NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jul 2021, 14:13Ko bude htjeo na stadion protiv Milsamija trebat ce mu negativan PCR test,nesto gdje pise da je prebolovao koronu ili potvrda da je vakcinisan, fujjj

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jul 2021, 14:13Ko bude htjeo na stadion protiv Milsamija trebat ce mu negativan PCR test,nesto gdje pise da je prebolovao koronu ili potvrda da je vakcinisan, fujjj
Wtf? Pa nije granica! HahahaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jul 2021, 14:13Ko bude htjeo na stadion protiv Milsamija trebat ce mu negativan PCR test,nesto gdje pise da je prebolovao koronu ili potvrda da je vakcinisan, fujjj
Ma bjezi bajoker90 je napisao/la: ↑02 jul 2021, 14:15Wtf? Pa nije granica! HahahaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jul 2021, 14:13Ko bude htjeo na stadion protiv Milsamija trebat ce mu negativan PCR test,nesto gdje pise da je prebolovao koronu ili potvrda da je vakcinisan, fujjj
Na nekim granicama ne treba a treba na našem Koševu, sve sam sad vidiojoker90 je napisao/la: ↑02 jul 2021, 14:15Wtf? Pa nije granica! HahahaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jul 2021, 14:13Ko bude htjeo na stadion protiv Milsamija trebat ce mu negativan PCR test,nesto gdje pise da je prebolovao koronu ili potvrda da je vakcinisan, fujjj
Ma ta seljacina nece otici a da ne uzme nesto, kakav on i sporazumni raskid
Nije problem cijena karte
Mislite da ce to biti sprovedeno u djelo.. cista sumnjam d ace to nesto puno gledati.. pustat ce rajujoker90 je napisao/la: ↑02 jul 2021, 14:15Wtf? Pa nije granica! HahahaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jul 2021, 14:13Ko bude htjeo na stadion protiv Milsamija trebat ce mu negativan PCR test,nesto gdje pise da je prebolovao koronu ili potvrda da je vakcinisan, fujjj
Možeš uraditi i antigen test, on je 40 KM, ne znam da li ima negdje povoljnije.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jul 2021, 14:21Sjebali mi dan sa ovim
Onome ko je donio ovu odluku jeb.em sve po spisku
Jeb.o ih otac sto ne donesu odluku da se mora imati negativan test kad se ulazi u kafic ili diskoteku?
Mrs smetljari smrdljivi
Djeca ne mogu na stadion zbog vas idioti jedni
Sto ne organizuju to testiranje o svom dzepu?Ko ce platiti 100+ KM da gleda utakmicu prvog pretkola protiv nakvi ribara
Nije mi problem testirati se ako ce oni platiti
Ali 100 KM za nakvo testiranje za izmisljenu bolest necu da dajem.
Nece brt,bit ce njihov neki covjek ispred svakog ulaza da gleda jel sve regularno,tj.jel svi imaju ovu dokumentaciju koji hoce da udju na stadionZagor je napisao/la: ↑02 jul 2021, 14:33Mislite da ce to biti sprovedeno u djelo.. cista sumnjam d ace to nesto puno gledati.. pustat ce rajujoker90 je napisao/la: ↑02 jul 2021, 14:15Wtf? Pa nije granica! HahahaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jul 2021, 14:13Ko bude htjeo na stadion protiv Milsamija trebat ce mu negativan PCR test,nesto gdje pise da je prebolovao koronu ili potvrda da je vakcinisan, fujjj
Ta cijena je ok da je stanje u klubu ok.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jul 2021, 14:30
Nije problem cijena karte
6-10 KM nije puno(bar meni)
Ali problem je ovo
Ko ce dati 100+KM za testiranje za izmisljenu bolest da gleda ove sto nisu u stanju odrzati prednost od 13 bodova protiv nakvih ribara iz Moladvije u 1.pretkolu nakve Koferencijske lige
Ako ce idiotska vlast koja je donijela ovu odluku npr.ko je kupio kartu moze se besplatno testirati onda ok
Facebook stranica Veleza,takav je trenutno zakon pise
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, riki46 i 59 gostiju.