FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Zagor
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zagor » 02 jul 2021, 15:19

NajvecaRadosti je napisao/la:
02 jul 2021, 14:35
Zagor je napisao/la:
02 jul 2021, 14:33
joker90 je napisao/la:
02 jul 2021, 14:15

Wtf? Pa nije granica! Hahaha
Mislite da ce to biti sprovedeno u djelo.. cista sumnjam d ace to nesto puno gledati.. pustat ce raju
Nece brt,bit ce njihov neki covjek ispred svakog ulaza da gleda jel sve regularno,tj.jel svi imaju ovu dokumentaciju koji hoce da udju na stadion
A ev procitah..**** im ja mater svima redomm..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 02 jul 2021, 15:19

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 jul 2021, 15:21

Draga Bordo Porodice,

Jučer ste imali priliku vidjeti vijest da je većinski vlasnik glasačkih prava Kluba, Nguyen Hoai Nam, donio odluku o prestanku pružanja finansijske podrške Fudbalskom klubu Sarajevo zbog poslovnih poteškoća koje su zadesile njega i njegovu organizaciju u Vijetnamu. Pandemija Covid-19 virusa je imala katastrofalan uticaj na čitav svijet, a fudbalska industrija bila je jedna od najpogođenijih. Zbog loše finansijske situacije koja se pogoršavala iz dana u dan, a uprkos najboljim željama koje je imao, gospodin Nam je prestao sa svim ulaganjima i finansijskom podrškom Fudbalskom klubu Sarajevo.

Imajući ovo u vidu, Klub je morao pronaći drugi način finansiranja, te pokušati obezbijediti nesmetano daljnje funkcionisanje. Fudbalski klub Sarajevo za bh. standarde ima izuzetno velik budžet, te je za ovakav način rada potrebna značajna investicija da bi se pokrili svi troškovi. Upravni Odbor i klupska Administracija krenuli su u potragu za novim izvorima prihoda koji bi pokrili nakupljena dugovanja, a uz pomoć finansijske podrške od strane stranih investitora prikupljen je određeni novac koji je omogućio nastavak takmičenja i egzistenciju Kluba.

Ova situacija odrazila se i na teren, što je rezultiralo lošijim rezultatima u proljetnom dijelu sezone, ali sa ponosom možemo reći da su naši igrači dijelom prebrodili to i na kraju ipak donijeli novi trofej Kupa Bosne i Hercegovine u naše vitrine. Ovim putem želimo se zahvaliti svim igračima, članovima stručnog štaba, uposlenicima i administraciji koji su bili dio ovog kluba u ovoj polusezoni, te koji su prethodnih šest mjeseci radili bez bilo kakvih primanja, kao i svima onima koji su uz ovaj klub ostali i kada je bilo najteže.

Brojni igrači koji su ostali u klubu odrekli su se dijela primanja. Pojedini igrači napustili su klub jer nisu bili spremni pristati na manja primanja, ili su željeli otići u potragu za klubom u kojem će imati bolje finansijske uslove. Fudbalski klub Sarajevo pružio je priliku svim prvotimcima da samostalno donesu odluku za koju misle da je za njih najbolja, a klub je doživio veliki broj promjena i u Administraciji.

Kako stvari trenutno stoje, gospodin Nam neće biti u mogućnosti da nastavi investirati u FK Sarajevo, ovo je činjenica koja je klupskom menadžmentu postala poznata sredinom mjeseca juna. U proteklom periodu kontaktirano je već nekoliko potencijalnih investitora i razgovori sa njima teku u dobrom smjeru, te se nadamo da je pred našim klubom svijetla budućnost. Navijači Sarajeva i cijela fudbalska javnost će biti blagovremeno obavješteni u trenutku kada dođe do eventualnog dogovora sa novim investitorom.

Fudbalski klub Sarajevo u sljedećem periodu posvetiti će se podmlađivanju ekipe, te pružanju više prilike igračima koji dolaze iz Akademije, a fokus kluba će biti put ka samoodrživosti. Svim navijačima hvala na bezrezervnoj podršci koju smo od vas oduvijek imali. Nadamo se da ćemo i ovu situaciju koja nas je zadesila zajedno prebroditi kao što smo i mnoge prije toga. Željno isčekujemo vaš povratak na naše Koševo, a vidimo se već za nešto manje od dvije sedmice i idemo zajedno u nove pobjede i da ovu sezonu i svaku narednu učinimo još uspješnijima.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 02 jul 2021, 15:25

feniksptica je napisao/la:
02 jul 2021, 15:17
Svaka cast svemu al testirat se i riskirati da u ljetnim danima 14 dana ne smijes vani izac il koliko je sad vec je cista ludost.
Testiras se i slucajno izadje lazno pozitivan nalaz. Hop izolacija hahaha.

