Ide u FC Vlašim izgledaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 jun 2021, 20:55Izgleda da su Alijagića poslali u Češkog drugoligaša.
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Dao je danas gol i asistirao protiv prvoligaša.Vucevich je napisao/la: ↑30 jun 2021, 20:59Ide u FC Vlašim izgledaDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 jun 2021, 20:55Izgleda da su Alijagića poslali u Češkog drugoligaša.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- ASD
- Kontakt:
To je super stvar. S obzirom da je momak još junior.
Bolje igrati češku drugu ligu nego češku juniorsku ligu.
Bolje igrati češku drugu ligu nego češku juniorsku ligu.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Zašto novi? Momak igra napadača/krilo, a Zinedin je AM koji nije mogao se izboriti za minutažu u duplo slabijoj ligi Slovačke gdje recimo Mustafić igra sasvim solidno.
⚜️~⚜️~⚜️
Vidjetcemo, hajd.. Valjda grijesim.
I Zinedine je obecavao dok nije napunio 18-19. Pa su ga slali u tim godinama po drugoj lige Ceske, Dukla Prag, pa one Ceske Budojevice il kako se vec zove klub.. Pa nije mogao meda ni u Slovackoj, i zavrsio je u nasoj Super Giga Ligi.
Tako da vise sam mislio na taj put. Podsjeca dosta sto bi se reklo, ali sta je tu je. Ocekivao sam iskreno vise od Alijagica, i nado se da ga nece slati po drugoj ligi da igra. Ali ko zna, mozda bude pun pogodak. Barem se nadamo.
I Zinedine je obecavao dok nije napunio 18-19. Pa su ga slali u tim godinama po drugoj lige Ceske, Dukla Prag, pa one Ceske Budojevice il kako se vec zove klub.. Pa nije mogao meda ni u Slovackoj, i zavrsio je u nasoj Super Giga Ligi.
Tako da vise sam mislio na taj put. Podsjeca dosta sto bi se reklo, ali sta je tu je. Ocekivao sam iskreno vise od Alijagica, i nado se da ga nece slati po drugoj ligi da igra. Ali ko zna, mozda bude pun pogodak. Barem se nadamo.

@igrajlopte 🐦
Kakvo je razocarenje ovaj Stanic, s 17 godina debitovao u ligi i sad ide u slovensku drugu ligu
- ASD
- Kontakt:
Poslije neuspjeha u drugoj HNL i prvoj federalnoj, na red došla druga slovenska.
Što se tiče Alijagića. Ja koliko znam, odavno se juniorska liga u češkoj nije ni igrala.
Što se tiče Alijagića. Ja koliko znam, odavno se juniorska liga u češkoj nije ni igrala.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 30 jun 2021, 21:56, ukupno mijenjano 2 puta.
Jbg, mogu se oni svi gurati do jednog levela i preko toga ne moze nikako.
Ne treba zaboraviti velikog maga Vinka Marinovica koji je skoro cijeli svoj mandat pozivao par sumnjivi igraca poput Stanica i naravno Gabrijela Coke koji ne znam jel se vise bavi fudbalom. Ima tu jos dobri kandidata za spomenuti ali ne vraca mi se u ta vremena. Nazalost evo Starcevic je nastavio istu tradiciju.
Ali eto kad god nesto tako spomenes i prozoves, onda si hejter i mrzitelj BIH.
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 30 jun 2021, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
Gdje je i šta radi prijedorski Donnarumma, Nemanja Trkulja? Izgleda da se oprostio od fudbalaReX je napisao/la: ↑30 jun 2021, 21:40Jbg, mogu se oni svi gurati do jednog levela i preko toga ne moze nikako.
Ne treba zaboraviti velikog maga Vinka Marinovica koji je skoro cijeli svoj mandat pozivao par sumnjivi igraca poput Stanica i naravno Gabrijela Coke koji ne znam jel se vise bavi fudbalom.
Ali u tom trenutku ko god spomene sta protiv je hejter i mrzitelj BiH.

