Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- RollingPaper
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ako ti treba PCR test na 5000 ljudi po 50km, to je 250000 KM. Ko razume shvatice
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma nije brate, nema opravdanja za ovo. Uzimaju vas lopatom na kartu emocija i ograničenog broja ulaznica.nekoIzMostara je napisao/la: ↑02 jul 2021, 14:58Kad to navedes jestw, ali realno evropska tekma je i bilo je ocekivati da ce biti najmanje duplo veca cijena.worchester je napisao/la: ↑02 jul 2021, 14:46Nemojte zaj.ebavati da 25 i 30 maraka nije puno za utakmicu koju kao domacin igras u drugom gradu!
Nije normalno da ti treba stoja da odgledaš utakmicu svog voljenog kluba ne toliko daleko od svog grada, nismo preko svijeta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Shategabri
- Kontakt:
De bolan prvo pretkolo nekakve Konferencijske lige.nekoIzMostara je napisao/la: ↑02 jul 2021, 14:44Pa sta si ocekivao?? Cijene karata za ovu nasu ligu su 8 i 10, a ovo evropska tekma? Nije valjda da si ocekivao 10 maraka. Da su karte i 50keka ne bi sprijecilo raju, samo ce zajebati raju ove vakcine i testiranja.Mig_Mig je napisao/la: ↑02 jul 2021, 14:41Pa veci je problem sto je ulaznica 25 i 30KM. A za to je kriv ko?fudbalfudbal je napisao/la: ↑02 jul 2021, 13:10Kakvi debili zive u politickom svijetu to je neviđeno. Pa ostavili bi kafićima para i para za nasu utakmicu, prije utakmice, poslije, pilo bi se, jelo bi se, znači promet na max. I idiot nama uvede testove![]()
Široki = pun stadion nalazi se u FBIH.
Banja Luka = pun stadion…
Šta da je LE ili ndB LP pretkolo? 100 KM karta jel?
10 i 15 KM bi bilo kapak za ovo.
Koševo Zapad
Ode u Beograd gledat evropski fudbal, manje ce me koštati i usput se vakcinisati. Možda i karte džaba uz vakcinu budu dijelili.

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
Po meni previsoka cijena za prvo pretkolo, al valjda misle euforija ovo ono pa ce svak uzeti koliko god da je.. ja sam mislio s porodicom ic (nas 4) i kad skontas gorivo 50KM, koronu nit smo imali nit se vakcinisali, znaci minimalno antigenski test 4x32KM, karte 4x25, dok sjednes popijes pojedes nesto 50ak KM.. znaci do 350KM bi otislo za jedan dan.. neka hvala
Ovo nam je sve dragi predsjednik dogovorio, a botovi na našem pdf svaki dan izvjestavaju kako će pustiti pun kapacitet itd. Nabili nam cijene karata i traže sve kao da u Njemačku ideš, a Halid u Ljubuškom koncert imao. Šošon i Šemso, dva nesposobna "Š". Mazlumi, nisu ni stopera nasli, a traže ga 3 godine, a zato redovno botovima plaćaju da im pjesmice pišu. 

- Shategabri
- Kontakt:
To ti pričam. Kad skontaš skupa zabava. Preskupa.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑02 jul 2021, 15:18Po meni previsoka cijena za prvo pretkolo, al valjda misle euforija ovo ono pa ce svak uzeti koliko god da je.. ja sam mislio s porodicom ic (nas 4) i kad skontas gorivo 50KM, koronu nit smo imali nit se vakcinisali, znaci minimalno antigenski test 4x32KM, karte 4x25, dok sjednes popijes pojedes nesto 50ak KM.. znaci do 350KM bi otislo za jedan dan.. neka hvala
Koševo Zapad
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Gledati amatere sa otoka u prvom pretkolu nekog Šklj turnira, maximalno 10-15 maraka trebaju biti karte.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Znaci predsjednik nam je Tito i sve se pita u drzavi, kako smo jakiiiiidoox je napisao/la: ↑02 jul 2021, 15:23Ovo nam je sve dragi predsjednik dogovorio, a botovi na našem pdf svaki dan izvjestavaju kako će pustiti pun kapacitet itd. Nabili nam cijene karata i traže sve kao da u Njemačku ideš, a Halid u Ljubuškom koncert imao. Šošon i Šemso, dva nesposobna "Š". Mazlumi, nisu ni stopera nasli, a traže ga 3 godine, a zato redovno botovima plaćaju da im pjesmice pišu.![]()
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Jbg vjerovatno su troškovi manje više isti bilo 5 il 12 milja. Siguran sam da je mogao biti puni kapacitet stadiona da bi karte išle možda do 15 KM. Jesu skupe, al je i za organizaotra ovo najnerentabilnija varijanta. Jbg isto da organizueš koncert, daš pjevaču bubam sad, recimo 10 milja KM, a na koncert može ući 10 umjesto 20 milja. A ti imaš iste troškove.nekoIzMostara je napisao/la: ↑02 jul 2021, 14:58Kad to navedes jestw, ali realno evropska tekma je i bilo je ocekivati da ce biti najmanje duplo veca cijena.worchester je napisao/la: ↑02 jul 2021, 14:46Nemojte zaj.ebavati da 25 i 30 maraka nije puno za utakmicu koju kao domacin igras u drugom gradu!
Niste ni vi Rodjeni normalni ali ozbiljno. Cuj 30 KM amateri gostuju
A ovo ako je odluka sarajevske trojke za vakcine i test onda je to iskljucivo zbog SDA koja vodi Velez na čelu sa Hasicem. Tj politicka smicalica.
Nerealno. 300 KM gostovanje
A ovo ako je odluka sarajevske trojke za vakcine i test onda je to iskljucivo zbog SDA koja vodi Velez na čelu sa Hasicem. Tj politicka smicalica.
Nerealno. 300 KM gostovanje
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ugaseni 1946
Pa isti su uslovima i komšijama koliko ja znam koji igraju taj dan na Koševu.
Mi igramo u gostima tad, ali opet valjda su ista pravila za 7 dana.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Botino, on je dogovarao uslove za utakmicukillafrommanilla je napisao/la: ↑02 jul 2021, 15:27Znaci predsjednik nam je Tito i sve se pita u drzavi, kako smo jakiiiiidoox je napisao/la: ↑02 jul 2021, 15:23Ovo nam je sve dragi predsjednik dogovorio, a botovi na našem pdf svaki dan izvjestavaju kako će pustiti pun kapacitet itd. Nabili nam cijene karata i traže sve kao da u Njemačku ideš, a Halid u Ljubuškom koncert imao. Šošon i Šemso, dva nesposobna "Š". Mazlumi, nisu ni stopera nasli, a traže ga 3 godine, a zato redovno botovima plaćaju da im pjesmice pišu.![]()
Ispričavam se za datum

Ali su isti uslovi i za vas, tako bar prenose portali.
Puno gluposti ispisanih i puno frke ni za šta.
Ovako su nas pokušali omesti i protiv Olimpika onda, a svi znamo kako je to završilo. Samo lagano momci
Ovako su nas pokušali omesti i protiv Olimpika onda, a svi znamo kako je to završilo. Samo lagano momci

- Antipolitika3
- Kontakt:
Sto ih Hasic pljacka plust Fadil sa testovima.
Bankrotirat ce nam komsije iz istocnog dijela grada
Bankrotirat ce nam komsije iz istocnog dijela grada
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.