FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Odavno nije svanuo ljepsi dan u Sarajevu,da smo se ovog poganog pasojeda rijesili. Ima nas koji smo odavno upozoravali da ovo sto 'gazde' rade,nema veze ni sa biznisom ni sa sportom !! I da njihove radnje sigurno nisu u interesu FKS. No botovi i djeca su nas vrijedjali i psovali !!
S obzirom da je pasojed zadnje pare ( cini mi se milion $ ) uplatio u junu/julu prosle godine ,mi njegovim odlaskom nismo u gubitku. A inace dosad je ulozio toliko da smo mogli kupiti lijevu kopacku osrednjeg fudbalera !
Ova igranka sa stadionom je ocito bila smisljena ,da Nam digne vrijednost kluba i upravljackih uloga,pa da izvuce svoje pare ili da i zaradi na prodaji. Njegova prodaja kluba se i poklapa sa povratkom fudbala i biznisa vezanog uz njega. Neka zaradi,samo neka ide.
Nadam se da ce novi investitori biti vise posveceni sportu i rezultatima prvog tima. Nadam se da ce biti Evropljani,Cehi bi bili idealni !!
Samo se treba nadati da cemo uskoro rijesiti oko novih investitora,tako da stabilizujemo finansiranje a uz to i sve ostalo.
S obzirom da je pasojed zadnje pare ( cini mi se milion $ ) uplatio u junu/julu prosle godine ,mi njegovim odlaskom nismo u gubitku. A inace dosad je ulozio toliko da smo mogli kupiti lijevu kopacku osrednjeg fudbalera !
Ova igranka sa stadionom je ocito bila smisljena ,da Nam digne vrijednost kluba i upravljackih uloga,pa da izvuce svoje pare ili da i zaradi na prodaji. Njegova prodaja kluba se i poklapa sa povratkom fudbala i biznisa vezanog uz njega. Neka zaradi,samo neka ide.
Nadam se da ce novi investitori biti vise posveceni sportu i rezultatima prvog tima. Nadam se da ce biti Evropljani,Cehi bi bili idealni !!
Samo se treba nadati da cemo uskoro rijesiti oko novih investitora,tako da stabilizujemo finansiranje a uz to i sve ostalo.
Tanu i Namu hvala do neba za sve.Zoran28 je napisao/la: ↑01 jul 2021, 18:41Nikako. Samo ga nazivaju pasojedom, lihvarom, ublehom, peracem novca, beracem rize... Nista strasno za bosnju prepostenogTatamata1946 je napisao/la: ↑01 jul 2021, 18:32Ne kritikuju ljudi vlasnika koji je donio milione nego ove sto su trosili milione i napravili dugoveZoran28 je napisao/la: ↑01 jul 2021, 18:21Opet ponavljam, neko ko kritikuje vecinskog vlasnika, lika koji je donio klubu milione, vjerujem da ima alternativu ili je sam alternativa. Zato BUJRUM !
Mogu i ja prokomentarisati da je npr Ronaldo lose odigrao protiv Milana, ali nemam pravo nazivati ga npr "Firgosom koji veze s loptom nema" a ja dobacio do kadeta Stupcanice u svojoj karijeri ! Zato kazem, Namu hvala, a svi ovi sto su dosli na svoje, skuoite svo znanje, novac, konekcije, veze i "spasite" Klub ! Obzirom kako se pretstavljate ovde, ne sumnjam da mozete !!! Puna podrska od zipa i mene !![]()
P.S. Evo i novi investitor dolazi preko ublehe, pusiqrca, poltrona, neznalice...Kasuma. A ISKRENI navijaci tipkaju li, tipkaju...
A Kasum Dimnjacar ne može dovesti sponzora koji će dati 10000 KM, a kamoli investitora....
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Okomili se na Kasuma kao da je 5 godina u klubu a ne 5 mjeseci
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Divim se budaletini koja je spremna da kupi bilo koga iz ove lige, taj ili je neki glupko, ili mutivoda, kao onaj Turcin sto je Celik o jadu zabavio...A kad skontam da malog Hadzica nisu mogli preveslati, ne znam kako mogu nekog poslije svega sta se desava, da preveslaju da opet ulozi pare
Da li bi bilo moguce da Asa grupacija preuzme klub? Koliko otprilike Kosta ovih 60 posto namovog vlasnistva?
Ko je sa ovakvim u klubu i 5 minuta, meni je isti kao i ostali uhljupi, vrlo jednostavno!
Svi u napad jedan je Hase!!
Pa kaže ulagače se u stadion 
-
- Kontakt:
Mi nemamo zakona o sportu i ovu karafeku sto smo uradili,uradili smo na nacin da u klub ulaze pozajmice,jer drugacije nije dopusteno po zakonu.Pitar6785 je napisao/la: ↑01 jul 2021, 18:39Ja se boim da cemo mi posle ispadanja iz intertoto kupa kljuc u bravu.
