FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Budala
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Budala » 03 jul 2021, 13:35

slika

Fudo jesi za pelinkovac?
Pivo, tučnjava i nogomet!

bibula
Kontakt:

Post Postao/la bibula » 03 jul 2021, 13:36

Arnelv52 je napisao/la:
03 jul 2021, 13:32
zagorski je napisao/la:
03 jul 2021, 13:21
Arnelv52 je napisao/la:
03 jul 2021, 13:04

Ti kao moderator uopšte ne bi trebao dozvoliti da se koristi takav jezik na forumu a ne ga još promovisati i podržavati. Želim vjerovati da ti onoliku količinu uvreda i nekulture ne možeš da stigneš izbrisati i sankcionisati i nije mi drago da me u pogrešno ubjedjuješ.
Ovo je +18 forum. Ti i vanja ne bi trebali ni ulaziti shodno godinama.
:mrgreen:

Izgleda da sam počeo veoma mlad na ovom forumu s obzirom da imam 10+ godina staža na njemu.

Znam da tog ograničenja nema pa neću ni tražiti od tebe da mi ga pokažeš al' otiš'o sam začas na stranicu registracije od ovog foruma i pronašao paragraf sa kojim se mi čak i obavezujemo sledeće:
Slažeš se da nećeš postati uvredljive, bestidne, vulgarne, klevetničke, pune mržnje, prijeteće, seksualno orijentirane sadržaje kao ni bilo koje druge sadržaje koji krše zakon(e) [bilo tvoje zemlje, bilo zemlje u kojoj je “SportSport.ba” hostan, bilo međunarodni(e) zakon(e)].
Činjenje navedenog uzrokuje trenutno i trajno isključenje osobe [činitelja/ice] s foruma kao i obavijest ISPu [pružatelju Internet usluga] osobe [činitelja/ice] o učinjenom [bilježenje IP adresa svih postova služi upravo tome].
Ako cemo gledati ovo, onda hladno treba ukinuti forum.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 jul 2021, 13:36

Zašto fanshop ne radi?
Bahati, bahati Željkan!
1946

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 03 jul 2021, 13:37

Ti si Arnele tip osobe s kojom ne bih nikad ni kafe popio.Prije da bi te u kafani stocirao.Ustogljeni ljudi koji slijepo prate pravila i.pokusavaju svima ocitavati bukvicu i upozoriti na greske.Ti ako ne kontas zajebanciju,tvoj problem.Sto se mene tice Sabri treba da je cast sto bi joj ga "podo "hahaha
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 jul 2021, 13:38

mma_hz je napisao/la:
03 jul 2021, 13:37
Ti si Arnele tip osobe s kojom ne bih nikad ni kafe popio.Prije da bi te u kafani stocirao.Ustogljeni ljudi koji slijepo prate pravila i.pokusavaju svima ocitavati bukvicu i upozoriti na greske.Ti ako ne kontas zajebanciju,tvoj problem.Sto se mene tice Sabri treba da je cast sto bi joj ga "podo "hahaha
:urnebes: :bow:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 03 jul 2021, 13:39

obiteljskicovjek je napisao/la:
03 jul 2021, 13:22
Nije lijepo sto psujete Sabrini.
Vidi se da je to obrazovano, kulturno i dijete sa finim manirima.
Mladi pametni ljudi uveliko odlaze iz grada, treba da vam je cast i ponost sto jedna takva osoba radi u nasem klubu.
Jos ustedi toliko novaca da ne treba strahovati hocemo li se takmiciti u rangu ispod kantonalne lige.
Majku yebo ko joj put pokaza i dovede nama.
:rol: ilievski :wave:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 03 jul 2021, 13:41

Koliko kosta ulog na tu jednu "dionicu"?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 03 jul 2021, 13:42

Arnelv52 je napisao/la:
03 jul 2021, 13:32
zagorski je napisao/la:
03 jul 2021, 13:21
Arnelv52 je napisao/la:

Ti kao moderator uopšte ne bi trebao dozvoliti da se koristi takav jezik na forumu a ne ga još promovisati i podržavati. Želim vjerovati da ti onoliku količinu uvreda i nekulture ne možeš da stigneš izbrisati i sankcionisati i nije mi drago da me u pogrešno ubjedjuješ.
Ovo je +18 forum. Ti i vanja ne bi trebali ni ulaziti shodno godinama.
:mrgreen:

Izgleda da sam počeo veoma mlad na ovom forumu s obzirom da imam 10+ godina staža na njemu.

