako radi ako se radi.
citam ove na zeljinoj temi i njima je sad prpa valja igrati sa ovim ekipama za opstanak izmedju ostalog i sa nama. e nisu oni u toj fazi, oni su sad u fazi u kojoj smo bili mi i celik prije par godina, biti ili ne biti, i kasne sad vec par sezona. skolski primjer sta se desava sa klubovima kad se pomijesaju zelje i mogucnosti. tako da treba biti realan, ako se bude fino radilo i rjesavali problemi jedan po jedan mozda i isplivamo. nas je zadatak uzet ovu godisnju ko moze premuim, ko ne moze, obicnu. tako se klub pomaze najkonkretnije. sve ostalo je suplja. nnsS
ako nista, izbjegli smo one zadnjih sezona standardne situacije, kad je sve bilo u pitanju, od samih priprema preko licence do samog ucesca u pl.
koliko para toliko muzike, vjerovatno ce i to doci na red. bitnije je ovo da se polako radi ako se radi.
citam ove na zeljinoj temi i njima je sad prpa valja igrati sa ovim ekipama za opstanak izmedju ostalog i sa nama. e nisu oni u toj fazi, oni su sad u fazi u kojoj smo bili mi i celik prije par godina, biti ili ne biti, i kasne sad vec par sezona. skolski primjer sta se desava sa klubovima kad se pomijesaju zelje i mogucnosti. tako da treba biti realan, ako se bude fino radilo i rjesavali problemi jedan po jedan mozda i isplivamo. nas je zadatak uzet ovu godisnju ko moze premuim, ko ne moze, obicnu. tako se klub pomaze najkonkretnije. sve ostalo je suplja. nnsS

-
- Kontakt:
Moze li ko objasniti ovo brisanje postova?
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
Pogrdne rijeci i vrijeđanje bilo koga nije dozvoljeno.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.