FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne vidim čemu briga, nekako imam osjećaj da će nas Arapi uzeti.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- robertkosar
- Kontakt:
Opet ponavljam, neko ko kritikuje vecinskog vlasnika, lika koji je donio klubu milione, vjerujem da ima alternativu ili je sam alternativa. Zato BUJRUM !
Mogu i ja prokomentarisati da je npr Ronaldo lose odigrao protiv Milana, ali nemam pravo nazivati ga npr "Firgosom koji veze s loptom nema" a ja dobacio do kadeta Stupcanice u svojoj karijeri ! Zato kazem, Namu hvala, a svi ovi sto su dosli na svoje, skuoite svo znanje, novac, konekcije, veze i "spasite" Klub ! Obzirom kako se pretstavljate ovde, ne sumnjam da mozete !!! Puna podrska od zipa i mene !
Mogu i ja prokomentarisati da je npr Ronaldo lose odigrao protiv Milana, ali nemam pravo nazivati ga npr "Firgosom koji veze s loptom nema" a ja dobacio do kadeta Stupcanice u svojoj karijeri ! Zato kazem, Namu hvala, a svi ovi sto su dosli na svoje, skuoite svo znanje, novac, konekcije, veze i "spasite" Klub ! Obzirom kako se pretstavljate ovde, ne sumnjam da mozete !!! Puna podrska od zipa i mene !
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
: Sada treba raditi pametno transparetno posteno svim snagama se boriti za klub ako treba ni spavati ni ici na odmor ponovo se borimo za klub . 

Ako je tako sad nas mogu jeb.avati kako hoceAngelDiMaria je napisao/la: ↑01 jul 2021, 17:53Zato sto valjda savez stabe iza kluba da bi klub rijesio svoja potrazivanjazagorski je napisao/la: ↑01 jul 2021, 16:33Zasto preko saveza,ako se radi o dugu prema poreznoj?AngelDiMaria je napisao/la: ↑01 jul 2021, 16:27Najcrnija je stvar sto se dugovanja moraju preko saveza rjesavati, a nama ce bas bas savez pomoci, borcu elminisan jedan protivnik u startu odmah.
- svihsedamsamuraja
- Kontakt:
Nisam želio pisat ali, Sarajevo je jače od svega ovoga, idemo dalje, šta god da bude
Iz kišovitog Nebočaja, za Federalnu televiziju, Hasan Gabela
-
- Kontakt:
Ne krivim ovog Kasuma tek je došao i nije on nista kriv. Al ova njegova izjava je slika naseg kluba. Niko nista ne zna s sigurnoscu ne moze reci, sve je upetljano, jednom rijeci S Koreja. Šutnja i guranje pod tepih dovelo je do trenutne situacije.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nije ok da se to sazna preko ss.ba, ima zvanicna pa ce se to objavitibordobijeli je napisao/la: ↑01 jul 2021, 18:27Ne krivim ovog Kasuma tek je došao i nije on nista kriv. Al ova njegova izjava je slika naseg kluba. Niko nista ne zna s sigurnoscu ne moze reci, sve je upetljano, jednom rijeci S Koreja. Šutnja i guranje pod tepih dovelo je do trenutne situacije.
Meni je Kasum top, jos ako bude ceski investitor, to ce biti sigurno zavrseno preko njega
Hajde kome nije mrsko, nek vidi kakvih ima tih iz ceske milionera, da vidimo ima li sta da valja

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Nek mjenjaju boje, ime kluba, stadion, bilo sta.
Samo Sabra nek ostane.
Sad su nam sposobni ljudi najpotrebniji.
Samo Sabra nek ostane.
Sad su nam sposobni ljudi najpotrebniji.
-
- Kontakt:
Ne kritikuju ljudi vlasnika koji je donio milione nego ove sto su trosili milione i napravili dugoveZoran28 je napisao/la: ↑01 jul 2021, 18:21Opet ponavljam, neko ko kritikuje vecinskog vlasnika, lika koji je donio klubu milione, vjerujem da ima alternativu ili je sam alternativa. Zato BUJRUM !
Ma znam brate. Profil ovih likova je "strim navijac", "navijaci za vece utakmice". Kakvi oni. Ali bi bilo barem korektno, sada, reci - OK imali smo losu procjenu, ovi su ocajno odradilo svoju ulogu.
Barem to.
- FKS -
https://en.wikipedia.org/wiki/Daniel_K% ... Dnsk%C3%BD
co-owner and president of football club AC Sparta Prague
US$3.4 billion (March 2020)
hajde
co-owner and president of football club AC Sparta Prague
US$3.4 billion (March 2020)
hajde