Znam da tog ograničenja nema pa neću ni tražiti od tebe da mi ga pokažeš al' otiš'o sam začas na stranicu registracije od ovog foruma i pronašao paragraf sa kojim se mi čak i obavezujemo sledeće:
Slažeš se da nećeš postati uvredljive, bestidne, vulgarne, klevetničke, pune mržnje, prijeteće, seksualno orijentirane sadržaje kao ni bilo koje druge sadržaje koji krše zakon(e) [bilo tvoje zemlje, bilo zemlje u kojoj je “SportSport.ba” hostan, bilo međunarodni(e) zakon(e)].
Činjenje navedenog uzrokuje trenutno i trajno isključenje osobe [činitelja/ice] s foruma kao i obavijest ISPu [pružatelju Internet usluga] osobe [činitelja/ice] o učinjenom [bilježenje IP adresa svih postova služi upravo tome].
Pa nije ovo serijatski forum dragi arnele ccccc

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 03 jul 2021, 13:43

MortemHz je napisao/la:
03 jul 2021, 13:28
Arnelv52 je napisao/la:
Opusti se, zajebancija je, mma je extra momak. Recimo tvoj gore post je totalno fulio poentu. Ti si se bazirao na neki šampanjac i to da je ona djevojka i onda si dodao kako u Bosni vlada neki šerijat. Nije to poenta uopće već taj njen javni ''nastup''. Nikakve veze nema to što si ti napisao sa tim što forumaši pišu. Poenta je da to možda možeš malo kulturnije uraditi, posebno jer obnašaš najveću funkciju u najvećem klubu u državi.
Tebi je ono bilo pristojno i ok samo zato što je djevojka?
Ona ima puno propusta u ponašanju ali na to se dobronamjerno ukaže a ne ismijava. Imali su i drugi, puno veći ljudi od nje, propuste u ponašanju. Sa druge strane njen slobodni duh je i doveo do ovde dokle je dogurala.

Pod propusti u ponašanju mislim samo na ovo vrijeme dok obnaša poziciju direktora. Sve ono što je ona radila u svojoj mladosti ono je normalno za jednu djevojku.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 03 jul 2021, 13:43

zagorski je napisao/la:
03 jul 2021, 13:23
Vanja8 je napisao/la:
03 jul 2021, 13:08
zagorski je napisao/la:
03 jul 2021, 12:46

Ma milina je gledati ba, bolje nju gledati vec koridu na Cevljanovicima ili best od zadruga. Mada je to otprilike slican level. A 'zenska' i ustedila milione usput.
Edit: mozemo je posuditi i vama iz zeljeznicara da vam malo zavede reda i ustedi koju marku usput.
E toga me strah najvise, sto vi bi, ali ne mozete,opet je moras trpiti i gledati, a toliko truda se ucinilo oko njenog micanja...
Ma patnja ce to biti,nego moliti Boga samo da se Tan ne vrati...
Daj i ove Arape makar...
Haj se ti divi cinjenici da vam je Kosoric ostao,pusti nas da se patimo sa siminhankom. 'zenska' ba milione ustedila imamo je razloga trpiti.
Ma bolan najveci problem kluba je da nasi kapacitetni forumasi ciji si ti predvodnik se bave stvarima poput onog sta je rekao Šerif Konjević ,Nazifu Gljivi , umjesto da taj intelektualni naboj usmjere na smjenu Sabre...
E to bi kamen suzu pustio...

19BordoBijeli46

Post Postao/la 19BordoBijeli46 » 03 jul 2021, 13:43

Dje su milioni sabroooo
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 03 jul 2021, 13:44

Ooooo Allahuu dragi uzmi meee tbj,sto me ovaj haba subotomm.
FK SARAJEVO.

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 03 jul 2021, 13:46

mma_hz je napisao/la:
03 jul 2021, 13:31
Arnelv52 je napisao/la:
03 jul 2021, 13:19
mma_hz je napisao/la:
03 jul 2021, 13:05

Arnele ispricavamo se na ovim neukusnim postovima.
Molim te za oprost,ooo ti moralna horizontalo kroz vertikalo.
Nemaš se šta meni ispričavati. Ispričaj se ljudima koji ne žele da pišu na ovakvom forumu. Njima trebaš. A i neukusno je tako pričati o djevojci pa šta god o njoj mislio. Mene upravo samo moja pristojnost zadržava da nekad ne prepišem neke postove i umjesto Sabrine ubacim bilo čiju majku pa da to ponovim još jedno desetak puta pa da vidite kako to izgleda.

I nisam u srodstvu sa Sabrinom ali jesam na strani slabijega kojeg Sarajevo kao društvo pokušava da kinji i mrcvari jer je za mene ovo prije svega pitanje je li Sarajevo grad ili turska kasaba i da li u Sarajevu važi meritokratija (da li kao društvo vrednujemo talenat, znanje i rad) ili malogradjanština.
Joj Arnele brate,kako da ti ovo kazem da me najbolje shvatis.
Ne seri Bgt.
:D :D :D

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 03 jul 2021, 13:50

19BordoBijeli46 je napisao/la:
03 jul 2021, 13:43
Dje su milioni sabroooo
Šta veli, ne može se flašica vode kupiti bez njenog i Namovog znanja a vam se skoro milionski ugovori potpisuju i razbacuju se pare bez trunke racionalnosti.

