Fudo jesi za pelinkovac?
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ako cemo gledati ovo, onda hladno treba ukinuti forum.Arnelv52 je napisao/la: ↑03 jul 2021, 13:32zagorski je napisao/la: ↑03 jul 2021, 13:21Ovo je +18 forum. Ti i vanja ne bi trebali ni ulaziti shodno godinama.Arnelv52 je napisao/la: ↑03 jul 2021, 13:04
Ti kao moderator uopšte ne bi trebao dozvoliti da se koristi takav jezik na forumu a ne ga još promovisati i podržavati. Želim vjerovati da ti onoliku količinu uvreda i nekulture ne možeš da stigneš izbrisati i sankcionisati i nije mi drago da me u pogrešno ubjedjuješ.![]()
Izgleda da sam počeo veoma mlad na ovom forumu s obzirom da imam 10+ godina staža na njemu.
Znam da tog ograničenja nema pa neću ni tražiti od tebe da mi ga pokažeš al' otiš'o sam začas na stranicu registracije od ovog foruma i pronašao paragraf sa kojim se mi čak i obavezujemo sledeće:
Slažeš se da nećeš postati uvredljive, bestidne, vulgarne, klevetničke, pune mržnje, prijeteće, seksualno orijentirane sadržaje kao ni bilo koje druge sadržaje koji krše zakon(e) [bilo tvoje zemlje, bilo zemlje u kojoj je “SportSport.ba” hostan, bilo međunarodni(e) zakon(e)].
Činjenje navedenog uzrokuje trenutno i trajno isključenje osobe [činitelja/ice] s foruma kao i obavijest ISPu [pružatelju Internet usluga] osobe [činitelja/ice] o učinjenom [bilježenje IP adresa svih postova služi upravo tome].
mma_hz je napisao/la: ↑03 jul 2021, 13:37Ti si Arnele tip osobe s kojom ne bih nikad ni kafe popio.Prije da bi te u kafani stocirao.Ustogljeni ljudi koji slijepo prate pravila i.pokusavaju svima ocitavati bukvicu i upozoriti na greske.Ti ako ne kontas zajebanciju,tvoj problem.Sto se mene tice Sabri treba da je cast sto bi joj ga "podo "hahaha
obiteljskicovjek je napisao/la: ↑03 jul 2021, 13:22Nije lijepo sto psujete Sabrini.
Vidi se da je to obrazovano, kulturno i dijete sa finim manirima.
Mladi pametni ljudi uveliko odlaze iz grada, treba da vam je cast i ponost sto jedna takva osoba radi u nasem klubu.
Jos ustedi toliko novaca da ne treba strahovati hocemo li se takmiciti u rangu ispod kantonalne lige.
Majku yebo ko joj put pokaza i dovede nama.
Pa nije ovo serijatski forum dragi arnele cccccArnelv52 je napisao/la: ↑03 jul 2021, 13:32zagorski je napisao/la: ↑03 jul 2021, 13:21Ovo je +18 forum. Ti i vanja ne bi trebali ni ulaziti shodno godinama.Arnelv52 je napisao/la: ↑03 jul 2021, 13:04
Ti kao moderator uopšte ne bi trebao dozvoliti da se koristi takav jezik na forumu a ne ga još promovisati i podržavati. Želim vjerovati da ti onoliku količinu uvreda i nekulture ne možeš da stigneš izbrisati i sankcionisati i nije mi drago da me u pogrešno ubjedjuješ.![]()
Izgleda da sam počeo veoma mlad na ovom forumu s obzirom da imam 10+ godina staža na njemu.
Znam da tog ograničenja nema pa neću ni tražiti od tebe da mi ga pokažeš al' otiš'o sam začas na stranicu registracije od ovog foruma i pronašao paragraf sa kojim se mi čak i obavezujemo sledeće:
Slažeš se da nećeš postati uvredljive, bestidne, vulgarne, klevetničke, pune mržnje, prijeteće, seksualno orijentirane sadržaje kao ni bilo koje druge sadržaje koji krše zakon(e) [bilo tvoje zemlje, bilo zemlje u kojoj je “SportSport.ba” hostan, bilo međunarodni(e) zakon(e)].
Činjenje navedenog uzrokuje trenutno i trajno isključenje osobe [činitelja/ice] s foruma kao i obavijest ISPu [pružatelju Internet usluga] osobe [činitelja/ice] o učinjenom [bilježenje IP adresa svih postova služi upravo tome].
Ona ima puno propusta u ponašanju ali na to se dobronamjerno ukaže a ne ismijava. Imali su i drugi, puno veći ljudi od nje, propuste u ponašanju. Sa druge strane njen slobodni duh je i doveo do ovde dokle je dogurala.MortemHz je napisao/la: ↑03 jul 2021, 13:28Opusti se, zajebancija je, mma je extra momak. Recimo tvoj gore post je totalno fulio poentu. Ti si se bazirao na neki šampanjac i to da je ona djevojka i onda si dodao kako u Bosni vlada neki šerijat. Nije to poenta uopće već taj njen javni ''nastup''. Nikakve veze nema to što si ti napisao sa tim što forumaši pišu. Poenta je da to možda možeš malo kulturnije uraditi, posebno jer obnašaš najveću funkciju u najvećem klubu u državi.
