vraćaj se ceriću

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
jašta ce hahaha al nek predje u Bešiktaš, da nam tu kane malo loveMojaMalenkost je napisao/la: ↑01 jul 2021, 14:37Hajde Dzeksone![]()
Kad Dzekson provuce karticu i poplaca sve ove miseve sto prije tuzbama ima da se nacija syebe![]()
vala me je nasmijao. neka gaSudoHusika je napisao/la: ↑01 jul 2021, 14:45Ja ne mogu da vjerujem da ovaj @semper još uvijek nije sklonjen sa teme.
@NerminFatic koliko si siguran u to i odakle ti ta informacija? Dosad se to 1000 puta ovdje pisalo a mi onda iz dana u dan sve dublje u dublje u problemuNerminFatic je napisao/la: ↑01 jul 2021, 14:27Dakle, razgovara se o buducnosti kluba, dogovaraju novi igraci, traze se rjesenja za dugove, ali dzaba, ovdje pojedinci sire takav defetizam da bi ih isamarao sve jednog. Rasulo u klubu, nema ni za kesicu caja, gasimo se i slicno.![]()
Nismo Olimpik, majka mu stara, koje ce neki Hilmo iz Pivare jednim telefonom ugasiti.
Slabo si aktivan na temi transfera i igračkog kadra,nije to to bez tebe i tvojih analiza tamo
Jesam ja,kralj potpaljuje atmosferu u oba kluba
Jutros sam bacio neku kratku analizu na ovoj temi.
Izgleda da svi moramo kao Semper pisati budalastine to se traži nažalost na temiSudoHusika je napisao/la: ↑01 jul 2021, 14:45Ja ne mogu da vjerujem da ovaj @semper još uvijek nije sklonjen sa teme.
Ja sam mu obrisao post.
I meni se također sere od ovakvih postova kao što je ovaj iznad tebe
Ti Nadal nisi uopste kompetentan za bilo kakvu raspravu o Zelji. **** te reket i AtP lista.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 41 gost.