Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Euro 2020 - općenito
Predobra utakmica.
Kao što sam pisao Italija mnogo lakše protiv Belgije nego čvrste Austrije. Slično je Danska stiskala Belgiju bila al nisu uspjeli zabit više od jednog gola. Tanki su nazad Belgijanci.
Kao što sam pisao Italija mnogo lakše protiv Belgije nego čvrste Austrije. Slično je Danska stiskala Belgiju bila al nisu uspjeli zabit više od jednog gola. Tanki su nazad Belgijanci.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 02 jul 2021, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
Tako to je kad ti 1/4 EP sudi lik koji je punio tijanu ajfon po Bijeljini. Sramota kakav je kontakt stavio na krec
Italija savrsena.

Max Allegri
- OldFashioned
- Kontakt:
Meni se cini da je bio penal al bas cudno da nije isao provjeriti. Kako si glup moj Lorenzo...
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Penal ko vrata
Ko god kaze da nije faul,nije u zivotu loptu sutnuo
Ko god kaze da nije faul,nije u zivotu loptu sutnuo
- CROtorious
- Kontakt:
Talijani izbili ove belgijce ko andoru.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
Covjek u prednosti ovaj ga gura laktom i izbaciva iz balansa, penal cist kao sutra - Lorenzo glup i spor!
Nisam nista rekao za penal , penal je čist. Šta je Belgija u prvom poluvremenu pokazala ? Italija igra kao tim i jednostavno su za par nivoa iznad ove Belgije.
Zasto je penal ? Ovakva intezitet je u svakom moguceem kontaktu napadaca i odbranbenog igraca. Da se ovo svira, imali bi po 80 prekida na utakmici.
Zadnja izmjena: Mig_Mig, dana/u 02 jul 2021, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.
Max Allegri
E sada jest penal-nije penal da mi igra moja BiH i svira za nas, onda bi bio na hiljadu i jedan način, nakon svih analiza, uglova jeste.... da svira za protivnika onda nije, nema intenziteta, smiješno... tako da tu nema odgovora..
Ovo je trebalo biti finale. Ko će gledati **** Engleze tamo.
Dje Carrasco, sta je sa njim?
Dje Carrasco, sta je sa njim?
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Bukvalno, ne bi se ni igralo. Imali bi 13 minuta efektivne igre po utakmici.
- JohnCleese
- Kontakt:
Realno za ovo padanje na terminu dobijas samar
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- akisarajevo92
- Kontakt:
ali Slovenija koja ima tri glavna sudca (Vincic, Skomina, Jug) koji sude u LP i na velikim takmicenjima i pritom se ne zna ko je gori, i ako oni imaju cak tri kako neke drzave kao Latvija, Slovacka, Danska itd. nemaju bar jednog dobrog sudiju
ne, nego Ceferin gura svoje momacki
ne, nego Ceferin gura svoje momacki
Don't believe the hype.
Dobro meraklija, neka si mi objasnio.Meraak1921 je napisao/la: ↑02 jul 2021, 21:48Ovo je cist penal, ko se imalo razumije u fudbal naravno

Jako dobra utakmica, sa uzbudljivim nastavkom. Neka budu isti kriterijumi, ne sumnjam da će Tale isto tako poletiti u 16cu.
Vom Jäger zum Gejagten
50/50 je, čist definitivno ne. Svodi se na odluku sudije, VAR nije pogriješio
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Odgurnuo ga je druže Mig. Nije bilo ramplovanje.
Da je bilo rame u rame nebi nikad bio penal, Al igrac Belgije korak ispred i Lorenzo jednostavno glup.
Nisam rekao da nije. Ali kontakt je preplag, igrac nastoji da iznudi penal itd... Fudbal je kontaktni sport, osim ramenom igraci se mogu ponekad dodirnuti i drugim dijelovima tijela. Imobile i Lukaku kad bi na ovo padali ne bi se igralo uopste.
Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.