Tu sam ja. Samo vi ne vidite jer se brisu postovi.
Ne brinu buraz, bit cu ja tu dok ne budem banovan.
Ne brini

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Joj vise i ti roditelji idu na qurac sa tom skolom fudbalasonpenn je napisao/la: ↑30 jun 2021, 18:16ŠF Valter demantovala FK Sarajevo: Nismo potpisali nikakvu saradnju, spremamo iznenađenje
Fudbalski klub Sarajevo je prije nekoliko sedmica objavio kako je uspostavio saradnju sa pet škola fudbala, kako bi djeca koja su trenirala u Školi fudbala Asim Ferhatović Hase mogla dobiti priliku da tamo nastave trenirati.
Među školama koje su pobrojane u tom saopštenju bordo kluba našla se i Škola fudbala Valter, koja je danas demantovala da je potpisala ikakvu saradnju sa Sarajevom.
“Dragi roditelji i naši članovi ovim putem želimo vas obavijestiti da naša škola nije potpisala Ugovor o saradnju sa FK Sarajevo kako je navedeno u njihovom saopćenju za javnost.
Sve informacije oko aktivnosti koje se tiču Valtera dobit ćete od trenera i biti blagovremeno obavješteni na našim društvenim mrežama.
Uskoro spremamo iznenađenje za koje smo sigurni da će biti pravo osvježenje za sve ljubitelje pravog fudbala. Idemo dalje!“, poručili su iz ŠF Valter.Pa ovi fkt nisu normalni vise.
Morto ti je baš nešto zamjerio
Kada je lav ranjen, hijene kreću u napad.... Cuj demant poslije najmanje dvije sedmicesonpenn je napisao/la: ↑30 jun 2021, 18:16ŠF Valter demantovala FK Sarajevo: Nismo potpisali nikakvu saradnju, spremamo iznenađenje
Fudbalski klub Sarajevo je prije nekoliko sedmica objavio kako je uspostavio saradnju sa pet škola fudbala, kako bi djeca koja su trenirala u Školi fudbala Asim Ferhatović Hase mogla dobiti priliku da tamo nastave trenirati.
Među školama koje su pobrojane u tom saopštenju bordo kluba našla se i Škola fudbala Valter, koja je danas demantovala da je potpisala ikakvu saradnju sa Sarajevom.
“Dragi roditelji i naši članovi ovim putem želimo vas obavijestiti da naša škola nije potpisala Ugovor o saradnju sa FK Sarajevo kako je navedeno u njihovom saopćenju za javnost.
Sve informacije oko aktivnosti koje se tiču Valtera dobit ćete od trenera i biti blagovremeno obavješteni na našim društvenim mrežama.
Uskoro spremamo iznenađenje za koje smo sigurni da će biti pravo osvježenje za sve ljubitelje pravog fudbala. Idemo dalje!“, poručili su iz ŠF Valter.Pa ovi fkt nisu normalni vise.
Ovdje se cak pise da je extra stanje, nikad bolje….BordoSarajevo je napisao/la: ↑30 jun 2021, 18:53Ako se šta drastično ne promijeni i talijan Cioffi bi mogao dići sidro.
Koliko god se ovdje prikazivalo da je stanje loše, stvarnost je, nažalost, sto puta gora.
Ovo su ti "prijatelji". Dok su njusili pare, sutili su. Sad lafo neko iznenadjenje spremajuobrijanopile je napisao/la: ↑30 jun 2021, 18:47Kada je lav ranjen, hijene kreću u napad.... Cuj demant poslije najmanje dvije sedmicesonpenn je napisao/la: ↑30 jun 2021, 18:16ŠF Valter demantovala FK Sarajevo: Nismo potpisali nikakvu saradnju, spremamo iznenađenje
Uzivaj ba. Ovo si ti i takvi ko ti braneci ove karine dopronjeli. Pileci mozgici.
Kad smo pisali treba Sabru otjerati unistit ce klub vi je podrzavali,sad kad doslo 5 do 12 onda se mi kao nasladjujemo,pa ko je podrzavao cijelo vrijeme ovo propadanje???meni ovaj gospodin pisao kako ja vrijedjam ljude u klubu zato sto napisem celavi umjesto Emir,a poslije par mjeseci on sam pise dobro je pa ode ova ubleha,tako sad i za Sabru isto,vi ste neprijatelji kluba kad ovo podrzavate.
Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee i 19 gostiju.