FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Znate kako kažu, poklonjenom konju se ne gleda u zube. Bolje i Amidza, nego niko.
-
- Kontakt:
Da,kaze da nas pare od Kove mogu drzati neko vrijeme.Ceka se jos uplata toga,ali ako ne nadju investitora za 3 mjeseca,ne pise nam se dobro kaze...
Ali mislim sa ce se to vec naredne sedmice rijesiti
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Znači Vicko i Sablić ne idu u Moldaviju.
Damir Kasum je dobar čovjek za naš klub.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Ko ce ba ulagat u BIH? Nemas zakon o sportu imas lopove u savezu koji te pokradu javno,stele izvlacenja,imas poreze najvece u drzavi,nekakva pravila za strance itd druga je stvar sto je nas narod glup pa misli da moras Real biti,u ovoj zemlji i ligi kad si redovan sa platama treba da se nogom u dupe udarasNajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 jul 2021, 20:58Ja sam za povratak Tana ako fkt misli ozbiljno da ulaze
U periodu od 2013-2018(9) kada je on bio vlasnik,jest da se u 5 godina osvojila samo 1 titula i 1 kup ali dosta dobro smo stajali.Dovodili smo zvucna pojacanja kao sto su Delac,Jajalo,Benko i Borjan je bio bukv trenirao sa nama ali nije potpisao na kraju.Prodali za 2 mlada igraca za preko 1.1milion eura(Cimirot i Mujakic).Plate nisu toliko kasnile,a imamo iz tog perioda i 1 play offa.
Kazem,ako Tan planira bar kao sto je tada ulagao da ulaze i sada onda ima punu moju podrsku uprava ako se odluci vratiti
Sta prica ba ovo Kasum...
Cuj Sabra najvise para donijela u klub u zadnje vrijeme...
Dje osmica da ga demantuje...
Fakat Kasum proplupao...

Cuj Sabra najvise para donijela u klub u zadnje vrijeme...

Dje osmica da ga demantuje...
Fakat Kasum proplupao...

-
- Kontakt:
Ovo su sve igrice, Nama, Tana, Sabrine . Ne vrijedi razbijati glavu s ovom zavrzlamom. Od mene podrska Klubu, igracima treneru. Ostalo sta bude bit ce. Samo cu reci Vamos Rajvosa
- NisamInSajder
- Kontakt:
Znam i zbog toga bi valjalo nesto novo. Kasum i Kapetanovic moraju ostati u klubu, ko god bio novi investitor.fera je napisao/la: ↑02 jul 2021, 20:46Pa sabrina je njegova osoba od povjerenja bila i ostala.NisamInSajder je napisao/la: ↑02 jul 2021, 20:41Oprema je top, fan shop spremi zalihe.
Ukoliko Tan dovede neke svoje ljude na bitnim funkcijama, to bi bilo najbolje.
Oprema super, ocekivano.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- feniksptica
- Kontakt:
Kasum je Tito. On nek ostane. Ostali brate mili i mogu ic.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Tan ako se vrati a ovi ostanu nista se promjeniti nece i dalje cemo kaskat samo ovako nekad uzet titulu malo igrat evropu do nekog play off-a a da cemo se izdici iz ovog sivila to necemo bez ozbiljnog ulagaca.Tanu svaka cast
-
- Kontakt:
Ja ne vjerujem nista ovim nasim. Evo Kasum je u ovom interviju rekao da su mnoge stvari skrivali i muljali. Sto bi im sad vjerovao a pola godine lazu. Od pocetka juna znaju da Nam digao ruke, a na skupštini su kazali imaju podrsku vlasnika idt itd. Ja im nevjerujem. Sabljicu i igracima zelim svu srecu ovog svijeta.
- feniksptica
- Kontakt:
Tan nas je postavio na zdrave noge i mnoge pare dao a da se napredak nije mogao vidjeti. Sad ako nemamo ni priblizno toliko dugovanja a da iste pare bit ce 3x bolje
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sabra amidzina 
E sad sam ja protiv Uprave, jer vidim da ovu Sabru niko ne moze izgleda smijeniti?
Sve otjerati i Kasuma i nju ...
Cuj Tan joj drugi amidza...
Uprava napolje i Cioffija neka vode...
Fuj...
Sve otjerati i Kasuma i nju ...
Cuj Tan joj drugi amidza...
Uprava napolje i Cioffija neka vode...
Fuj...
Ako je tako, nema ni Lazića ni Goranovog pomoćnika.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Sve su ovo neke mutljage,sjasi kurta da uzjasi murta.
A najbolje nista puno ne pricati i ne komentarisati vise.
Samo da ne dozivimo sudbinu Celika sve ostalo je premija. I da svake godine osvajamo titulu koje fajde kad nikada necemo postati ozbiljan klub ili napraviti neki evropski iskorak,u ovoj zemlji je sve osudeno na propast.
Jedva cekam da kupim novi dres i ako bude neka opcija da se uplati nesto za stadion i to takode obaviti,a ovo palamudenje na forumima i bespotrebnu sikiranciju i svadu prekinuti.
A najbolje nista puno ne pricati i ne komentarisati vise.
Samo da ne dozivimo sudbinu Celika sve ostalo je premija. I da svake godine osvajamo titulu koje fajde kad nikada necemo postati ozbiljan klub ili napraviti neki evropski iskorak,u ovoj zemlji je sve osudeno na propast.
Jedva cekam da kupim novi dres i ako bude neka opcija da se uplati nesto za stadion i to takode obaviti,a ovo palamudenje na forumima i bespotrebnu sikiranciju i svadu prekinuti.
Trenutno korisnika/ca: 061657451, Aduka87, Amazon [Bot], Amidzaa, Google Adsense [Bot], hajroooooo, Hamagara, insimadop, James1987, johntravolta123, laznokrilo, MaroonWhite1946, miguelramos, NazorUso, PapakIzSa, Proximic, rimljanin90, Serha, Tarapi, zagorski i 166 gostiju.