FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kvalitetan investitor ce donijeti i kvalitet u radu kako na terenu tako i u svim drugim segmentima kluba. To je jedino cemu se trebamo nadat.
1946
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dobro je Ajdo, ko ti je kriv sto nisi ni htio da posumnjas, a ne da povjerujes, sad qurcu sviraj...ajdohordas je napisao/la: ↑01 jul 2021, 23:57Nasa najbolja a ujedno i jedina prilika za izlazak iz sivila ove lige, i ulazak u grupe EL, je bila u vrijeme Ibrakovića i ono vrijeme gostovanja u Gradačcu, po mom misljenju. Tada smo imali euforiju i neku prica, imali smo koliko toliko Tanovo povjerenje.
Tada su se ogromne pare skrhale na Barbarića, Ikandea, Stepanova, Alispahica kasnije i na brazilce. Kralo se i muljalo uveliko i syebali smo sve sto se syebat moglo…
Imam osjecaj da je Tan vec tada shvatio kakva smo gov.na…. A ovo kasnije sto je dolazilo bila je puka slucajnost vecinom, a manjim dijelom neka strategija i plan koji su donosili trofeje.
Mi ako budemo trazili nove investitore, a morat cemo vrlo vjerovatno, mi prije svega moramo gledati ko je fudbalski fanatik. Ni Tan ni Nam to nisu, Tan ne zna pravila fudbala uopste, covjek je biznismen, ne zanima ga rezultat ne zanima ga trofej. On ako upumpa milion, gleda kako ce ispumpat dva… a Nam opet nije toliko finansijski mocan izgleda da upumpa ozbiljnu lovu. Nek nam je Bog na pomoci u narednom periodu… znaci samo nas Bog moze spasit.
PS.. najiritantniji su ovi likovi sto pisu “ja kada sam govorio vi se smijali”…sada su svi govorili, svi su znali, svi su upozoravali ybt,kako smo onda u ovako teskoj situaciji sad pored vas toliko pametnih, diplomiranih pravnika, ekonomista koji ste znali sta nam se sprema ?
Na prste jedne ruke se mogu nabrojati osobe koje su znali kojim tokom ovo ide… ali eto sada svi pametni.
Jedva si cekao da nam se poseres u usta i natrpas nogom,
tvoje rijeci
Sabrooo eto me za vikend, ostajem mjesec

Hahahah šta sad s milionskim dugovima?antilan je napisao/la: ↑01 jul 2021, 20:56Kada su Horde Zla prozivale upravu prije godinu dana i kusur, svi haman nagrnuse na Horde kao na najvece dusmane. Ispostavi se Horde za sve upravu.
sabrina pojedincima sveta ikona a ljudi ustvari jos nisu svjesni u kakvu su nas poziciju dovele te ikone i slicni. Braco nek nam je Bog na pomoci ali strah me da ne dozivimo sudbinu Vardara.
Ipak sta god da se desi ljubav prestati nece. U teskim trenucima moramo svi biti zajedno i Sjever i Istok i Zapad i Mahale i Carsija.

Gasimo se i nije mi nešto pretjerano žao jer sam i ocekivao cim je Tan dao svom vodoinstalateru klub..

