FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

kalimero
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la kalimero » 17 jan 2011, 23:56

nikad_izvini je napisao/la:
zlaya_tm87 je napisao/la:@ nikad_izvini

ja ne bih bas kerli pozelio tako sve najgore, ipak dok je igrao, uvijek je davao svoj maximum i pokusavao je da se iskupi za odlazak u njemacku. da je ispao glup sto nije htio produziti ugovor, jeste. ali to nije razlog da ga mrzimo...
Ko mrzi Kerlu, ja jel :mrgreen: Mržnja potiče od straha, Kerle se ne bojim, tako da :mrgreen: Šalu na stranu, levat nas je jednom naguzio, otišao u Njemačku pred utakmicu kupa sa Borcem, popušio foru, vratio se, Amar ga opet primio u ekipu, nakon povrede Bogičevića postao starter i na kraju, ode džaba papak.
Pa nije Željo socijalna ustanova kojoj je svrha da Kerla ostane u formi i da ode džaba u nekakav Pan....ne znam mu ni ime izgovoriti i potpiše na godinu dana, 1,5 plafon.
Želim mu nastavak karijere u Drini iz Zvornika kad ovi ispadnu iz lige zbog dva odlaska, ne jednog, dva. Sve po zaslugama. Seljačka posla.
Pridruzujem se zeljama papku iz Hadzica sve najgore ;)

Sad slijedi ona poznata sa sjevera IGRAJ JACE JAMACE! :P
AMAR OSIM!

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 18 jan 2011, 00:04

k_c je napisao/la:Cestitke upravi na dovodjenju dva pojacanja,pogotovo Stancenskog,koji je jedan od najboljih igraca lige,i Jamak je imao 2 dobre sezone u Celiku,mislim da ce nam i on biti od koristi! Jos jednog napadaca dovesti i titula je nasa!
cestitke prije svega Osimu,zna on sta radi,i ako misli da mozemo bez napadaca uzeti titulu treba to postovati,kazem opet zna on dobro sta radi!
Ubijedzen sam da Amar i kompanija rade na tome.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 18 jan 2011, 02:33

Esii TM87 je napisao/la:A ziku Cviki crvenih tola :lol:
slika
8-) 8-) 8-) 8-)
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 18 jan 2011, 08:14

ja malo kome želim zlo, ja nisam k'o kolega nikad_izvini :mrgreen: al' kerla je stvarno ispao toliki čmar da je to drama jedna. eto.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 18 jan 2011, 08:30

slika
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 18 jan 2011, 10:28

Ne znam da li sam ja to umislio,i jedini primjecujem,ali zaista je frapantno kakav se rivalitet javio izmedju Borca i Zeljeznicara.Ne sjecam se da smo ikad imali ovakve derbije,koje svi jedva cekaju,ta nadmudrivanja izmedju igraca,izmedju trenera,pa i izmedju navijaca samih.Peckanja nakon pobjeda,ganjanje za titulu,odnosno trofeje.Nekad mi se tacno cini da smo postali najzanimljiviji derbi u drzavi,cak zanimljiviji od Zeljeznicar-Sarajevo,na to su ljudi nekako navikli,a ovo nase je nesto novo.

Evo na primjer vidite kolika se prasina digla radi prelaska Stanceskog,svi mediji objavljuju transfer bombu. :mrgreen:

Mozda ja grijesim,ali zaista mi se cini da bi mogli postati kao Dinamo-Hajduk,ako se nastavi ovako. :)

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 18 jan 2011, 10:37

jubitubi je napisao/la:Ne znam da li sam ja to umislio,i jedini primjecujem,ali zaista je frapantno kakav se rivalitet javio izmedju Borca i Zeljeznicara.Ne sjecam se da smo ikad imali ovakve derbije,koje svi jedva cekaju,ta nadmudrivanja izmedju igraca,izmedju trenera,pa i izmedju navijaca samih.Peckanja nakon pobjeda,ganjanje za titulu,odnosno trofeje.Nekad mi se tacno cini da smo postali najzanimljiviji derbi u drzavi,cak zanimljiviji od Zeljeznicar-Sarajevo,na to su ljudi nekako navikli,a ovo nase je nesto novo.

