Jesi siguran da je Boris Radulovic?MikiRapaic je napisao/la: ↑01 jul 2021, 14:20Kakvom Zelji , ljudi koji zastupaju Baturinu i Borisa Radulovica trebaju danas doci u Sarajevo , problem pravi plata Radulovica koju bi trebalo mi da dajemo a mozemo maksimalno 4000 eurafeniksptica je napisao/la: ↑01 jul 2021, 14:10U roku 5 minuta si napisaod a je najblizi i nama i Zelji..aj bjezi tamoMikiRapaic je napisao/la: ↑01 jul 2021, 14:08Najblizi Sarajevu da dodje je Roko Baturina i to posudba na godinu dana , top igrac ali ocito da mozemo dovesti samo na posudbu igrace
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- NisamInSajder
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
MikiRapaic
- Kontakt:
RadunovicNisamInSajder je napisao/la: ↑01 jul 2021, 14:25Jesi siguran da je Boris Radulovic?MikiRapaic je napisao/la: ↑01 jul 2021, 14:20Kakvom Zelji , ljudi koji zastupaju Baturinu i Borisa Radulovica trebaju danas doci u Sarajevo , problem pravi plata Radulovica koju bi trebalo mi da dajemo a mozemo maksimalno 4000 eurafeniksptica je napisao/la: ↑01 jul 2021, 14:10
U roku 5 minuta si napisaod a je najblizi i nama i Zelji..aj bjezi tamo![]()
"Tonight I played like Miki Rapaić!"
PeakyBlinders je napisao/la: ↑01 jul 2021, 14:24Muhamed Šahinović - 17 godina (golman)bordobijeli je napisao/la: ↑01 jul 2021, 13:50Bas su podmladili Lazic, Dupovac, Ahmetovic, Hebibovic, Velkoski, Oremuš, SušićStroj1946 je napisao/la: ↑01 jul 2021, 11:43Pa i trebaju otjerat starohane, preplaćene polovnjake koji nisu imali nikakav doprinos. Samo još Hebibovića i Velkoskog. Sušića što prije, to bolje. Mešanovića su već riješili. Bolje dovesti 5,6 igrača do 23 godine, za njihove plate koji će trčati i borit se a ne šetati se po terenu. Nek prave novu, mladu ekipu sa potencijalom.
Hamza Bešić - 20 godina (odbrana)
Tarik Ramić 18 godina ( vezni)
Dal Varešanović - 20 godina (vezni)
Dino Islamović - 20 godina (odbrana)
Faruk Hodžić - 17 godina (vezni)
Đani Salčin - 21 godina (vezni)
Kenan Dervišagić - 20 godina (napad)
Adnan Kanurić - 20 godina (golman)
Vicko Ševelj - 20 godina (odbrana)
Andrej Đokanović - 20 godina (vezni)
Selmir Pidro - 23 godine (odbrana)
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Baturina bi bio prava stvar, nadati se da nije suplja
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Vala baš je glupo ovo pravilo oko broja stranaca.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
- PeakyBlinders
- Kontakt:
-
bordobijeli
- Kontakt:
ABd ovi momci ce pokazati da mogu, al oni nemaju veze s ovim sto sam ja pisao, podmladjivanje nije sistemski uradjeno nego zato sto su sve zasrali pa sad kao podmladjivanje a u stvari nema love.PeakyBlinders je napisao/la: ↑01 jul 2021, 14:24Muhamed Šahinović - 17 godina (golman)bordobijeli je napisao/la: ↑01 jul 2021, 13:50Bas su podmladili Lazic, Dupovac, Ahmetovic, Hebibovic, Velkoski, Oremuš, SušićStroj1946 je napisao/la: ↑01 jul 2021, 11:43Pa i trebaju otjerat starohane, preplaćene polovnjake koji nisu imali nikakav doprinos. Samo još Hebibovića i Velkoskog. Sušića što prije, to bolje. Mešanovića su već riješili. Bolje dovesti 5,6 igrača do 23 godine, za njihove plate koji će trčati i borit se a ne šetati se po terenu. Nek prave novu, mladu ekipu sa potencijalom.
Hamza Bešić - 20 godina (odbrana)
Tarik Ramić 18 godina ( vezni)
Dal Varešanović - 20 godina (vezni)
Dino Islamović - 20 godina (odbrana)
Faruk Hodžić - 17 godina (vezni)
Đani Salčin - 21 godina (vezni)
Kenan Dervišagić - 20 godina (napad)
Adnan Kanurić - 20 godina (golman)
Vicko Ševelj - 20 godina (odbrana)
Andrej Đokanović - 20 godina (vezni)
Selmir Pidro - 23 godine (odbrana)
Bas gledam sastav Citya i Chelsea i kod jednih i drugih max 3 do 4 Engleza u sastavu, nasi misle da ce poboljsat ligu time jer ce domaci igraci imat priliku, hos klinac.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Gledam neki dan sastave Intera i MIlana i vidim po 6 talijana. Sve stranci.
ORIGINAL 1987
Svi su izgleda potpisali smanjenje plata osim igraca koji su otisli,Do ponedjeljka su obecane dvije plate da ce biti najmanje.Ako ne rjesimo dugove nema Sevelja,nema Lazica a ni Sablic nece moci voditi ekipu....
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Kad kazes dvije plate, zna li se koje dvije plate?
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kojeg ponedjeljka..
Od kad oni obećavaju, sve neki rokovi i na kraju ništa.
Gora su lažna obećanja nego istina nema i ne znamo kad će biti.
Nadam se da je to istina što si napiso da se konačno pokrenemo sa mrtve tačke.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Brate popravio si mi dan sa ovim
Nadam se da je 100% tacno
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- feniksptica
- Kontakt:
Ne znam ljudi tacno,ne znam ni hocel biti a ne kad ce biti i koje plate.To je novo obecanje.
FK SARAJEVO.
Vidio sam da su ovi portali, al ne vidjoh da je oficijelnaMortemHz je napisao/la: ↑01 jul 2021, 11:29Objavila je brate zvanična, zato sam ti napisao jutros. Trebalo je biti danas ali su pomjerili za sutra.Denchi je napisao/la: ↑01 jul 2021, 11:19Gdje pise?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 jul 2021, 11:18
Ma znam,pisalo je da ce biti danas 01.07
Ali pomjerili su iz nepoznatog razloga za sutra
Vjerovatno jer hoce danas da produze sa Hebom ili da objave da su raskinuli ugovor sa Mesanovicem
Kako vjerovat bilo cemu sto objave vise, sjetili se vremenske razlike pa pomjerili??? Bas su nindze
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kakve Baturine i pizde materine, ne možeš Nedima Hadžića dovesti. Posudbe bi bile idealne za kokuze kakvi smo mi trenutno, ali i te posudbe treba neko dogovoriti i "izganjati". Nešto ne vjerujem da imamo takvih pregovarača trenutno.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- AngelDiMaria
- Kontakt:
plata fakat nema, nikog od uprave nema, nema ni pokusaja da se nesto rijesi i probije finansijska barijera iz vijetnama, navodno ni tan vise ne bere brigu. cekam samo kad ce nas na pik staviti
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
MikiRapaic
- Kontakt:
To i jeste problem što su tog baturinu ponudili Slaven Belupu i oni odbili a u Ferencvarosu doveli jos jednog spioca i ne racunaju na njega , a nama bi valjao jer je besplatan dok od Borisa Radunovica izgleda nema nista jer je skup
"Tonight I played like Miki Rapaić!"
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], JavierBosnia i 43 gosta.