FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Derimo grla i dlanoveeeeeeeeeeeeeee braco Željovciiiiiiiiiiii
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Stilic uopste ne trenira sa nama. Trenirao je samo jednom drugi dan priprema i to je to. Zec ocigledno hoce da tuzi pa nece ni da igra. Na zvanicnoj u onoj kategoriji "igraci" gdje su im slike pobrisali su sve koji su zavrsili sa nama. Ostavili su Boju i Stilica.StrikeWarzone je napisao/la: ↑03 jul 2021, 23:58Ostaje nepoznanica što nisu igrali Zec i Štilić, te šta je s Bojom !?
Eto ukratko...
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ali zato je i Eldar Sehic tu. Puno sam puta kritikovao rad na zvanicnoj stranici i opcenito drustvenim mrezama. Lose do bola, neozibiljno. Ali hajd da ne idemo u taj pravac. Nije vrijeme.LjoZee je napisao/la: ↑04 jul 2021, 00:02Stilic uopste ne trenira sa nama. Trenirao je samo jednom drugi dan priprema i to je to. Zec ocigledno hoce da tuzi pa nece ni da igra. Na zvanicnoj u onoj kategoriji "igraci" gdje su im slike pobrisali su sve koji su zavrsili sa nama. Ostavili su Boju i Stilica.StrikeWarzone je napisao/la: ↑03 jul 2021, 23:58Ostaje nepoznanica što nisu igrali Zec i Štilić, te šta je s Bojom !?
Eto ukratko...
@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
Bice i to aBd.. Sve po prioritetima.. Igrao se futbol dvije i po godine.. Dosao vakat za one manje bitne stvari..Cunami87 je napisao/la: ↑03 jul 2021, 23:59Ma ja,nema pandemije godinu i pol.MojaMalenkost je napisao/la: ↑03 jul 2021, 22:10Kad i ako se sanira pustos koju je napravila sampanjac ekipa onda cemo moci razmisljati i o kvalitetnijim igracima.. Do tad guraj ove mladje jer drugog izbora i nema..
Evo Nam milijarder u problemu,kako majku mu.
Tjerali ste,dobili ste,hocemo borbu za pehare.
Mi smo Zeljo!
Pročepit će negdje.
Solidan tekst na s.1, ali da li se meni cini ili pokusavaju Upravu trenutnu predstaviti "zrtvama"? Niko i ne pise vise tekstove jer ih upravo tako dozivljavaju haman svi novinari.
Iako se sve što se dešava u i oko kluba sa Grbavice, pripisuje aktuelnoj upravi kluba, treba biti pošten i reći da su se uhvatili u koštac sa problemima i pokušavaju iznaći način kako da klub što prije "prodiše". Međutim, jasno je sa druge strane da nisu u ovom trenutku u stanju da odgovore svim izazovima i jasno je da im treba pomoć svih onih kojim je plava boja na srcu, ali i koji su u mogućnosti da naprave pomake kluba prema naprijed.
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Ovo je isto bitno napomenuti
” Inertnost, konfuzija ili neodlučnost, kako god se to moglo nazvati, aktulne uprave pokazuje možda jedan podatak, koji je za mnoge možda nebitan. Četrnaest dana je do početka prvenstva, a na Grbavici još uvijek nisu ponudili navijačima mogućnost da kupe godišnje ulaznice za utakmice naredne sezone. Jasno je da je situacija sa pandemijom koronavirusa neizvjesna, niko ne može garantovati koliko će navijača moći biti prisutno na tribinama. Ne zna se ni da li će to biti moguće uopšte. Ali Željezničar je klub koji ima armiju navijača u BiH, ali i izvan nje i sigurno je da bi veliki broj navijača kupio ulaznicu i na taj način pomogao klubu u ovom momentu. Navijači su pokazali svoj potencijal i želju za pomoć klubu i prethodne sezone, kada su kupovali ulaznice za utakmice na kojim nije moglo biti gledalaca, pa smo sigurni da bi i sada još jednom na taj način pokazali ljubav i pripadnost klubu sa Grbavice, koja nikada nije bila upitna.”