Kakva je prevara od trenera bio Karinović.
Eto vidis, njega sam totalno zaboravio. Slag na torti.Vucevich je napisao/la: ↑30 jun 2021, 21:41Gdje je i šta radi prijedorski Donnarumma, Nemanja Trkulja? Izgleda da se oprostio od fudbalaReX je napisao/la: ↑30 jun 2021, 21:40Jbg, mogu se oni svi gurati do jednog levela i preko toga ne moze nikako.
Ne treba zaboraviti velikog maga Vinka Marinovica koji je skoro cijeli svoj mandat pozivao par sumnjivi igraca poput Stanica i naravno Gabrijela Coke koji ne znam jel se vise bavi fudbalom.
Ali u tom trenutku ko god spomene sta protiv je hejter i mrzitelj BiH.![]()
![]()
Kakva je prevara od trenera bio Karinović.

Izgleda okoncao fudbalsku karijeru prosle godine.

@igrajlopte 🐦
To onaj sto direktno iz kornera prima golove? 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Protiv Portugala 5-6 gol-auta u aut poslao, ako je to taj 

- ASD
- Kontakt:
Jedini golman kojeg je Husarić pohvalio, a da ga ne zastupa.
Jao koji klocevi su sve nosili dres repke…

Mene sramota gledati.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Kad ste vec kod domacih, hoce li i jedan BH predstavnik proci jedno pretkolo evropskih takmicenja, sta mislite vi?
⚜️~⚜️~⚜️
Valjda bi trebali. Barem jedno.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 jun 2021, 23:47Kad ste vec kod domacih, hoce li i jedan BH predstavnik proci jedno pretkolo evropskih takmicenja, sta mislite vi?

Ali situacija nije laka. Navodno kasne plate igracima. Eno Skaljo psuje one vlasnike iz azije i preporucuje istima da se povuku. A pricamo o najvecem klubu drzave, top tri regiona. A kad je tu tako kako je onda kod ovi manji tek.
Uglavnom jedan krug je vec uspjeh.

Tuta Petrov
Tuta Petrov
Nije nerelano očekivati da prođu, čak i Borac. Mada oni imaju najteži zadatak.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 jun 2021, 23:47Kad ste vec kod domacih, hoce li i jedan BH predstavnik proci jedno pretkolo evropskih takmicenja, sta mislite vi?
Šteta zbog ovoga što se dešava Sarajevu, ali ljudi nisu imali nikakav plan. Mislili su da su sa Namom balkasnki PSG, pa mogu samo da kupuju igrace.
Ustvari imali su prosjecan budžet, hajmo rec stabilan. Pa sa tim budžetom nisu bili konkuretni ni jednom ozbiljnijem klubu u regionu.
I umjesto da uloze u omladinske pogone, oni se krenuli bahatiti.
Bolje i pametnije radi Velež i ne bi me cudilo da prije osposobe svoj stadion za Evropu.

A nemaju stranog investitora.

Btw, jel potpisao Muharemović?
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Mislim da je najbolje rješenje za BH fudbal da jedno od 2 Sarajevska kluba preuzme neki domaći tajkun.
Onaj koji misli da će neki stranac ovdje nešto pokrenuti i uspjeti se grdno vara.
Velika šteta što je Azmir fudbalska neznalica jer je do sada spiskao dosta novca. Za ovu sezonu je sklopio finu ekipu ali dugoročna bez brenda i evrope neće ni on daleko sa Šimin Hanom.
Onaj koji misli da će neki stranac ovdje nešto pokrenuti i uspjeti se grdno vara.
Velika šteta što je Azmir fudbalska neznalica jer je do sada spiskao dosta novca. Za ovu sezonu je sklopio finu ekipu ali dugoročna bez brenda i evrope neće ni on daleko sa Šimin Hanom.
⚜️~⚜️~⚜️
Trenutno korisnika/ca: lol89, tutankamon1905 i 7 gostiju.