Sad kad ne dominira, Sokolovi prate Borac. U to sam se imao priliku i sam uvjeriti.
Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Pa dobro,svako ko zeli da navija za klub broj 1 u RS je dobrodosao,Borcu i pristoji da ima navijace sirom Republike Srpske. Samo naprijed
" "!
1926
1926
A tvoji možda čak i ti prozivate momka iz Krajine što navija za Sarajevo, kao gdje je tu lokal patriotizam a u drugu ruku prihvatate Sokolove, koje ste onomad napali

Zna li neko sta se desilo onim Lidersima iz Teslica? Oni su nekad i licili na grupu.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Nisam rek'o da navijaju za Borac, nego da ga prate, konkretno kada igra u Sarajevu. I ja sam isao u Drezden, a nisam navijac Dinamo Drezdena.

Radi se o navijackoj konekciji, ne ljubavi prema Borcu.
Lukavica svakako navija za Zvezdu i Partizan.
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Ma nek rade sta hoce,nema problema,ako hoce da prate neka prate,ako hoce da mrze/vole isto tako,neka izvole
" "!
1926
1926
-
- Kontakt:
Aktivni su jos, steta sto im je klub bas u rasulu, da su dobili priliku nekad da igraju pl, mislim da bi bili osvjezenje, uvijek su raspolozeni za kontakt...
U zivotu je vazno biti BORAC!!!
Mislim da sam unazad 2 godine samo vidio njihovu sliku i dalje kvalitetni vizuelno, al' brojka se stanjila.Fighter1926 je napisao/la: ↑30 jun 2021, 19:50Aktivni su jos, steta sto im je klub bas u rasulu, da su dobili priliku nekad da igraju pl, mislim da bi bili osvjezenje, uvijek su raspolozeni za kontakt...
Ubjedljivo najdraža manja grupa u državi.
Oni su primjer kakve bi fukare trebale biti recimo s manjom brojkom, al' levatima mrsko raditi koreo, zastave i slicno.
Zar raja iz Teslica ne bi trebala navijati za SRPSKOG ŠAMPIONA?
Jači od ratova, režima i partija !!!!
-
- Kontakt:
U zivotu je vazno biti BORAC!!!
Ti opet nastaviio pisati ovdje. Ne slusas upute vrhovnog staba. Znao sam da si iz provincije negdje.
-
- Kontakt:
“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
NO NZS. NO CPS.
Ugašeni odavno. Sve krpe im popadale još prije 15ak godina.
-
- Kontakt:
^Nemoj da pricas gluposti. Momci su itekako aktivni, pocevsi od udruzenja koje su uredili, pa do redovnih odlazaka na rukometne utakmice (skoro sva gostovanja odradjena).
-Spominjete neke indijance iz Kiseljaka, Gacka, pm a njih ne spominjete
PS. Pa oni su ugasili Cokadiju iz Gradacca, pa opet stoji ime te grupe na toj slici
-Spominjete neke indijance iz Kiseljaka, Gacka, pm a njih ne spominjete

PS. Pa oni su ugasili Cokadiju iz Gradacca, pa opet stoji ime te grupe na toj slici

Zadnja izmjena: BeHighirly, dana/u 01 jul 2021, 14:52, ukupno mijenjano 1 put.
“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
NO NZS. NO CPS.
NO NZS. NO CPS.
Fale i Beštije Konjic.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I Sioux Lukavac.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
Za Fukare su izmislili navijanje u svakom smislu.
Ni jedna od tih malih grupa nema konstantu, da bude grupa, pojave se svake prestupne godine ili kad slave neki rođendan. Sila nebeska je bila jedina konstanta među manjim grupama, ali ni njih više nema. Gerila, Sijuksi, Vandali stalno neki bojkoti bla bla, a Beštije, Demone, Šejtane i šta već znam neozbiljno je i spomenuti kao grupe.
Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, riki46 i 23 gosta.