Covjek koji je težak pitanje je koliko miliona pipu zavrnuo još prije pola godine i nije marke uplatio ovo je bilo jasno svakoj budali sad ostaje da vidi jesu li znali unaprijed i ko ce nas novi kupiti, ako ne kupi niko to bi bilo to vracamo se u 2010.zagorski je napisao/la: ↑01 jul 2021, 16:45Kad sam ovo pisao prije par dana mnogi su me ismijali.Aduka87 je napisao/la: ↑01 jul 2021, 16:38Vijetnamac Nguyen Hoai Nam odlučio je da se povuče iz Fudbalskog kluba Sarajeva, tačnije da proda svoj vlasnički dio, saznaje ****.
Naš izvor tvrdi da Nam svoj potez pravda krizom izazvanom pandemijom koronavirusa, te su prihodi drastično opali u posljednjih 15 mjeseci. Naš izvor tvrdi da čelnici FK Sarajevo vrše intentzivne pregovore sa novim potencijalnim ulagačima, a to bi mogli biti investitori iz Turske, Japana, Saudijske Arabije ili Češke.
Mi smo kontaktirali predsjednika UO FK Sarajevo Damira Kasuma, koji nam je rekao da ne želi ni demantovati ni, ni potvrditi ove navode.
Sutra će čelnici FK Sarajevo predstaviti novog dobavljača opreme, pa će to sigurno biti prilika da odgovore i na pitanja oko ulagača
A ja cak mislim da je ovo planirano,da se cekao samo dogovor za stadion da bi se krenulo u realizaciju.
Jedino pozitivno je što ce Sabrina biti lansirana iz kluba.
Al' da se zaustavim sacekajmo vijesti brzo ce doci.
-
- Kontakt:
Eh,daj da vidimo te dresove
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Idealna prilika da traže novog investitora, samo ne više ove sa dalekog istoka, koji se uopšte ne razumiju u fudbal i koji ih uopšte i ne zanima. Bezveze dižete hampu, kad će nas svakako neko preuzeti, jer mora, neće kosooki da mu ostanemo teret, gledat će da nas se riješi. Volio da bude neko iz Evrope vlasnik ili grupacija.
Moralo se ovo desiti, pa ako je neko mislio da će ovo trajati vječno, taj ili je glup ili veze blage nema sa životom.
Idealna također prilika da se riješimo nekih ljudi u upravi i preplaćenih igrača. Nabit nogom sve redom ove ublehe nesposobne i kleptomanske.
Moralo se ovo desiti, pa ako je neko mislio da će ovo trajati vječno, taj ili je glup ili veze blage nema sa životom.
Idealna također prilika da se riješimo nekih ljudi u upravi i preplaćenih igrača. Nabit nogom sve redom ove ublehe nesposobne i kleptomanske.
- Shategabri
- Kontakt:
Ja ne znam za vas, ali meni je i ovo jedne vrste čudo.
Ovo što su Tan i Nam i dosad uradili.
Koristi sigurno nisu imali.
Mi za njihovog vremena uzeli fino trofeja.
Da je bilo pameti, sad bi bili stabilni i ne bi ovo dočekali u ovakvom stanju.
Al ne možeš ti kad je kod nas daj da se ja ugradim i IMT politika.
Nam možda i uspije naći nekog da mu proda svoje, al realno teško je i to, eto da ste investitor šta bi vas privuklo da uložite u FKS?
Ovo što su Tan i Nam i dosad uradili.
Koristi sigurno nisu imali.
Mi za njihovog vremena uzeli fino trofeja.
Da je bilo pameti, sad bi bili stabilni i ne bi ovo dočekali u ovakvom stanju.
Al ne možeš ti kad je kod nas daj da se ja ugradim i IMT politika.
Nam možda i uspije naći nekog da mu proda svoje, al realno teško je i to, eto da ste investitor šta bi vas privuklo da uložite u FKS?
Koševo Zapad
- feniksptica
- Kontakt:
Dresovi. Daanas stat pa sutra opet nastavit s pljuvanjem
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Kad putuju za Moldaviju ?
Nismo uspjeli naci protivnika za prijateljsku tako da cemo igrati jedni protiv drugih.
Tino ipak odbio da potpise smanjenje,na redu su sad tuzbe njega i Oremusa.

Tino ipak odbio da potpise smanjenje,na redu su sad tuzbe njega i Oremusa.

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Hahahahaha malo mu 15k eura mjesecno sto sjedi na klupi i glumi da je povrijedjen?Daj Boze da raskinu sa njim
Od Mirka nisam to ocekivao ali dobro,nece niko djaba igrati naravno
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 02 jul 2021, 09:08, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Za ove sto su me podjebavali,evo kad sam napisao da Nam neda pare,a to je tek jucer izaslo u javnost.
FK SARAJEVO.
Izgleda da se pojavio problem i sa placanjem stadiona opstini. Navodno ce to biti regulisano jer je najveci plus u eventualnoj Namovoj prodaji upravljackih prava.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
Bravo majstore! Da je i meni da imam nekoga ko nesto zna, pa da i ja ovako kao ti napišem. Jos jednom, čestitam
Evo i oni tebe selame!
-
- Kontakt:
Hahahaha tako im ja za Milicevica 5 dana prije portala kazem da ode jer sam to saznao iz izvora vrlo bliskom njemu,oni me zajebavali

Momak jedan isto kaze da je samo pitanje vremena kad ide Mesanovic ,oni ga zajebavali

Ti napisao ovo za Nama oni glume insajdere

Sve sto napisemo lose to nije tacno njima uglavnom

Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 02 jul 2021, 09:16, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee i 8 gostiju.