Evo na primjer vidite kolika se prasina digla radi prelaska Stanceskog,svi mediji objavljuju transfer bombu. :mrgreen:

Mozda ja grijesim,ali zaista mi se cini da bi mogli postati kao Dinamo-Hajduk,ako se nastavi ovako. :)
U pravu si,rivalitet Želje i Borca je dobar sto se desio za ovu ligu...pored naseg gredskog derbia i ovaj sa vama nosi nekakvu novu draz to se vidjelo prosle sezone a vidjece se i ove,kad se bude slavila titula u 14.kolu.

Sto se tice Pere,pa normalno je da ce svi mediji prenositi info kad smo vam uzeli jednog od najboljih igrac,i to za klikere :mrgreen: samo sto vi to poricete...ali dovoljno je vidjeti koliko balite za njim i bude ti jasno kakav je igrac,samo sto se on mora jos dokazivati kod Brke.

Željeznicar- Borac je BH politicki derbi 8-)
1921-2011

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 jan 2011, 10:49

jubitubi je napisao/la:Ne znam da li sam ja to umislio,i jedini primjecujem,ali zaista je frapantno kakav se rivalitet javio izmedju Borca i Zeljeznicara.Ne sjecam se da smo ikad imali ovakve derbije,koje svi jedva cekaju,ta nadmudrivanja izmedju igraca,izmedju trenera,pa i izmedju navijaca samih.Peckanja nakon pobjeda,ganjanje za titulu,odnosno trofeje.Nekad mi se tacno cini da smo postali najzanimljiviji derbi u drzavi,cak zanimljiviji od Zeljeznicar-Sarajevo,na to su ljudi nekako navikli,a ovo nase je nesto novo.

Juce sam citao na onom forumu gdje pisu navijaci borca i plakao od smijeha, pola ljudi ondje navija za borac samo sto je iz RS a ustvari su navijaci kako oni kazu "titovih blizanaca" meni ono dodje ko zelje i pozdravi jedan dva lika i pisu o fudbalu ostali svi cestitaju nesto i nadmecu se ko je veci srbin o borcu i fudbalu tu i tamo nesto kazu.
Sa borcem rivalitet nije isti kao sa sarajevom ni blizu, sa sarajevom je sportski a navijaci borca se ne pale na Zelju iz razloga sto zele pobjediti sportskog protivnika nego sto smo iz federacije nije cak slicno ni hrvatskom derbiju.Ocigledno je da rivalitet postoji e sad po meni je nezdrav i proizilazi iz mrznje dva naroda i opet nam fali taj sportski rivalitet mislim da mi to mozemo imati samo sa sarajevom.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 18 jan 2011, 11:27

Momci ako nije problem,može li mi neko dati link ili napisati raspored utakmica Želje u dijelu prvenstva koji slijedi.Hvala unaprijed. :D

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 jan 2011, 11:36

braco je napisao/la:Momci ako nije problem,može li mi neko dati link ili napisati raspored utakmica Želje u dijelu prvenstva koji slijedi.Hvala unaprijed. :D
Klikni gore na "tabele" tu imas sve, na pocetnoj strani.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 18 jan 2011, 11:49

Rivalitet Zelje i Borca je nastao jer su to dvije najkvalitetnije ekipe lige vec 2 godine. Poznato je kako nas je Borac ugostio u BL u finalu kupa kao i kako su oni proslavili na Grbavici, ne treba se furati da je to politicki derbi kad nije. Borac se lozi na Zelju od kada smo ih izbacili u drugu ligu prodavanjem tekme Zepcu i to je sramota.

