Niko ne spori ovo sto su uradili, ali isto tako ne mozes reci da nisu imali ludjacku srecu ko ni jedna ekipa do sad. Pa jbt, najjaca ekipa protiv koje su igrali ce biti MIL bez Gianniasa, to ti valjda dovoljno govori.. Ali upravo zbog tog ne treba ni otpisati MIL, imaju po meni dobar matchup s ovim PHO i bez GianniasaShategabri je napisao/la: ↑02 jul 2021, 08:25Ko je kriv na sve to?
Oni nisu.
Nije da nisu i oni imali problema sa povredama.
CP zbog korone.
Booker zbog luđaka Beverleya.
Payne isto tako.
Povrede su sastavni dio igre.
Niko ih ne planira, ali dešavaju se.
Oni su sasvim zasluženo u finalu i ako uzmu i to će biti zasluženo.
NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2020/2021
- Shategabri
- Kontakt:
Stoji, neke okolnosti su im išle na ruku, ali isto tako neke i nisu, imali su i oni problema...istina manjih, a opet kad se pogleda imaju širinu, pokrivaju sve, isto tako i Bucksi sad pogotovo kad nema Giannisa, pokazuju da ima tu i drugih igrača koji mogu povući.JHam je napisao/la: ↑02 jul 2021, 09:54Niko ne spori ovo sto su uradili, ali isto tako ne mozes reci da nisu imali ludjacku srecu ko ni jedna ekipa do sad. Pa jbt, najjaca ekipa protiv koje su igrali ce biti MIL bez Gianniasa, to ti valjda dovoljno govori.. Ali upravo zbog tog ne treba ni otpisati MIL, imaju po meni dobar matchup s ovim PHO i bez GianniasaShategabri je napisao/la: ↑02 jul 2021, 08:25Ko je kriv na sve to?
Oni nisu.
CP zbog korone.
Payne isto tako.
Ja bih volio da bude i Giannis u finalu i da se momački ponosaju kompletni i jedni i drugi.
Koševo Zapad
Svakako, al u odnosu na druge ekipe minimalne probleme. Da se razumijemo, ne bih se ja zalio da je Denveru ovakav put do finala, ne zalim se ni sad ljudi su zasluzili i kroz sezonu, pokazali su da mogu, ali nije tu bilo puno nekih jakih utakmica da bi dosli do finala. Lakersi i ono sto nije bilo povrijedjeno, rovito, Denver isto tako(Morris se tek vratio za PO, Barton vjerovatno ne bi ni igrao da su ostali zdravi, Gordon kako je dosao vuce tu neku povredu od koje se nije 100% oporavio ali morali su ga igrati da ga uklope), a onda Clippersi bez Kawhia oko kog su sve napravili citav sistem. Sad jos MIL bez Giannisa i Divicenza. Svaka njima cast ako osvoje, al i ako ostane ova ekipa na okupu, ne vjerujem da dogodine mogu ponoviti cak i finale konferencije. Pogotovo ako se Klay oporavi skroz i GSW povuce jos koji pametan potez. Sljedece godine bi zapad mogao biti pravo zajeban, da svaki matchup ode u 7u..Shategabri je napisao/la: ↑02 jul 2021, 10:01Stoji, neke okolnosti su im išle na ruku, ali isto tako neke i nisu, imali su i oni problema...istina manjih, a opet kad se pogleda imaju širinu, pokrivaju sve, isto tako i Bucksi sad pogotovo kad nema Giannisa, pokazuju da ima tu i drugih igrača koji mogu povući.JHam je napisao/la: ↑02 jul 2021, 09:54Niko ne spori ovo sto su uradili, ali isto tako ne mozes reci da nisu imali ludjacku srecu ko ni jedna ekipa do sad. Pa jbt, najjaca ekipa protiv koje su igrali ce biti MIL bez Gianniasa, to ti valjda dovoljno govori.. Ali upravo zbog tog ne treba ni otpisati MIL, imaju po meni dobar matchup s ovim PHO i bez GianniasaShategabri je napisao/la: ↑02 jul 2021, 08:25Ko je kriv na sve to?
Oni nisu.
CP zbog korone.
Payne isto tako.
Ja bih volio da bude i Giannis u finalu i da se momački ponosaju kompletni i jedni i drugi.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jes ga mala preveslala
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Lik objavio story s njom prije par sati
Još uvijek mi je nevjerovatno kakav je potez u karijeri Kawhi napravio. Mogao si biti nasljednik Duncana, ali ti i onaj tvoj vođa ste najpametniji od najpametnijih. Sada je u ekipi gdje je sve planirano za titulu, znači sam je birao, ali ne može jednostavno. Ne ide to tako.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Karma je cudo ,Trunks je napisao/la: ↑02 jul 2021, 13:12Još uvijek mi je nevjerovatno kakav je potez u karijeri Kawhi napravio. Mogao si biti nasljednik Duncana, ali ti i onaj tvoj vođa ste najpametniji od najpametnijih. Sada je u ekipi gdje je sve planirano za titulu, znači sam je birao, ali ne može jednostavno. Ne ide to tako.