Pantelija druže, ima li kakvoj hajra za nas u skorijoj budućnosti???!!
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Ja se boim da cemo mi posle ispadanja iz intertoto kupa kljuc u bravu.
Sad bi Tan mogao iskoristit ovu situaciju i kupit 21% kluba za 20 k € bit vecinski vlasnik vec ima 30% prava, i cekat sta ce bit. Nazalost mislim da nas niko kupit nece nit se ovde radi o nikakvoj prodaji kupovini kluba jer;
Kao prvo on ovo nikad nebi izjavio dok nebi prodao klub i vidio kes na racunu, jer sa ovim je on unistio vrijednost kluba za 90%
Mislim da je jednostavno uvidio da smo rupa bez dna i da kinezi nisu ljudi kao evropljani i arapi da ulazu u nesto na long run vec samo brz profit.
Isto sto grade po hrvaskoj srbi bosni oni to rade brzo jeftinije nego evropljani amerikanci arapi ali to je radi brze pare i preuzimanje primata od amerike.
2 godine Tan 2 godine Nam..malo reklamizacije malo pranje novca i to je to. Nekazem da nebi on volio da smo prvaci i da smo igrali ili da igramo ove godine u grupi le. Al ovo bi se desilo sigurno u roku jos 1-2 godine samo sto bi vjerovatno prodo klub vratio svije pare a novi vlasnik klubabi bio novi kinez.
Takodje je necasno i neposteno ono cirkuzanje u vezi stadiona i ulaganje 20 m km u isti, jedino sto je dobro sto je Ajnadzic poslat na smece historije..
Takodje misljenja sam da ovo sto pojedini pisu da je pozajmivao klubu pare da nije tacno a da i jeste on nemoze to naplatit jer nema odakle osim da proda igrace al nema koga ni prodat osim djokanivica..
On jedino gdje i kako moze vratit nesto ulozenog jeste da proda klub al sa ovom izjavom je sam sebi skocio ustomak..
Ovo nije ni lose toliki ako budemo imali postene ljude u klubu kad zvanincno Nam bakrotira. Jer dug od 1 m € i 30% vlasnistva koje Tan ima se mogu uz pametno vodjenje kluba vrlo lahko rijesit.
Igrat 2-3 godine sa naj jeftinijom mogucom ekipom (koliko mozemo da placamo) i polahko radit bordo noci dane trazit pomoc od navijaca sponzora ljudi koji budu u odboru a samim tim vrijemece prolazit i Tan ce pristat na bilo kakve pare (osim ako on ne iskoristi bankrot Nama kao sto sam reko i kupi skoro dzaba 21% posto kluba) za 30 % koje ima.
Tako da bi u roku 2-5 godina mogli imat 100% vlasnistvo kluba u svoim rukama plus butmir i 0 km dug kluba.
Sad bi Tan mogao iskoristit ovu situaciju i kupit 21% kluba za 20 k € bit vecinski vlasnik vec ima 30% prava, i cekat sta ce bit. Nazalost mislim da nas niko kupit nece nit se ovde radi o nikakvoj prodaji kupovini kluba jer;
Kao prvo on ovo nikad nebi izjavio dok nebi prodao klub i vidio kes na racunu, jer sa ovim je on unistio vrijednost kluba za 90%
Mislim da je jednostavno uvidio da smo rupa bez dna i da kinezi nisu ljudi kao evropljani i arapi da ulazu u nesto na long run vec samo brz profit.
Isto sto grade po hrvaskoj srbi bosni oni to rade brzo jeftinije nego evropljani amerikanci arapi ali to je radi brze pare i preuzimanje primata od amerike.
2 godine Tan 2 godine Nam..malo reklamizacije malo pranje novca i to je to. Nekazem da nebi on volio da smo prvaci i da smo igrali ili da igramo ove godine u grupi le. Al ovo bi se desilo sigurno u roku jos 1-2 godine samo sto bi vjerovatno prodo klub vratio svije pare a novi vlasnik klubabi bio novi kinez.
Takodje je necasno i neposteno ono cirkuzanje u vezi stadiona i ulaganje 20 m km u isti, jedino sto je dobro sto je Ajnadzic poslat na smece historije..
Takodje misljenja sam da ovo sto pojedini pisu da je pozajmivao klubu pare da nije tacno a da i jeste on nemoze to naplatit jer nema odakle osim da proda igrace al nema koga ni prodat osim djokanivica..
On jedino gdje i kako moze vratit nesto ulozenog jeste da proda klub al sa ovom izjavom je sam sebi skocio ustomak..
Ovo nije ni lose toliki ako budemo imali postene ljude u klubu kad zvanincno Nam bakrotira. Jer dug od 1 m € i 30% vlasnistva koje Tan ima se mogu uz pametno vodjenje kluba vrlo lahko rijesit.
Igrat 2-3 godine sa naj jeftinijom mogucom ekipom (koliko mozemo da placamo) i polahko radit bordo noci dane trazit pomoc od navijaca sponzora ljudi koji budu u odboru a samim tim vrijemece prolazit i Tan ce pristat na bilo kakve pare (osim ako on ne iskoristi bankrot Nama kao sto sam reko i kupi skoro dzaba 21% posto kluba) za 30 % koje ima.
Tako da bi u roku 2-5 godina mogli imat 100% vlasnistvo kluba u svoim rukama plus butmir i 0 km dug kluba.
Dajte klub mađarima, vidite šta od Osijeka, TSCa napraviše
Nikako. Samo ga nazivaju pasojedom, lihvarom, ublehom, peracem novca, beracem rize... Nista strasno za bosnju prepostenogTatamata1946 je napisao/la: ↑01 jul 2021, 18:32Ne kritikuju ljudi vlasnika koji je donio milione nego ove sto su trosili milione i napravili dugoveZoran28 je napisao/la: ↑01 jul 2021, 18:21Opet ponavljam, neko ko kritikuje vecinskog vlasnika, lika koji je donio klubu milione, vjerujem da ima alternativu ili je sam alternativa. Zato BUJRUM !

P.S. Evo i novi investitor dolazi preko ublehe, pusiqrca, poltrona, neznalice...Kasuma. A ISKRENI navijaci tipkaju li, tipkaju...
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- celik1945tv
- Kontakt:
Iz Turske, Aydin Olgun hoće preuzeti klub 

45-ta vrijeme je heroja, rodila se ljubav- Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Postavit onog debelog turskog trenera

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, budzak, Hajdeee, Hamagara, JavierBosnia, johntravolta123, keli, miguelramos, mire971, Posejdon, rimljanin90, Samozdravlje, sarajevo19461987, Seipronto, TETRAPAK, UltraSa46, Varijantas8 i 197 gostiju.