FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
A jesu se i bahatili ,nas podjebavali i na kraju raspad 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
koliko god mi je drago tuzno je ovo u gradu sto se raspalo sve od vrhunskog sporta jbt prije kad covjek skonta subota jal kosarka il rukomet u skenderiji a nedjelja zeljo il kad je pauza ide se samo gledati rukomet il kosa jbn barca dolazila
sad nam je vrhunac upaliti tv i gledati druge ljude kako uzivaju
i jbg mesa ode ti pulenu

Ma u Sarajevu je odavno mrtav sport,samo komsijama tek sad javiliRobust je napisao/la: ↑02 jul 2021, 18:51koliko god mi je drago tuzno je ovo u gradu sto se raspalo sve od vrhunskog sporta jbt prije kad covjek skonta subota jal kosarka il rukomet u skenderiji a nedjelja zeljo il kad je pauza ide se samo gledati rukomet il kosa jbn barca dolazila
i jbg mesa ode ti pulenu![]()
![]()

Ne mozes bolan ti imati investitora a kvalitetom biti sa ekipama koji imaju dugovanja od 5,6 plata ,samo oni krecili nisu bili svjesni toga ,sad doslo na naplatu

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Mesa brat nema nijednu drustvenu mrezu pa se mora oprastati od nas preko portala. 
Neka ti je sretno, Mesa. Hvala ti!

Neka ti je sretno, Mesa. Hvala ti!
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Da bi nafatat još ljudi kao što je ovaj naš trener.
Realnih što bi rekli.
Meša, sretno i hvala!
💩💩
-
- Kontakt:
Sretno Mesa. Jedan od rijetkih iz ove generacije koji ce ostati u finom sjecanju svima..
Pročepit će negdje.
Faruk Brkovic dao otkaz. Bit ce tu narednih mjesec dana i onda ode. Cim se otac povukao iz Skupstine ode i on.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
"Javili su se i naši ljudi iz inostranstva", otkriva predsjednik FK Sarajevo ‼‼
A kod nas Miske/Amar, Legende/skupštinari.
Stidite se "Željovci"!
A kod nas Miske/Amar, Legende/skupštinari.
Stidite se "Željovci"!
Sta se brines bruda?
Otisli su "neprijatelji kluba",sad nastupaju ljudi milioneri koji nisu htijeli s njima raditi.
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
Lik im petlja baca spinove na pocetku znali da nam odustaje pa nisu pa saznali 15 pa na skupstini opet nam ostaje. Strani investitor u bosni nema uopce interes da investira to je cisto pranje novca.
Mi se moramo okrenuti nasim domacim ljudima
Nije za bošnju sport. Ka'e imamo državu. Imamo da ne kažem šta.delinjo je napisao/la: ↑02 jul 2021, 18:56Ma u Sarajevu je odavno mrtav sport,samo komsijama tek sad javiliRobust je napisao/la: ↑02 jul 2021, 18:51koliko god mi je drago tuzno je ovo u gradu sto se raspalo sve od vrhunskog sporta jbt prije kad covjek skonta subota jal kosarka il rukomet u skenderiji a nedjelja zeljo il kad je pauza ide se samo gledati rukomet il kosa jbn barca dolazila
i jbg mesa ode ti pulenu![]()
![]()
![]()
Ne mozes bolan ti imati investitora a kvalitetom biti sa ekipama koji imaju dugovanja od 5,6 plata ,samo oni krecili nisu bili svjesni toga ,sad doslo na naplatu![]()
Pa bukvalno su uništeni svi sportski kolektivi na teritoriji sa većinskim bošnjačkim stanovništvom. I to nešto govori o nama i kakvu vlast biramo.
Samo sadaka, hurme i ispijanje kahvi i dudlanje šiša.
Ma uĆerat nam!
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Mi se moramo okrenuti samoodrživosti.
Sponzori,generalni sponzor,prodaja igrača,jaki Željovci,navijači,simpatizeri.
Što se prije shvati da se u ovoj kaljugi nikada neće napraviti iskorak, svima ćr lakše biti.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Horor od travnjaka,sta uradise

....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
Danas cete vidjeti jedan novi Zeljeznicar, koji podsjeca na Ribarovih 11 Plavih iz 1972.
Jači od ratova, režima i partija !!!!
Sto prije svatimo da nas nema nigdje narednih godina bice nam lakse.A o tim nasim tzv legendama suvisno je trošiti rijeci,jedino Edin Dzeko vrijedan spomena.
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001