Pop je namjerno trade u Kanadu samo da nije ni blizu LA , ovaj tamo doduse spletom sretnih okolnosti osvoji titulu i umjesto da ostane jos 1-2 god u Torontu gdje bi bio Tito i vjerovatno igrao finale on sam se igrao menadjera , suknuo Lakersima koji su ga cekali i umjesto da on osvoji , upravo Lakersi koji su 1 min do 12 doveli igrace da popune roster ....
evo ove god mu se otvotilo ali kao ekipa su namjerno gubili da bi bili 4-ti time za sbe kao osigurali laksi put , pa se napatili protiv Dallasa, pa im se onda sve otvorilo Lakersi ispali Denver nije zdrav , Utah bez colneya i malo se naceo Mitchell , kad njega koljeno i sad stvarno povreda nije gluma kao u San Antoniu , znaci bas luda karma uz njega ide zadnje 3 god
I dalje je 1-0 za Kawhija od tog razlaza. PO nastupe ne treba ni pominjati.
Mislim, potez kao potez nije bio ok i moglo je(i vjerovatno trebalo) završiti bolje ali ta priča da se kao nešto zeznuo i da ga sad karma prati i ne pije vode.
Mislim, potez kao potez nije bio ok i moglo je(i vjerovatno trebalo) završiti bolje ali ta priča da se kao nešto zeznuo i da ga sad karma prati i ne pije vode.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Kawhi iz tog tradea dobio titulu sa brutalnim igrama u PO, Spursi DDRa i austrijsko deblo. Mislim da je ocito ko je bolje prosao.
Još jedna stvar, ova povreda koju je sada zaradio je direktna posljedica enormne minutaže koju ima u Clippersima, a toga sigurno ne bi bilo u San Antoniu. Jednostavno nije tip igrača kojem je to potrebno niti mu odgovaraju tolike minute.Kobe Bryant je napisao/la: ↑02 jul 2021, 14:45Karma je cudo ,Trunks je napisao/la: ↑02 jul 2021, 13:12Još uvijek mi je nevjerovatno kakav je potez u karijeri Kawhi napravio. Mogao si biti nasljednik Duncana, ali ti i onaj tvoj vođa ste najpametniji od najpametnijih. Sada je u ekipi gdje je sve planirano za titulu, znači sam je birao, ali ne može jednostavno. Ne ide to tako.
Pop je namjerno trade u Kanadu samo da nije ni blizu LA , ovaj tamo doduse spletom sretnih okolnosti osvoji titulu i umjesto da ostane jos 1-2 god u Torontu gdje bi bio Tito i vjerovatno igrao finale on sam se igrao menadjera , suknuo Lakersima koji su ga cekali i umjesto da on osvoji , upravo Lakersi koji su 1 min do 12 doveli igrace da popune roster ....
evo ove god mu se otvotilo ali kao ekipa su namjerno gubili da bi bili 4-ti time za sbe kao osigurali laksi put , pa se napatili protiv Dallasa, pa im se onda sve otvorilo Lakersi ispali Denver nije zdrav , Utah bez colneya i malo se naceo Mitchell , kad njega koljeno i sad stvarno povreda nije gluma kao u San Antoniu , znaci bas luda karma uz njega ide zadnje 3 god
Možda, ali na kraju dana opet dolazimo do činjenice da je San Antonio ekipa koja je savršen ekosistem za njega. Apsolutno nigdje neće imati košarkašku strategiju koja mu toliko odgovara. San Antonio ga je doslovno napravio i tu je postao košarkaš kakav jeste, jedan od najboljih.
Kawhi je samo zelio LA. Covjek je cak napustio Toronto nakon sto je uzeo prsten tamo sto sve govori. Da je ostao vrlo moguce da bi uzeo jos jedan ili dva.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
O kakvoj karmi pricate, lik em uzeo prsten, em zavrsio u LA. Iz njegovog ugla mislim da nema te karme koju spominjete.
A LAC ce biti i sledece sezone u uzoj konkurenciji za prsten.
A LAC ce biti i sledece sezone u uzoj konkurenciji za prsten.
Zar nije bila priča da Toronto ne da Siakama u nekom trade u kojem bi i Kawhi potpiso
I tako prodje 3 godine otkako Beverly i Clippersi zavladase ligom, ko ce trpiti jos 2 godine dominacije
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Zavisi, Kawhi i PG mogu biti ili su vec FA? Regie ce dobiti bolji ugovor vjerovatno nece ga moci zadrzati, Kennarda preplatili, kao i Morrisa, nece moci nesto previse napredovati osim ako CP ne natjera PHO na S&T npr u LACe, ali sto mu to treba u zivotu
Kad Luka igra sa centrom koji mu odgovara.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Rekoh ja, bezvezne rasprave za prvog igraca Sunsa izmedju CP-a i Bookera.
Brutalne brojke.

Brutalne brojke.

41.21.1.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pardon, austrijskog Hakeema 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.