Tebi je ono bilo pristojno i ok samo zato što je djevojka?
Ma bolan najveci problem kluba je da nasi kapacitetni forumasi ciji si ti predvodnik se bave stvarima poput onog sta je rekao Šerif Konjević ,Nazifu Gljivi , umjesto da taj intelektualni naboj usmjere na smjenu Sabre...zagorski je napisao/la: ↑03 jul 2021, 13:23Haj se ti divi cinjenici da vam je Kosoric ostao,pusti nas da se patimo sa siminhankom. 'zenska' ba milione ustedila imamo je razloga trpiti.Vanja8 je napisao/la: ↑03 jul 2021, 13:08E toga me strah najvise, sto vi bi, ali ne mozete,opet je moras trpiti i gledati, a toliko truda se ucinilo oko njenog micanja...zagorski je napisao/la: ↑03 jul 2021, 12:46
Ma milina je gledati ba, bolje nju gledati vec koridu na Cevljanovicima ili best od zadruga. Mada je to otprilike slican level. A 'zenska' i ustedila milione usput.
Edit: mozemo je posuditi i vama iz zeljeznicara da vam malo zavede reda i ustedi koju marku usput.
Ma patnja ce to biti,nego moliti Boga samo da se Tan ne vrati...
Daj i ove Arape makar...
mma_hz je napisao/la: ↑03 jul 2021, 13:31Joj Arnele brate,kako da ti ovo kazem da me najbolje shvatis.Arnelv52 je napisao/la: ↑03 jul 2021, 13:19Nemaš se šta meni ispričavati. Ispričaj se ljudima koji ne žele da pišu na ovakvom forumu. Njima trebaš. A i neukusno je tako pričati o djevojci pa šta god o njoj mislio. Mene upravo samo moja pristojnost zadržava da nekad ne prepišem neke postove i umjesto Sabrine ubacim bilo čiju majku pa da to ponovim još jedno desetak puta pa da vidite kako to izgleda.
I nisam u srodstvu sa Sabrinom ali jesam na strani slabijega kojeg Sarajevo kao društvo pokušava da kinji i mrcvari jer je za mene ovo prije svega pitanje je li Sarajevo grad ili turska kasaba i da li u Sarajevu važi meritokratija (da li kao društvo vrednujemo talenat, znanje i rad) ili malogradjanština.
Ne seri Bgt.
Šta veli, ne može se flašica vode kupiti bez njenog i Namovog znanja a vam se skoro milionski ugovori potpisuju i razbacuju se pare bez trunke racionalnosti.
mma_hz je napisao/la: ↑03 jul 2021, 13:37Ti si Arnele tip osobe s kojom ne bih nikad ni kafe popio.Prije da bi te u kafani stocirao.Ustogljeni ljudi koji slijepo prate pravila i.pokusavaju svima ocitavati bukvicu i upozoriti na greske.Ti ako ne kontas zajebanciju,tvoj problem.Sto se mene tice Sabri treba da je cast sto bi joj ga "podo "hahaha
Vidim,zato si se zakacio da petorici ljudi objasnis da si ti upravu ,i da se trebaju ponasati kako ti mislis da trebaju..ja npr gledam i svoja i tudja posla ali to ne krijem..a ti odrzis hutbu ovdje,pametujes svima i onda kazes gledas svoja posla.Najgora sorta ljudi.Arnelv52 je napisao/la: ↑03 jul 2021, 13:50mma_hz je napisao/la: ↑03 jul 2021, 13:37Ti si Arnele tip osobe s kojom ne bih nikad ni kafe popio.Prije da bi te u kafani stocirao.Ustogljeni ljudi koji slijepo prate pravila i.pokusavaju svima ocitavati bukvicu i upozoriti na greske.Ti ako ne kontas zajebanciju,tvoj problem.Sto se mene tice Sabri treba da je cast sto bi joj ga "podo "hahaha![]()
Boli me briga šta bi ti. Ne vrti se svijet samo oko vas. Ima ovde ljudi i pored vas koji bi nešto pametno da napišu a ne mogu jer ne žele da čitaju to što se ovuda piše (ne mislim na tebe nego na desetak forumaša ovde koji su prisvojili forum).
Inače ja sam tip osobe koja gleda svoja posla.
Ma ovo vise i slijep covjek vidi sta se radi i koliko se mulja,samo pojedinci jos brane koji su prikopcani na sisu kluba i koji se sami javljaju ovdje,kao npr onaj golub pismonosa od sinoc,sto šapće na glas.BordoSarajevo je napisao/la: ↑03 jul 2021, 13:50Šta veli, ne može se flašica vode kupiti bez njenog i Namovog znanja a vam se skoro milionski ugovori potpisuju i razbacuju se pare bez trunke racionalnosti.
Gledaju se flašice a žmiri se na Cmiljaniću.
Preporuka da se ostave flašice i da se ne gleda sića jer siću mogu i navijači pokriti, treba gledat krupne ugovore i ono što nije lahko riješiti.
Kad se daju primjeri i usporedbe, to treba biti potkrijepljeno činjenicama i logičkim stvarima.
Trenutno korisnika/ca: boki86, Google Adsense [Bot], Hajdeee, johntravolta123, Mahalac7, napoleon72, plisek, Sazg, Serha i 69 gostiju.