Gledaju se flašice a žmiri se na Cmiljaniću.

Preporuka da se ostave flašice i da se ne gleda sića jer siću mogu i navijači pokriti, treba gledat krupne ugovore i ono što nije lahko riješiti.

Kad se daju primjeri i usporedbe, to treba biti potkrijepljeno činjenicama i logičkim stvarima.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 03 jul 2021, 13:50

mma_hz je napisao/la:
:urnebes:

Boli me briga šta bi ti. Ne vrti se svijet samo oko vas. Ima ovde ljudi i pored vas koji bi nešto pametno da napišu a ne mogu jer ne žele da čitaju to što se ovuda piše (ne mislim na tebe nego na desetak forumaša ovde koji su prisvojili forum).

Inače ja sam tip osobe koja gleda svoja posla.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 03 jul 2021, 13:55

Arnelv52 je napisao/la:
03 jul 2021, 13:50
mma_hz je napisao/la:
:urnebes:

Boli me briga šta bi ti. Ne vrti se svijet samo oko vas. Ima ovde ljudi i pored vas koji bi nešto pametno da napišu a ne mogu jer ne žele da čitaju to što se ovuda piše (ne mislim na tebe nego na desetak forumaša ovde koji su prisvojili forum).

Inače ja sam tip osobe koja gleda svoja posla.
Vidim,zato si se zakacio da petorici ljudi objasnis da si ti upravu ,i da se trebaju ponasati kako ti mislis da trebaju..ja npr gledam i svoja i tudja posla ali to ne krijem..a ti odrzis hutbu ovdje,pametujes svima i onda kazes gledas svoja posla.Najgora sorta ljudi.
Zato ja volim "mahalce",znas na cemu si vazda.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 03 jul 2021, 13:56, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 03 jul 2021, 13:56

Sta je tacno SABRINA kriva i zasto se optuzuje

Nemojte samo podpisivala skupe ugovore i takve stvari pisat, dok su finansije bile redovne radila i titule su bile redovne,

Nije nasla nacin da privuce neke sponzore drugi nacin finansiranje kluba... sasvim dovoljno sponzora imamo na pracenje naj slabije lige na svijetu, i prosjek od 2500 ljudi po utakmici kad dominiras osvajas sve sto se moze osvoit

Sace neki reci imala budzet, da nije ona natjerala Nama da joj obezbjedi budzet (50% budzeta je klub obezbjedio 50% Nam) nije ona sama sebe postavila na mjesto direktora

Budzet ima i PSG pa ne osvoji nista, nevidjo da neko smjeni direktora

Cak je i Nam priznao da je napravio gresku sto nije prihvatio njen savjet a to je da nastavi strategiju Tana.

BegizSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la BegizSarajeva » 03 jul 2021, 13:58

Treba Sabru smjeniti samo zato što je ženskog roda.

ps Mi trebamo sretni biti kakakol smo prošli, i što smo prokockali samo 13 bodova. Šta bi da nam je budžet ko u PSG jarane, šta bi onda ha ja.
Zadnja izmjena: BegizSarajeva, dana/u 03 jul 2021, 14:01, ukupno mijenjano 2 puta.

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 03 jul 2021, 14:00

BordoSarajevo je napisao/la:
03 jul 2021, 13:50
19BordoBijeli46 je napisao/la:
03 jul 2021, 13:43
Dje su milioni sabroooo
Šta veli, ne može se flašica vode kupiti bez njenog i Namovog znanja a vam se skoro milionski ugovori potpisuju i razbacuju se pare bez trunke racionalnosti.

Gledaju se flašice a žmiri se na Cmiljaniću.

Preporuka da se ostave flašice i da se ne gleda sića jer siću mogu i navijači pokriti, treba gledat krupne ugovore i ono što nije lahko riješiti.

Kad se daju primjeri i usporedbe, to treba biti potkrijepljeno činjenicama i logičkim stvarima.
Ma ovo vise i slijep covjek vidi sta se radi i koliko se mulja,samo pojedinci jos brane koji su prikopcani na sisu kluba i koji se sami javljaju ovdje,kao npr onaj golub pismonosa od sinoc,sto šapće na glas.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 03 jul 2021, 14:18

Drazen Bagaric?
FK SARAJEVO.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, Google Adsense [Bot], Hajdeee, johntravolta123, Mahalac7, napoleon72, plisek, Sazg, Serha i 69 gostiju.