Al glupost je ovo oko testova i ovog, pa ovo nema nigdje na svijetu. Sta oni misle i tokom lige da stavljaju ove testove i ovo :rol: :rol:. Jer utakmica protiv Milsamija je samo 3 dana prije prvog kola lige. Dakle ne treba ti nikakav test ili papir neki za ulazak u drzavu, ali ti treba za ulazak na stadion. Gdje prestaje logika, tu pocinje Bosna i Hercegovina.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 02 jul 2021, 15:25

MortemHz je napisao/la:
02 jul 2021, 15:21
Draga Bordo Porodice,

Jučer ste imali priliku vidjeti vijest da je većinski vlasnik glasačkih prava Kluba, Nguyen Hoai Nam, donio odluku o prestanku pružanja finansijske podrške Fudbalskom klubu Sarajevo zbog poslovnih poteškoća koje su zadesile njega i njegovu organizaciju u Vijetnamu. Pandemija Covid-19 virusa je imala katastrofalan uticaj na čitav svijet, a fudbalska industrija bila je jedna od najpogođenijih. Zbog loše finansijske situacije koja se pogoršavala iz dana u dan, a uprkos najboljim željama koje je imao, gospodin Nam je prestao sa svim ulaganjima i finansijskom podrškom Fudbalskom klubu Sarajevo.

Imajući ovo u vidu, Klub je morao pronaći drugi način finansiranja, te pokušati obezbijediti nesmetano daljnje funkcionisanje. Fudbalski klub Sarajevo za bh. standarde ima izuzetno velik budžet, te je za ovakav način rada potrebna značajna investicija da bi se pokrili svi troškovi. Upravni Odbor i klupska Administracija krenuli su u potragu za novim izvorima prihoda koji bi pokrili nakupljena dugovanja, a uz pomoć finansijske podrške od strane stranih investitora prikupljen je određeni novac koji je omogućio nastavak takmičenja i egzistenciju Kluba.

Ova situacija odrazila se i na teren, što je rezultiralo lošijim rezultatima u proljetnom dijelu sezone, ali sa ponosom možemo reći da su naši igrači dijelom prebrodili to i na kraju ipak donijeli novi trofej Kupa Bosne i Hercegovine u naše vitrine. Ovim putem želimo se zahvaliti svim igračima, članovima stručnog štaba, uposlenicima i administraciji koji su bili dio ovog kluba u ovoj polusezoni, te koji su prethodnih šest mjeseci radili bez bilo kakvih primanja, kao i svima onima koji su uz ovaj klub ostali i kada je bilo najteže.

Brojni igrači koji su ostali u klubu odrekli su se dijela primanja. Pojedini igrači napustili su klub jer nisu bili spremni pristati na manja primanja, ili su željeli otići u potragu za klubom u kojem će imati bolje finansijske uslove. Fudbalski klub Sarajevo pružio je priliku svim prvotimcima da samostalno donesu odluku za koju misle da je za njih najbolja, a klub je doživio veliki broj promjena i u Administraciji.

Kako stvari trenutno stoje, gospodin Nam neće biti u mogućnosti da nastavi investirati u FK Sarajevo, ovo je činjenica koja je klupskom menadžmentu postala poznata sredinom mjeseca juna. U proteklom periodu kontaktirano je već nekoliko potencijalnih investitora i razgovori sa njima teku u dobrom smjeru, te se nadamo da je pred našim klubom svijetla budućnost. Navijači Sarajeva i cijela fudbalska javnost će biti blagovremeno obavješteni u trenutku kada dođe do eventualnog dogovora sa novim investitorom.

Fudbalski klub Sarajevo u sljedećem periodu posvetiti će se podmlađivanju ekipe, te pružanju više prilike igračima koji dolaze iz Akademije, a fokus kluba će biti put ka samoodrživosti. Svim navijačima hvala na bezrezervnoj podršci koju smo od vas oduvijek imali. Nadamo se da ćemo i ovu situaciju koja nas je zadesila zajedno prebroditi kao što smo i mnoge prije toga. Željno isčekujemo vaš povratak na naše Koševo, a vidimo se već za nešto manje od dvije sedmice i idemo zajedno u nove pobjede i da ovu sezonu i svaku narednu učinimo još uspješnijima.

U kratko:
-Potvrdili da Nam nece da ulaze

-Pregovara sa novim investitorima i pregovori idu u dobrom smjeru

-Od ovih sto ostaju svi su pristali na smanjenje plate,ko nije dobio je slobodne papire

-Posvetit ce se akademcima

-Pod ovo "Ova kriza se odrazila na rezultate u proljetnom dijelu"
Govore nam da su igraci namjerno zbog nezadovoljstva bili nezainteresovani na terenu

-Zadnjih 6 mjeseci niko nije feninga dobio
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 02 jul 2021, 15:25, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 02 jul 2021, 15:25

Škoda
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 02 jul 2021, 15:26

Ma moj drug uradio nalaz i bio pozitivan otisao u drugu poliklinku i bio negativan i nikom nista, sta vam je.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 jul 2021, 15:27

Koliko smo ovdje pljuvani od naših navijaca kad smo pisali da nije dobro i da nema plata. Ja upravi zamjerim šutnju i guranje pod tepih problema. Al ABd izaci ce FKS još jaci iz ovog.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 02 jul 2021, 15:27

Shategabri je napisao/la:
02 jul 2021, 15:16
Nisam bolovao.
Nisam se testirao.
Nisam se vakcinisao.
Neću ni na stadion dok ne budem mogao normalno ko insan ući.
Yebo ih i test i sve!
Tako je!
Je.bo ih i test i maske i razmak i sve!

