zagorski je napisao/la: ↑03 jul 2021, 22:39To prepustam tebi,ipak si ti tezi slucaj.

Dobro, kad ovako javno priznam kao ti onda cu te zamoliti da mi preneses iskustva terapije...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
zagorski je napisao/la: ↑03 jul 2021, 22:39To prepustam tebi,ipak si ti tezi slucaj.
Pretpostavio sam, ali vrijedilo probati. Čovjek se u ovakvim situacijama za slamku hvata.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑03 jul 2021, 22:25Ma trola ba
Ma znam sve brate,isti sam hahahaSarajevoForza je napisao/la: ↑03 jul 2021, 23:10Pretpostavio sam, ali vrijedilo probati. Čovjek se u ovakvim situacijama za slamku hvata.
Nije ni Ahmo bolju statistiku u Slobodi imo sigurno kad je dolazio.
Bagaric vrhunski igrac za nase lige tu nema price.Ko ga je gledao u Sirokom slozit ce se
16 golova, 10 asistencija u 49 utakmica.feniksptica je napisao/la: ↑03 jul 2021, 23:16Nije ni Ahmo bolju statistiku u Slobodi imo sigurno kad je dolazio.
Jasta nego trolam. Tri joj koljena unazad.SarajevoForza je napisao/la: ↑03 jul 2021, 23:10Pretpostavio sam, ali vrijedilo probati. Čovjek se u ovakvim situacijama za slamku hvata.
Ista situacija kao i sa pojacanjima i sa trenerom. Bit ce jedna dvije opcije, najbolje i bit ce ta najgora, da ne nadjemo investitora. Na kraju po starom isporbanom receptu, srednja opcija ce nas zapast.HeraklitMracni je napisao/la: ↑04 jul 2021, 00:53Šta ako ne nadjemo investitore , bojim se najgorem scenariju …
Nace oni nasHeraklitMracni je napisao/la: ↑04 jul 2021, 00:53Šta ako ne nadjemo investitore , bojim se najgorem scenariju …