FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma i budali je jasno, da je Sabrini cilj da što manje ljudi bude protiv Milsamija, po mogučnosti niko.
Kako cemo kad pocne liga, mi koji nismo vakcinisani moramo svaki vikend placat testove a to se vala ne isplati
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Ma nece oni to ni pregledati
To ce biti u fazonu
Mi:"Zdravo brate"
Oni:"Zdravo,kako ide"
Mi:"Ma dobar,ti?"
Oni"Dobar brt,imas onaj test samo"
Mi:"Ma imam(pokazes mu samo iz svoje ruke,on naravno i ne pogleda)
Oni"Eh dobar,hajd upadaj"
A i da budu detaljno pregledali samo ti neko baci sa vrha tribine ti pokazes,udjes i vratis liku i tako svi u krug
Ja im feninga za taj test necu dati
Ako budu oni obicni redari sto inace budu(oni sto pretresaju) oni ce pustati i bez toga vjerujem,ili ce im reci iz kluba da ne zamaraju raju puno
A ako bude neki profesionalan lik iz kriznog staba to gledao onda cemo teze uci...
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 02 jul 2021, 16:13, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ono sto se moze zakljuciti je da je Sabrina znala za sve i da se odugovlacilo da se rijesi stadion da bi ovaj prodao svoja prava i da dobije nazad svoje pare, kolko tolko. Zato i jeste dobila njegovu podrsku.
Sve mi znamo.
- feniksptica
- Kontakt:
Moj brate za mene bi u ovom trenutku najjbolja nagrada bila, da dođe kakav dobar investitor da se ovi problemi sve regulišu i da se aBd što prije vratimo duplo jači!

FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Ma ja im vala ne placao ni feninga za to
Pokusat cu svim silama uci,jedno ce mi uspjeti valjda
Cudi me pa nisu rekli da mora i karantin 15 dana ispred stadiona

Ali ko zna,ima jos 13 dana mozda se i promjeni nesto
Vidis da su nepredvidljivi...
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- robertkosar
- Kontakt:
Ovo je naredba Staba civilne zastite gospodo a ne uprave FK Sarajevo 

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
- Kontakt:
Nije mi samo jasno za sta treba onda maske i razmak na stadionu ako je svako na stadionu ili negativan ili prebolio koronu
I za sta treba maske i razmak onda?
Samo neka mi neko objasni
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Izvini možda i griješim, ali nisam pročitao da je neko napisao da je krivica uprave ?robertkosar je napisao/la: ↑02 jul 2021, 16:23Ovo je naredba Staba civilne zastite gospodo a ne uprave FK Sarajevo![]()
FK Sarajevo
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Opreza nikad dosta.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jul 2021, 16:23Nije mi samo jasno za sta treba onda maske i razmak na stadionu ako je svako na stadionu ili negativan ili prebolio koronu
Idemo organizovati prevoz po vakcinu u Srbiju
Momci hajde da ne s.remo više, ni jedni, ni drugi, peti i deseti. Treba zbiti redove i stati uz klub, da se ova kriza prevaziđe.
- robertkosar
- Kontakt:
Citaj izmedju redova druzeCrni21 je napisao/la: ↑02 jul 2021, 16:25Izvini možda i griješim, ali nisam pročitao da je neko napisao da je krivica uprave ?robertkosar je napisao/la: ↑02 jul 2021, 16:23Ovo je naredba Staba civilne zastite gospodo a ne uprave FK Sarajevo![]()

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- feniksptica
- Kontakt:
I dalje prica o upravi i Sabrini.
Ovim je dokazano kad ima para i da sam direktor bili bi dobri rezutlati kad nema para ko god da bude dzaba je...
Ovim je dokazano kad ima para i da sam direktor bili bi dobri rezutlati kad nema para ko god da bude dzaba je...
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Da i urgirala i za Grbavicu isto ,da ne bude ofirno.Historicar je napisao/la: ↑02 jul 2021, 16:11Ma i budali je jasno, da je Sabrini cilj da što manje ljudi bude protiv Milsamija, po mogučnosti niko.
Imas na zvanicnoj da investitora trazi Nam.BordoSarajevo je napisao/la: ↑02 jul 2021, 16:02Nakon ovog saopštenja, par pitanja se nameće, obzirom da su finansije dugo vremena problem, zašto se odbilo smanjenje plata igračima kad su svi smanjivali i kad su to čak i igrači predložili? Možda bi time i administraciji bilo smanjeno pa nisu htjeli......
Zatim, da li se mnogobrojnoj administraciji smanjila plata i da li se smanjio broj nepotrebno uhljebljenih u administraciji?
Zatim, evo spomenuše da je ovo neulaganje uticalo na zadnju polusezonu. Zašto se nisu ŠTITILI INTERESI KLUBA, zašto se nisu organizovale DONATORSKE KARTE kao što je većina radila? Imali smo pozitivnu atmosferu, prvo mjesto, finu zalihu, kladim se da bi svaku domaću utakmicu kupili preko 3 hiljade karti od 5KM i to je odmah 15 000, podjeli to igračima kao "BONUS" i kao izvinjenje što kasne plate i sigurno bi rezultati bili bolji i ne bi se doveli u situaciju da izgubimo titulu.
Ne vidim da su poduzimali mjere i radili da zaštite interese kluba i da rade za dobrobit istog.
pitanje i najvažnija stvar trenutno je KO JE UKLJUČEN I KO TRAŽI NOVE INVESTITORE.
Ovi koji su u klubu nisu sposobni za to, nadam se da će se u rješavanje ovog problema uključiti BP, iskreni navijači koji imaju znanje i sposobnost.
Interesi kluba se moraju zaštiti.
Rješenja se moraju tražiti.
Problemi se moraju rješavati.
KLUB NA PRVOM MJESTU!
Bliži su vam Herceg Novi ili Nikšić. Vakcina džaba, AZ ili Sinofarm, uz malo sreće i Fajzer. Za 3-3,5 sata stižeš.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
S obzirom da je potvrđen Delta soj i kod nas, daj Bože da ne bude nekih novih mjera do utakmice.
Trenutno korisnika/ca: 061657451, bhfanatic14, Bing [Bot], Bordo10, Dave, haris004, kogmagie46, N3R3D, ovisnik, Pantelija, Pena, riki46, rimljanin90, Seipronto, Serha, stokastoka23 i 157 gostiju.