FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jos malo braćo, izdržite, i ovo ce proći
-
- Kontakt:
Vrbov'o je Bakir 

Oremus,Susic,Pidro,Djokanovic,Fanimo hvala i vidimo se abd nekad kad bude sve ljepse
Samo Sarajevo
-
- Kontakt:
Gdje ce Pidro??
Neko napisao da je Fanimu sve isplaceno??
Susic i Oremus i nije neka steta,za Susica mi drago.
Za Andreja isto razumjivo jer neko je napisao da ima par ponuda iz jaci liga,ali realno pogresna odluka,on je jos mlad za neku jacu ligu,fali tu jos najmanjee godina dana iskustva
Bojim se da ce zavrsiti kao Nedim Hadzic
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 02 jul 2021, 10:33, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Vjeruj mi da nije crno po našu sreću. Čovjek neće marke tražiti nazad od svoje investicije koja je ogromna bila od kako je preuzeo klub po našu veliku sreću, inaće bi nas ugasio sa tim potraživanjima. Sam izdržavao klub od kako je preuzeo iako ima oko 60% udjela u klubu za koji je platio Tanu vjerovao ili ne 20 miliona KM. Njemu niko ne smije ništa reći. Sada prvo cilj treba biti tjeranje gamadi iz uprave da bi se pronasao novi investitor.
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Opet hvala Krsti i Ahmi, ako je takva situacija, a oni ostali. Pa koliko toliko da uliju samopouzdanje mladim igračima.
ORIGINAL 1987
Ugledajte se na Krleta i Ahmu. Kvazi igrači.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Pa jel vi stvarno mislite da potencijalni investitori nemaju finansijske izvjestaje iz prethodnih godina ispred sebe i da ne vide i kad smo duple krune osvajali da smo bili u minusu?
Plus uz to da plati nama 10-15 miliona,plus nase nabrane dugove bog zna koliko miliona i sad on da krene u profit ovdje?
Moze nam samo doci teska kriminalcina da nas dodatno opljacka,a ja se tome dugorocno ne mogu radovati.
Plus uz to da plati nama 10-15 miliona,plus nase nabrane dugove bog zna koliko miliona i sad on da krene u profit ovdje?
Moze nam samo doci teska kriminalcina da nas dodatno opljacka,a ja se tome dugorocno ne mogu radovati.
-
- Kontakt:
Onda jedino da ugasimo klub I krenemo iz Kantonalne lige. Jer drugačije nećemo metra. Nece nas niko, osim kriminalaca da nesto ukradu u klubu koji feninga nema. Mi smo klub koji ima samo ime. Kanton, pa za nekih 5 ili 6 godina ćemo biti opet prvaci. Svidja li ti se ovaj scenario?Otvoriteoci je napisao/la: ↑02 jul 2021, 10:40Pa jel vi stvarno mislite da potencijalni investitori nemaju finansijske izvjestaje iz prethodnih godina ispred sebe i da ne vide i kad smo duple krune osvajali da smo bili u minusu?
Evo i oni tebe selame!
-
- Kontakt:
Sta je ovo,ja gledam na TM,ovaj Milsami ima samo 17 igraca?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Koliko miliona nabranih dugova imamo?Otvoriteoci je napisao/la: ↑02 jul 2021, 10:40Pa jel vi stvarno mislite da potencijalni investitori nemaju finansijske izvjestaje iz prethodnih godina ispred sebe i da ne vide i kad smo duple krune osvajali da smo bili u minusu?

Što će nama davati 10-15 miliona?

Zadnja izmjena: PeakyBlinders, dana/u 02 jul 2021, 10:56, ukupno mijenjano 1 put.
ORIGINAL 1987
Lajete na pogrešno drvo, već sam govorio o ovom.
Da se odmah ogradim, nisam Sabrinin branioc, niti uvlaciguz uprave, ali ovo sto se desilo je primarno krivica Nam-a, te ne postoji uopste uprava niti direktor koji može ići protiv vecinskog vlasnika.
Sad na dobro, naci ćemo novog investitora, a s tim je Sabrina već bivša, i krećemo ispočetka, samo ovaj put nadam se sa konkretnim planom i vizijom.
Da se odmah ogradim, nisam Sabrinin branioc, niti uvlaciguz uprave, ali ovo sto se desilo je primarno krivica Nam-a, te ne postoji uopste uprava niti direktor koji može ići protiv vecinskog vlasnika.
Sad na dobro, naci ćemo novog investitora, a s tim je Sabrina već bivša, i krećemo ispočetka, samo ovaj put nadam se sa konkretnim planom i vizijom.
-
- Kontakt:
Valjda je red da ovi iz uprave izadju pred navijace i objasne sta se zapravo desava i sta da ocekujemo u narednom periodu
- belosevic23
- Kontakt:
jel oprema prije ili poslije džume ? 

- PeakyBlinders
- Kontakt:
Borba za opstanak sl sezone
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ko bi prihvatio 17to smanjenje plate od kraja sezone? Nakon Mesanovica, nisu njih dvojica jedini odbili ima ih jos. Uglavnom, nece imati ko igrati za 10-15 dana, ako neko igrace ne nagovori.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Pa ljudi moji ima li ista pozitivno,ima li ikakvog tracka nade??
Trenutno korisnika/ca: adoado, bordobijelisampion, Dave, fks74, jurisicduska, mire971, nedimmmm1337, r3m1 i 73 gosta.