FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Nadajmo se da dolaze bolji dani i pravi i iskreni Željovci !
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Ne znam jel zato što sam toliko poželio uživo gledat Želju ali meni je danas ok bilo. Valjda i nemam velika očekivanja. Subašića definitivno izgurati ove sezone kao prvotimca. Osmanović isto korektan. Meni se i svidio u drugom poluvremenu Jaganjac. Hrelja čudan, preloš, pa onda napravi par super poteza. Ivković sve rekao na kraju, kome do sada nije bilo jasno, danas je valjda shvatio, mi se ovu sezonu borimo za opstanak i pokušavamo da najbezbolnije prevazidjemo trenutnu situaciju. Najbitnije je sada popuniti upražnjena mjesta mnogo kvalitetnijim ljudima od dosadašnjih.
Ljudi dragi na šta liči ovaj naš travnjak na Grbavici,po ovim slikama ako se da zaključiti ovo je horor,ne znam kakav je ovima što su bili na tekmi,ali ovo je žalost ako se može zaključit po slikama 

....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
Pa covjece valja to odrzavati, pare! Odakle? Vidis da nema para za plate igracima, a kamoli da se ulaze u travnjak. Nisu eksera uboli za tri godine u klubu a jedva su cekali samo da se docepaju pozicija unutar kluba koji je napokon poceo da licno na ozbiljan fudbalski klub..
DaBogda im zadnji sampanjac bio svima, pogotovo klupskom neprijatelju broj 1..

@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
Jos je gori uzivo. Ljeto, lijepo vrijeme a nama zemlja izbija na travnjaku.
Sto se tice ekipe, ispast necemo kada sw iskombinuju ekipe iz prvog i drugog poluvremena moglo bi na nesto licit.
Prva je utakmica tek se upoznaju, ali sa zeljom i htijenjem mozemp biti zlatna sredina do stabilizacije kluba
Sto se tice ekipe, ispast necemo kada sw iskombinuju ekipe iz prvog i drugog poluvremena moglo bi na nesto licit.
Prva je utakmica tek se upoznaju, ali sa zeljom i htijenjem mozemp biti zlatna sredina do stabilizacije kluba
Naime, kako SportSport.ba nezvanično saznaje iz Željezničara su kontaktirali Dujakovića, no posao još uvijek nije blizu realizacije.
Dakle, kontakti su uspostavljeni, ali iz izvora bliskih samom fudbaleru saznajemo da se nije ništa konkretno razgovaralo što ne znači da neće u narednim danima.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Hrelja poput naseg starog dragog Zaima.Dejan1921 je napisao/la: ↑30 jun 2021, 22:23Ne znam jel zato što sam toliko poželio uživo gledat Želju ali meni je danas ok bilo. Valjda i nemam velika očekivanja. Subašića definitivno izgurati ove sezone kao prvotimca. Osmanović isto korektan. Meni se i svidio u drugom poluvremenu Jaganjac. Hrelja čudan, preloš, pa onda napravi par super poteza. Ivković sve rekao na kraju, kome do sada nije bilo jasno, danas je valjda shvatio, mi se ovu sezonu borimo za opstanak i pokušavamo da najbezbolnije prevazidjemo trenutnu situaciju. Najbitnije je sada popuniti upražnjena mjesta mnogo kvalitetnijim ljudima od dosadašnjih.

