FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Iskreno Česi bi možda bili i najpouzdanija prilika.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Racunaj u tom slucaju, da ce na kompletan kolektiv i sve lezbejke iz SFKA otici dobar dio karataBegizSarajeva je napisao/la: ↑01 jul 2021, 16:22Jašta će. Sami sebi da skoče u stomak. Znaju oni šta ih čeka prvu tekmu sa publikom. Mogu se samo potruditi i ovih po 500 da što više bude kojekakvih sponzorskih i sl. poklonjenih ulaznica.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 jul 2021, 16:13Ja bi puno vise volio da budu prazne tribine nego ovo 500 po tribiniHistoricar je napisao/la: ↑01 jul 2021, 16:05Sabrina Buljubašić bi dala sve na svijetu, da protiv Milsamija na Koševu budu prazne tribine.
Sirokom dozvoljeno 100% kapaciteta stadiona
Borcu isto 100%
Velezu 5000 navijaca
Ako se nasi ne potrude da bude na revansu bar 7000 to ti je dokaz koliko ih zaboli qurcina za navijacima
To bi bio jedan od najsramniji poteza u historiji kluba

Sanela Jenkins 

-
- Kontakt:
Daj Arape
Mani me vise Japanaca,Kineza,Tajlandzana,Vijetnamaca
Mani me vise Japanaca,Kineza,Tajlandzana,Vijetnamaca
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vjerovatno, ne znam što bi njihovi portali lagali. Sumnjam da oni imaju Sinane i sl.Crni21 je napisao/la: ↑01 jul 2021, 16:39Znači istina je ovo što sam postavio.Aduka87 je napisao/la: ↑01 jul 2021, 16:38Vijetnamac Nguyen Hoai Nam odlučio je da se povuče iz Fudbalskog kluba Sarajeva, tačnije da proda svoj vlasnički dio, saznaje ****.
Naš izvor tvrdi da Nam svoj potez pravda krizom izazvanom pandemijom koronavirusa, te su prihodi drastično opali u posljednjih 15 mjeseci. Naš izvor tvrdi da čelnici FK Sarajevo vrše intentzivne pregovore sa novim potencijalnim ulagačima, a to bi mogli biti investitori iz Turske, Japana, Saudijske Arabije ili Češke.
Mi smo kontaktirali predsjednika UO FK Sarajevo Damira Kasuma, koji nam je rekao da ne želi ni demantovati ni, ni potvrditi ove navode.
Sutra će čelnici FK Sarajevo predstaviti novog dobavljača opreme, pa će to sigurno biti prilika da odgovore i na pitanja oko ulagača

