Pokušaj od direktorice ide od igraca do igraca i traži da pristanu na smanjenje plate.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nakacilo ih se metar, a dosta ih isto misli a mrsko im da udare reply.keli je napisao/la: ↑29 jun 2021, 16:15Tacno tako. Ko god ti se nakaci na komentar, sam se pronasao u ovome.
Ma boot, ne treba ga ozbiljno shvatati od januara pa do danas 10 situacija je pokusa opravdati i ismijati a svaku smiješan ispao.holyman je napisao/la: ↑30 jun 2021, 16:27Prije nego majmuncic zip (majmuncic je kompliment) nestane od stida i sramote, zamolio bih ga da citira sam sebe od prije 10 dana kada je svoje maloumne smajlije spamao na ovoj temi uz ismijavanje cinjenice da mesanovic odlazi. Sta majmuncicu imate reci o tome?
Ma doce novi ljudi i dalje isti problem PARE ?? Ne branim upravu. Al mozemo mi to otjerat...i kone tjeraju i mijenjaju uprave al niko s parama da dodje i onda ti svejedno ko ce bit
Ma sredit ce nam to Turkish Airlines da se ne brukamoHistoricar je napisao/la: ↑30 jun 2021, 16:32Valja do Orheia preko 20 sati autobusom, uopste spominjati avion u ovoj situaciji je van svake pameti.