Sad bi Tan mogao iskoristit ovu situaciju i kupit 21% kluba za 20 k € bit vecinski vlasnik vec ima 30% prava, i cekat sta ce bit. Nazalost mislim da nas niko kupit nece nit se ovde radi o nikakvoj prodaji kupovini kluba jer;
Kao prvo on ovo nikad nebi izjavio dok nebi prodao klub i vidio kes na racunu, jer sa ovim je on unistio vrijednost kluba za 90%
Mislim da je jednostavno uvidio da smo rupa bez dna i da kinezi nisu ljudi kao evropljani i arapi da ulazu u nesto na long run vec samo brz profit.
Isto sto grade po hrvaskoj srbi bosni oni to rade brzo jeftinije nego evropljani amerikanci arapi ali to je radi brze pare i preuzimanje primata od amerike.
2 godine Tan 2 godine Nam..malo reklamizacije malo pranje novca i to je to. Nekazem da nebi on volio da smo prvaci i da smo igrali ili da igramo ove godine u grupi le. Al ovo bi se desilo sigurno u roku jos 1-2 godine samo sto bi vjerovatno prodo klub vratio svije pare a novi vlasnik klubabi bio novi kinez.
Takodje je necasno i neposteno ono cirkuzanje u vezi stadiona i ulaganje 20 m km u isti, jedino sto je dobro sto je Ajnadzic poslat na smece historije..
Takodje misljenja sam da ovo sto pojedini pisu da je pozajmivao klubu pare da nije tacno a da i jeste on nemoze to naplatit jer nema odakle osim da proda igrace al nema koga ni prodat osim djokanivica..
On jedino gdje i kako moze vratit nesto ulozenog jeste da proda klub al sa ovom izjavom je sam sebi skocio ustomak..
Ovo nije ni lose toliki ako budemo imali postene ljude u klubu kad zvanincno Nam bakrotira. Jer dug od 1 m € i 30% vlasnistva koje Tan ima se mogu uz pametno vodjenje kluba vrlo lahko rijesit.
Igrat 2-3 godine sa naj jeftinijom mogucom ekipom (koliko mozemo da placamo) i polahko radit bordo noci dane trazit pomoc od navijaca sponzora ljudi koji budu u odboru a samim tim vrijemece prolazit i Tan ce pristat na bilo kakve pare (osim ako on ne iskoristi bankrot Nama kao sto sam reko i kupi skoro dzaba 21% posto kluba) za 30 % koje ima.
Tako da bi u roku 2-5 godina mogli imat 100% vlasnistvo kluba u svoim rukama plus butmir i 0 km dug kluba.
Znaci nisu oni ovo uradili sto nas hoce zajebat(a hoce),nego sto ne moze drugacije!
Eto ako lazem,nek me ispravi pantelija,ili bilo ko se razumije.
- robertkosar
- Kontakt:
Ima ljudi koji vise vole ovaj klub od svog zivota, evo im prilike da ljubav vise od svog zivota kupe. A moglo bi mu pomoci ovi tipovi sto sest pjeseci seru i pljuju po ljudima u klubu. 

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
- Kontakt:
Sta kaze Zipko
Jel vi stvarno mislite da neko ko je dao 15 miliona u klub,da ce tako lako dignuti ruke od njega i onda par zafrkanih smajlija.
Jel vi stvarno mislite da neko ko je dao 15 miliona u klub,da ce tako lako dignuti ruke od njega i onda par zafrkanih smajlija.
Najbolji model imal Velez i time se treba voditi. Ebo ove kvazi investitore..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
GgaagagahahahahOtvoriteoci je napisao/la: ↑01 jul 2021, 19:10Sta kaze Zipko
NEMA NAZAD
Registrovat nas u RSu, pa ćemo lako sa zakonom
Tačno je da je ubaciti se pod skute sda, snsd ili hdz najbolji model u BiH.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hahaha ja sam pročitao da si napisao 12 miliona prvo, je li do mene bilo ili si promijenio?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sve je ovo jedna velika igra i muljaga. Od price oko stadiona,prestanka ulaganja pa sve do price sada o novom ulagacu. U ovu pricu se moze dodati i 'nesretni' gubitak jer je ocito da je u svoj ovoj sadasnjoj i buducoj prici i Savez odnosno Vico.
Samo polahko sve ce se saznati i raspetljati,a vec je pocelo.
Samo polahko sve ce se saznati i raspetljati,a vec je pocelo.
Navijači rekoše da nismo napredovali sa Nam- om, sada ćemo vidjeti kako će ići bez njega. Dobra stvar je što nemamo previše duga.
Ma druže fulo, promjenio sam, zaboravio osnovnu matematikuMortemHz je napisao/la: ↑01 jul 2021, 19:18Hahaha ja sam pročitao da si napisao 12 miliona prvo, je li do mene bilo ili si promijenio?
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83 i 24 gosta.