Da je politicki derbi ne bi 99,9% pitara navijalo za Borac u finalu kupa.
Cuva Bog Zelju svog!

goldboy
Kontakt:

Post Postao/la goldboy » 18 jan 2011, 11:51

slazem se sa tobom moze li neko reci na pm kada je prozivka?

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 18 jan 2011, 11:57

goldboy je napisao/la:slazem se sa tobom moze li neko reci na pm kada je prozivka?
Prozivka je sutra u 13:00 sati.
Ješe bi trebao da potpiše u narednim danima.

trixmix
Kontakt:

Post Postao/la trixmix » 18 jan 2011, 11:58

Sutra u 13:00 info sa orga

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 18 jan 2011, 12:01

Jao Cvike i stajlinga! :)) Svaka cast upravi i bossu Amaru na svemu! Vidimo se manijaci na jugu. :mrgreen:
Osim - drugo ime za Želju !

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 18 jan 2011, 12:02

Esii TM87 je napisao/la: U pravu si,rivalitet Želje i Borca je dobar sto se desio za ovu ligu...pored naseg gredskog derbia i ovaj sa vama nosi nekakvu novu draz to se vidjelo prosle sezone a vidjece se i ove,kad se bude slavila titula u 14.kolu.

Sto se tice Pere,pa normalno je da ce svi mediji prenositi info kad smo vam uzeli jednog od najboljih igrac,i to za klikere :mrgreen: samo sto vi to poricete...ali dovoljno je vidjeti koliko balite za njim i bude ti jasno kakav je igrac,samo sto se on mora jos dokazivati kod Brke.

Željeznicar- Borac je BH politicki derbi 8-)
Bio je jedan od najboljih igraca kad je dosao,onda je u stalnom padu forme,a ne znam gdje si to vidio da neko bali za njim,kad su on,Vukelja i Muminovic bili glavni remetioci dobre atmosfere u svlacionici.Tako da,vidjecete sami jeste li se usrecili s njim,moje misljenje je da niste.
pile87 je napisao/la: Juce sam citao na onom forumu gdje pisu navijaci borca i plakao od smijeha, pola ljudi ondje navija za borac samo sto je iz RS a ustvari su navijaci kako oni kazu "titovih blizanaca" meni ono dodje ko zelje i pozdravi jedan dva lika i pisu o fudbalu ostali svi cestitaju nesto i nadmecu se ko je veci srbin o borcu i fudbalu tu i tamo nesto kazu.
Sa borcem rivalitet nije isti kao sa sarajevom ni blizu, sa sarajevom je sportski a navijaci borca se ne pale na Zelju iz razloga sto zele pobjediti sportskog protivnika nego sto smo iz federacije nije cak slicno ni hrvatskom derbiju.Ocigledno je da rivalitet postoji e sad po meni je nezdrav i proizilazi iz mrznje dva naroda i opet nam fali taj sportski rivalitet mislim da mi to mozemo imati samo sa sarajevom.
Nista od ovog nije istina,osim mozda toga da je politicki rivalitet.Ostalo je smijesno i komentarisati...Meni je na primjer puno smjesniji tvoj avatar.

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 18 jan 2011, 12:05

Kakav rivalitet s Borcem. Nisu oni naš nivo ni po čemu niti su ikad bili. Nafurali se malo i to većinom oko nacionalizma (oko čega će drugo). Pravi navijači Borca ne žive u BL evo skoro 20 godina i tad je Borac praktično i umro. Nešto malo možda sad ima domicilnih i normalnih, ovo ostalo seljadija koja drka na Partizan i Zvezdu. Išao sam u BL na Željine tekme, prije rata. Gradska raja tih godina počela furati Vulturese, lizali se s pitama i to je sve. Da oni vole 10% Borac kao što recimo Zeničani vole Čelik ličili bi na klub (za naše prilike) jer imaju sve uslove za to. Tamo je kriza identiteta (gradskog prije svega pa onda i svakog ostalog, da ne ulazimo u politiku) i trajaće još decenijama. Nadati se da im se asfalt konačno "primi" mada teško.
Nemojte ih samo s nama porediti, gluho bilo.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 18 jan 2011, 12:09

