FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bagarić bi bio odlično pojačanje ako je istina.
Visok napadač i taj profil napadača uvijek se bolje pokažu za naš stil igre nego igrači tipa Mešanović, Bekić..
Visok napadač i taj profil napadača uvijek se bolje pokažu za naš stil igre nego igrači tipa Mešanović, Bekić..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Valjda uganjaju to da mogu registrovati igrace i strucni stab. Da ne bude do 7. kola bez tih registracija.
- FKS -
-
- Kontakt:
Sevelja umjesto Kurdica a na mjesto Sevelja,OremusaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑03 jul 2021, 19:03
Evo kako bi u konacnici mogla ekipa izgledati, naazalost ne u prvom mecu protiv milsamija, ali aBd u revansu ce tu biti Lazic, Sevelj, a nadati se i Bagarić
Jos se nadam odlasku Susica, i dolasku Kapica, valjda je to izvodivo
Ubit ce me @NisamInsajder zbog zadnje recenice![]()
Sve ostalo ok,nisam bas samo siguran za ovo Varesanovic na krilo
Cisto sumnajm da ce Dala na krilo pored Hebe i Jukica
Bagaric bi nam pravo lego sad
Mislim da nam sve ide na ruku da potpise:
-Igra na poziciji gdje nam je HITNO potreban igrac
-Slobodan igrac
-Ima nase papire
-Iskusan
-Stil napadaca kakav nama treba
-Odlicne odnose sa trenerom ima
-I mislim da nece traziti on puno,za 5k eura moze se zavrsiti mislim
Nadam se da ce to Sablic uz neko nagovaranje zavrsiti
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ma registrovat ce se do 1.kola lige, za Europu je upitno. Mislim da je utorak posljednji dan za registraciju za Europu.
@GospodinIzSarajeva Susic ce biti MVP u narednoj polusezoni.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
I koja ti je dijagnoza bila,koju si terapiju koristio?
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Daj boze, koliko mi je zivaca potrosio..NisamInSajder je napisao/la: ↑03 jul 2021, 19:16Ma registrovat ce se do 1.kola lige, za Europu je upitno. Mislim da je utorak posljednji dan za registraciju za Europu.
@GospodinIzSarajeva Susic ce biti MVP u narednoj polusezoni.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- 19BordoBijeli46
Samo nemoj ovu tvoju terapiju ako ikako moze,da Bog sacuva koliko je neucinkovita...
Sve ce ti objasniti na Nahorevu,samo se ti javi cim prijeVanja8 je napisao/la: ↑03 jul 2021, 19:40Samo nemoj ovu tvoju terapiju ako ikako moze,da Bog sacuva koliko je neucinkovita...
-
- Kontakt:
Kae Ivković, igraci su dobili plate, iako nisu navikli na to, ona naša kretenuša sinoc govori da igraci nisu 6 mjeseci dobili platu.Ja na šta spade sarajevski fudbal, da covjek ne povjeruje 

-
- Kontakt:
Sabrina jucer kaze da niko nije dobio plate 6 mjeseci,a Krle na onoj koferenciji kaze da je prije zadnje ligaske utakmice sa Radnikom svima legla jedna plataHistoricar je napisao/la: ↑03 jul 2021, 20:30Kae Ivković, igraci su dobili plate, iako nisu navikli na to, ona naša kretenuša sinoc govori da igraci nisu 6 mjeseci dobili platu.Ja na šta spade sarajevski fudbal, da covjek ne povjeruje![]()
Ko sad laze?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Dobili su jednu platu, ali to nije ni bitno. Ne znam sto je to vijest za nas? Znao sam čim je objavljeno da će netko od nas napisati evo dobili su oni plate. Mi nismo, jos, i to je bitno. Oni neka dobiju sve ili niti jednu, mi s tim nemamo ništa. Sem sto se opet podižu tenzije...Historicar je napisao/la: ↑03 jul 2021, 20:30Kae Ivković, igraci su dobili plate, iako nisu navikli na to, ona naša kretenuša sinoc govori da igraci nisu 6 mjeseci dobili platu.Ja na šta spade sarajevski fudbal, da covjek ne povjeruje![]()
Zadnja izmjena: obrijanopile, dana/u 03 jul 2021, 21:25, ukupno mijenjano 1 put.
Evo i oni tebe selame!
Pa rekao je Kasum sinoć da je bila jedna plata, preko Sabrine.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 jul 2021, 20:36Sabrina jucer kaze da niko nije dobio plate 6 mjeseci,a Krle na onoj koferenciji kaze da je prije zadnje ligaske utakmice sa Radnikom svima legla jedna plataHistoricar je napisao/la: ↑03 jul 2021, 20:30Kae Ivković, igraci su dobili plate, iako nisu navikli na to, ona naša kretenuša sinoc govori da igraci nisu 6 mjeseci dobili platu.Ja na šta spade sarajevski fudbal, da covjek ne povjeruje![]()
Ko sad laze?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, HordasDolacMalta, Proximic, rimljanin90 i 82 gosta.