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- NisamInSajder
- Kontakt:
To i ja govorim. Zakon o sportu i mogucnodt privatizacije klubova. Prepisi zakon iz Hrvatske, pa kad onda kao u Hrvatskoj udju strani investitori (Madjari, Spanci, Kolumbijci, Litvanci itd..) onda mozemo nesto i nekakav iskorak ocekivati. Do tad pokusavati infrastrukturu poboljasati i opstajati bez dugova i to je to.ajdohordas je napisao/la: ↑01 jul 2021, 16:25Necemo nikada napraviti iskorak i necemo nikada izaci u Evropu.
Nece nas nikada uzeti pravi investitor niti ce ulagati u nas ozbiljne pare sve dok se ne napravi zakon o sportu i dok se ne promjeni stanje u drzavi iz korijena.
U nasoj drzavi igracu das platu 5 hiljada eura a doprinose drzavi i poreza moras platiti 10 hiljada eura. Ko ce normalan ulagati u sport u takvoj drzavi ?
Adio naši iskoraci u Evropi, adio grupne faze, do nekih boljih vremena ili do neke bolje uredjenije države…
To za plate nije tako, ukoliko igrac ima platu 10 000 KM, drzavi kroz porez moras platiti jos 7000 KM. Dakle od iznosa plate 70%.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Pa čudim se kako nisu naši mediji prije provjerili ovo, u Vijetnamu objavili 15.juna.MortemHz je napisao/la: ↑01 jul 2021, 16:42Vjerovatno, ne znam što bi njihovi portali lagali. Sumnjam da oni imaju Sinane i sl.Crni21 je napisao/la: ↑01 jul 2021, 16:39Znači istina je ovo što sam postavio.Aduka87 je napisao/la: ↑01 jul 2021, 16:38Vijetnamac Nguyen Hoai Nam odlučio je da se povuče iz Fudbalskog kluba Sarajeva, tačnije da proda svoj vlasnički dio, saznaje ****.
Naš izvor tvrdi da Nam svoj potez pravda krizom izazvanom pandemijom koronavirusa, te su prihodi drastično opali u posljednjih 15 mjeseci. Naš izvor tvrdi da čelnici FK Sarajevo vrše intentzivne pregovore sa novim potencijalnim ulagačima, a to bi mogli biti investitori iz Turske, Japana, Saudijske Arabije ili Češke.
Mi smo kontaktirali predsjednika UO FK Sarajevo Damira Kasuma, koji nam je rekao da ne želi ni demantovati ni, ni potvrditi ove navode.
Sutra će čelnici FK Sarajevo predstaviti novog dobavljača opreme, pa će to sigurno biti prilika da odgovore i na pitanja oko ulagača![]()
Zadnja izmjena: Crni21, dana/u 01 jul 2021, 16:46, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Kad sam ovo pisao prije par dana mnogi su me ismijali.Aduka87 je napisao/la: ↑01 jul 2021, 16:38Vijetnamac Nguyen Hoai Nam odlučio je da se povuče iz Fudbalskog kluba Sarajeva, tačnije da proda svoj vlasnički dio, saznaje ****.
Sutra će čelnici FK Sarajevo predstaviti novog dobavljača opreme, pa će to sigurno biti prilika da odgovore i na pitanja oko ulagača
A ja cak mislim da je ovo planirano,da se cekao samo dogovor za stadion da bi se krenulo u realizaciju.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Možda i najbitnija stvar koju mi izostavljamo je da NEMA Zakona o sportu. Sumnjam da će neko bez pomenutog zakona ići grlom u jagode i upumpavati neke ozbiljnije cifre.
Zadnja izmjena: MaroonBjelave, dana/u 01 jul 2021, 16:46, ukupno mijenjano 1 put.
Nasi novinari prate samo forum, nakon tvog posta nije proslo 15min, obj su ovo hahaha
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ko traži nove ulagače, naši ljudi sa Namom ili? Ovi nisu sposobni za to, nadam se da će se potražit pomoć stručnih i obrazovanih ljudi koji će gledat i štitit interes kluba jer ovo nije zayebancija. Bolje bez ulagača nego neki Aydin Olgun.
Ja nisam optimističan da ćemo tako lako naći novog ulagača. Svi investitori bježe od ove političko-kriminalne države u kojoj je ubjedljivo procentualno najviše glu.pih i nepismenih ljudi koji bi i rođenu mater prodali za par maraka. Primjer su i pojedinci na ovoj temi.
Ja nisam optimističan da ćemo tako lako naći novog ulagača. Svi investitori bježe od ove političko-kriminalne države u kojoj je ubjedljivo procentualno najviše glu.pih i nepismenih ljudi koji bi i rođenu mater prodali za par maraka. Primjer su i pojedinci na ovoj temi.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
I meni je najveća nejasnoća zašto smo uzeli stadion, ako je ovakvo stanje. Komunicira li iko od ovih naših havetinja sa Namom ili ih je odluka "iznenadila" jbt? Jedina logična stvar bi bila da je drugi investitor već spreman, nego se o tome šutilo. Jer uzeti stadion i potpisati onaj ugovor u ovakvom stanju bi bila samo još jedna omča oko našeg vrata. Bojim se da je ovaj članak o drugim investitorima jednako istinit kao onaj o Željinim arapima. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Najbolje da nas Sisoje preuzme 

Ma nas ce neko preuzeti sigurno. Ja vjerujem da ce i Tan pomoci u vidu tih investitora.. samo ako ikako sto prijejoker90 je napisao/la: ↑01 jul 2021, 16:47I meni je najveća nejasnoća zašto smo uzeli stadion, ako je ovakvo stanje. Komunicira li iko od ovih naših havetinja sa Namom ili ih je odluka "iznenadila" jbt? Jedina logična stvar bi bila da je drugi investitor već spreman, nego se o tome šutilo. Jer uzeti stadion i potpisati onaj ugovor u ovakvom stanju bi bila samo još jedna omča oko našeg vrata. Bojim se da je ovaj članak o drugim investitorima jednako istinit kao onaj o Željinim arapima.![]()
-
- Kontakt:
hahaha, odoh im tražiti kakav procenat

FK Sarajevo
Evo prilike nasim legendama nek otkupe dionice od Nama i nek preuzmu klub.U zadnje vrijeme jako su se mnogo oglasavali, evo im šanse koja se ne propusta.
Bio je članak o njoj i preuzimanju nas, ali na kraju nije bilo dogovora.Historicar je napisao/la: ↑01 jul 2021, 16:50Ma njoj je garant Željo u srcu.Onaj žuti Dino Muharemović što je igrao kod njih, prvi joj je rođak.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ona navija za Sarajevo.Historicar je napisao/la: ↑01 jul 2021, 16:50Ma njoj je garant Željo u srcu.Onaj žuti Dino Muharemović što je igrao kod njih, prvi joj je rođak.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, amkeivke, Arnelv52, Bejker, boki86, Bosniacum Lilium, broj6, goGlobal, Hamagara, iliyaa8, JuricaSpindl, keli, mnon46, Mourinhokilledbarca, N3R3D, napoleon72, nedimmmm1337, ronaldo99, Serha, skoJaa, Tatamata1946, ŠTA_JE i 162 gosta.