Ja cu vala uci da me na kapiji cekaju ona 3 idiota koja vode drzavu
Testirat se naravno necu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 02 jul 2021, 15:32

Kako stvari trenutno stoje, gospodin Nam neće biti u mogućnosti da nastavi investirati u FK Sarajevo, ovo je činjenica koja je klupskom menadžmentu postala poznata sredinom mjeseca juna.

Danas je 02.07.

Navijači Sarajeva i cijela fudbalska javnost će biti blagovremeno obavješteni u trenutku kada dođe do eventualnog dogovora sa novim investitorom.

:urnebes: :urnebes: :urnebes:

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 02 jul 2021, 15:33

Sta je falilo da su i prije ovo objavili?Znali su oni ovo jos prije 3 mjeseca

Da su ovako bili otvoreni prema navijacima ova zadnja 2-3 mjeseca tenzija i problema bi bilo puno manje

Nadam se da nece ovdje stati kada je komunikacija prema navijacima u pitanju
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 02 jul 2021, 15:34, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 jul 2021, 15:34

Nam mjesec nije spavao zbog nas :rol:

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 02 jul 2021, 15:36

Yebo li im korona i test i vakcina majku u **** !
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 02 jul 2021, 15:38

bordobijeli je napisao/la:
02 jul 2021, 15:34
Jasta a mjesec dana drka se po pustinji a eno ga sad na Kubi haahaha
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 02 jul 2021, 15:38

02 jul 2021, 15:27
Koliko smo ovdje pljuvani od naših navijaca kad smo pisali da nije dobro i da nema plata. Ja upravi zamjerim šutnju i guranje pod tepih problema. Al ABd izaci ce FKS još jaci iz ovog.
Ja sam jos tamo u 12 mj pisao da imate problema financijskih i da plaće ne dajete. A to sam saznao preko druga iz Sarajeva. Isto sam rekao i kod starta drugog dijela ali su me ovdje napadali i govorili imamo para ne znamo sta cemo od njih. A bio sam u pravu.

Iskreno mislio sam da cete vi napraviti taj iskorak i biti nedostizni u BiH al ocito to ovdje ne ide.

Jos kad je "podrska" drzave kakva je i bez zakona o sportu bojim se da ce svima biti gore i gore

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 02 jul 2021, 15:41

Shategabri je napisao/la:
02 jul 2021, 15:16
Nisam bolovao.
Nisam se testirao.
Nisam se vakcinisao.
Neću ni na stadion dok ne budem mogao normalno ko insan ući.
Yebo ih i test i sve!
Tako je

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 02 jul 2021, 15:42

Znaci Česi kupuju 51% Nam se ne povlači skroz

stb
Kontakt:

Post Postao/la stb » 02 jul 2021, 15:42

amypitar je napisao/la:
02 jul 2021, 15:15
makron je napisao/la:
02 jul 2021, 15:14
feniksptica je napisao/la:
02 jul 2021, 15:11
Potvrda o prebolovanom Covidu je najlaksi ulaz
Jes i najlakse falsifikovati
U obicnoj fotokoprnici nastapmati koliko hoces.Mada mislim da to nece niko ni gledati, ili ko u tramvaju pokazes mjesecnu sa metra od vozaca.
Ima li neko uzorak/primjer potvrde o prebolovanom koronavirusu? Fotosop majka
7 1 2 1 0

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 02 jul 2021, 15:42

Aduka87 je napisao/la:
02 jul 2021, 15:38
02 jul 2021, 15:34
Jasta a mjesec dana drka se po pustinji a eno ga sad na Kubi haahaha
Možda nije bilo klime pa imao nesanicu :hmmmmm:
Koševo Zapad

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 02 jul 2021, 15:42

NajvecaRadosti je napisao/la:
02 jul 2021, 15:33
Sta je falilo da su i prije ovo objavili?Znali su oni ovo jos prije 3 mjeseca

Da su ovako bili otvoreni prema navijacima ova zadnja 2-3 mjeseca tenzija i problema bi bilo puno manje

Nadam se da nece ovdje stati kada je komunikacija prema navijacima u pitanju
Znali su oni ovo i u septembru prošle godine
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], ErosViverosViv, kanarinac, N3R3D, nedimmmm1337, Proximic, rimljanin90 i 65 gostiju.