čamac je napisao/la:Kakav rivalitet s Borcem. Nisu oni naš nivo ni po čemu niti su ikad bili. Nafurali se malo i to većinom oko nacionalizma (oko čega će drugo). Pravi navijači Borca ne žive u BL evo skoro 20 godina i tad je Borac praktično i umro. Nešto malo možda sad ima domicilnih i normalnih, ovo ostalo seljadija koja drka na Partizan i Zvezdu. Išao sam u BL na Željine tekme, prije rata. Gradska raja tih godina počela furati Vulturese, lizali se s pitama i to je sve. Da oni vole 10% Borac kao što recimo Zeničani vole Čelik ličili bi na klub (za naše prilike) jer imaju sve uslove za to. Tamo je kriza identiteta (gradskog prije svega pa onda i svakog ostalog, da ne ulazimo u politiku) i trajaće još decenijama. Nadati se da im se asfalt konačno "primi" mada teško.
Ovo je post koji oslikava i moje misljenje nekog "rivaliteta", nidze veze...svaka cast na postu camac
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 18 jan 2011, 12:37

Kada sam rekao politicki derbi mislio vise sam figurativno,ali pojedini se primise...sta da se radi :mrgreen: .Ne znam rivalitet postoji mada pojedini ne misle tako,sad od kad to se moze tumaciti na vise nacina.Proslogodisnje nase tekme u Bl. i Sa. su bili nesto novo na ovim nasim terenima da je Bog dao vise takvih.Jedan od glavnih razloga rivaliteta je mrznja prema jednom narodu sto rece pile jer dovoljno je malo citati onaj njihov forum i sve ti se samo prikaze,drugi je njihova zelja za osvetom jer smo ih dva puta nogirali u drugu ligu.

Sad da nije bilo njih prosla sezona nebi bila zanimljiva,mi bi se morali bezze prosetati ligom,ovako je bilo zanimljivije. :lol: :mrgreen:
I ako svi znamo skim imamo posla,da su to mrtvi sumadinci,nacionalisti i da vise im ne dajem pridjeve....meni odgovara ovaj "rivalitet" sa njima.Mada da se razumijemo to nije ni blizu onoga sa komsinicama,nit ce kada bit...ali da postoji,postoji....to ne moze niko sporiti.
1921-2011

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 18 jan 2011, 12:38

čamac je napisao/la:Kakav rivalitet s Borcem. Nisu oni naš nivo ni po čemu niti su ikad bili. Nafurali se malo i to većinom oko nacionalizma (oko čega će drugo). Pravi navijači Borca ne žive u BL evo skoro 20 godina i tad je Borac praktično i umro. Nešto malo možda sad ima domicilnih i normalnih, ovo ostalo seljadija koja drka na Partizan i Zvezdu. Išao sam u BL na Željine tekme, prije rata. Gradska raja tih godina počela furati Vulturese, lizali se s pitama i to je sve. Da oni vole 10% Borac kao što recimo Zeničani vole Čelik ličili bi na klub (za naše prilike) jer imaju sve uslove za to. Tamo je kriza identiteta (gradskog prije svega pa onda i svakog ostalog, da ne ulazimo u politiku) i trajaće još decenijama. Nadati se da im se asfalt konačno "primi" mada teško.
Posalji ovaj pamflet Bakiru,da ga objavi u "60 minuta",ali zaboravio si jos ubaciti da smo mi ovdje svi fasisti za razliku od vas,dokazanih antifasista i "gradske raje",tek kad to ubacis,prilog ce mu biti potpun :D

Da mi je samo znati cim se hranis kad si tako pametan,ljubi te majka :D
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, Lokomotifa i 44 gosta.