Slazem se Dejo. Meni se svidja sta Ivkovic prica, mogla bi biti lijepa prica sa njim ako ga uprava ispostuje sa ovim platama za igrace. Treba biti pozitivan i ne traziti previse u ovoj situaciji. Sve u svemu idemo polako uz podrsku pa sta nam Bog da.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
E da znate koliko duša boli kad radim 200 metara od stadiona a utakmicu protiv Leotara ko da je Barselona ne možeš gledati radi posla...
Tek poneku poznatu facu sam uhvatio u Željinim obilježjima da mi izmame osmijeh i onu netrepeljivost, one leptiriće kad ideš prema Grbavici..
Fali mi moj Željo..moja Dolina.. moji Željovci.
Prvu izjavu trenera sam čuo sada, i od mene je pokupio već sve simpatije. Tako je kako je, nema bajki, borit ćemo se svi zajedno.
Sve je lakše kad smo tu.. jedva čekam utakmicu sa Borcem.
Rasut' ćemo "šampione"..
Tek poneku poznatu facu sam uhvatio u Željinim obilježjima da mi izmame osmijeh i onu netrepeljivost, one leptiriće kad ideš prema Grbavici..
Fali mi moj Željo..moja Dolina.. moji Željovci.
Prvu izjavu trenera sam čuo sada, i od mene je pokupio već sve simpatije. Tako je kako je, nema bajki, borit ćemo se svi zajedno.
Sve je lakše kad smo tu.. jedva čekam utakmicu sa Borcem.
Rasut' ćemo "šampione"..
- PointBlank
- Kontakt:
Na pitanje sta je sa Stilicem,kaze nesto pregovara sa upravom.Svaka cast kapitenu,bjezi kada je najteze.
- plavousrcu
- Kontakt:
Kako ce u komisiji za izbor novih clanova Skupstine biti dva clana Skupstine. Raspustena je Skupstina?
- lijevapolutka
- Kontakt:
Zato sto nalaze tako statut. Nema u statutu nijedan drugi nacin i moras raditi po ovom da bi bilo validno.plavousrcu je napisao/la: ↑30 jun 2021, 22:56Kako ce u komisiji za izbor novih clanova Skupstine biti dva clana Skupstine. Raspustena je Skupstina?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- plavousrcu
- Kontakt:
UO te dva imenovana člana Skupštine od kojih će jedan biti predstavnik UNFKŽ. Ko ce ih imenovati? Bojim se da ne bude kao i sa NO i onda ce ljudi koji budu trazili postivanje propisa i procedura ispasti neprijatelji.LjoZee je napisao/la: ↑30 jun 2021, 22:58Zato sto nalaze tako statut. Nema u statutu nijedan drugi nacin i moras raditi po ovom da bi bilo validno.plavousrcu je napisao/la: ↑30 jun 2021, 22:56Kako ce u komisiji za izbor novih clanova Skupstine biti dva clana Skupstine. Raspustena je Skupstina?
- lijevapolutka
- Kontakt:
Ma daj sta das u ovom trenutku.lijevapolutka je napisao/la: ↑30 jun 2021, 23:12Da

@igrajlopte 🐦
Ili ne Famos?
Kakav je ovaj Milos Borovcanin iz Borca? Mladi reprezentativac, ugovor istekao i postaje slobodan igrac. Barem ako je vjerovati TM. Desni bek. 20 godina tek a losiji od Blazevica tesko da moze biti.
Mozda ne bi bila losa opcija na beku, a sigurno nije ni skup. Naravno ako Memija nekim cudom ne potpise.
Mozda ne bi bila losa opcija na beku, a sigurno nije ni skup. Naravno ako Memija nekim cudom ne potpise.
@igrajlopte 🐦
Šta bolan lažeš. Dok je Amar bio travnjak je odličan bio. Da nisi ti pjan il drogiran pa lupaš gluposti a misliš kao da si nešto pametno reko. Evo opet ti ponavljam da je teren bio odličan dok je Amar bio tu a ti nađi snimke pa pogledaj.ReX je napisao/la: ↑30 jun 2021, 22:34Pa covjece valja to odrzavati, pare! Odakle? Vidis da nema para za plate igracima, a kamoli da se ulaze u travnjak. Nisu eksera uboli za tri godine u klubu a jedva su cekali samo da se docepaju pozicija unutar kluba koji je napokon poceo da licno na ozbiljan fudbalski klub..
DaBogda im zadnji sampanjac bio svima, pogotovo klupskom neprijatelju broj 1..![]()
![]()