” Inertnost, konfuzija ili neodlučnost, kako god se to moglo nazvati, aktulne uprave pokazuje možda jedan podatak, koji je za mnoge možda nebitan. Četrnaest dana je do početka prvenstva, a na Grbavici još uvijek nisu ponudili navijačima mogućnost da kupe godišnje ulaznice za utakmice naredne sezone. Jasno je da je situacija sa pandemijom koronavirusa neizvjesna, niko ne može garantovati koliko će navijača moći biti prisutno na tribinama. Ne zna se ni da li će to biti moguće uopšte. Ali Željezničar je klub koji ima armiju navijača u BiH, ali i izvan nje i sigurno je da bi veliki broj navijača kupio ulaznicu i na taj način pomogao klubu u ovom momentu. Navijači su pokazali svoj potencijal i želju za pomoć klubu i prethodne sezone, kada su kupovali ulaznice za utakmice na kojim nije moglo biti gledalaca, pa smo sigurni da bi i sada još jednom na taj način pokazali ljubav i pripadnost klubu sa Grbavice, koja nikada nije bila upitna.”
Mislim da interes ne bi bio veliki koliko je predstavlja u tom dijelu teksta. Navijace pokrece euforija, neko povjerenje. Toga nema i slab je interes, a dokaz su one karte za 100. godina, proslogodisnje godisnje karte za koje su ih optuzili da uzimaju narodu pare, a ne moze se na utakmicu i onda u konacnici one pojedinacne karte gdje je samo jednom interes bio dobar dok nismo popusili od Mladosti i svaka naredna akcija je bila ocajna pa cak i za rodjendan kluba.
Ma, ovde je sve jasno kao dan. Klasična zamjena teza. Bilo je bitno otjerati Amara, on je za sve kriv, nakon njega će ući jaki ljudi u upravu, samo čekaju da Amar ode. Nakon što Cernica i Sijerčić nisu uspjeli nikoga nafatati, sad ni ova uprava aman - zaman nije loša, jer su oni zatekli stanje u klubu kakvo su zatekli. A, u principu, radi se o istim ljudima, s par kozmetičko/kokuznih izmjena.LjoZee je napisao/la: ↑04 jul 2021, 10:10Solidan tekst na s.1, ali da li se meni cini ili pokusavaju Upravu trenutnu predstaviti "zrtvama"? Niko i ne pise vise tekstove jer ih upravo tako dozivljavaju haman svi novinari.
Iako se sve što se dešava u i oko kluba sa Grbavice, pripisuje aktuelnoj upravi kluba, treba biti pošten i reći da su se uhvatili u koštac sa problemima i pokušavaju iznaći način kako da klub što prije "prodiše". Međutim, jasno je sa druge strane da nisu u ovom trenutku u stanju da odgovore svim izazovima i jasno je da im treba pomoć svih onih kojim je plava boja na srcu, ali i koji su u mogućnosti da naprave pomake kluba prema naprijed.
Ukratko, šta je spas za Želju? Usloviti da članovi skupštine moraju dati 10 hiljada za ulazak u skupštinu. Naći će se 20 ljudi vjerovatno. To je 200 hiljada godišnje.
Za ulazak u upravni odbor svaki član da unese minimalno 50 hiljada. Neka pet ljudi uđe. to je 250 hiljada. Znači, za početak imaš 450 hiljada godišnje. Četiri plate, što i nije tako loše. Mada mislim da od ovoga nema ništa, ali, treba probati...
Drugi način je izmjeniti statut i dati klub investitoru/ulagaču/vlasniku, pa makar na kraju krajeva morali dati i pomoćni, u zamjenu za čist klub.
Sve ostalo je gubljenje vremena i presipanje iz šupljeg u prazno.
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Interes ce biti kada u upravu sjednu ljudi od povjerenja,ljudi kojima ce navijaci vjerovati,ljudi koji ce raditi za dobrobit Zelje a ne pojedinaca i interesnih grupica.Kada navijaci prepoznaju da ti ljudi rade pošteno,svim silama,iz ljubavi za spas i boljeg Zelju i kada budu sigurni da ce novac otici tamo gdje treba 100% sam siguran da cemo skupiti para koliko kazu da je neophodno za prioritetno gašenje pozara koje je neophodno da klub starta i krene u bolje sutra.Šampanjac ekipi više niko nije vjerovao i zbog toga je i odziv navijaca bio loš.LjoZee je napisao/la: ↑04 jul 2021, 10:36Mislim da interes ne bi bio veliki koliko je predstavlja u tom dijelu teksta. Navijace pokrece euforija, neko povjerenje. Toga nema i slab je interes, a dokaz su one karte za 100. godina, proslogodisnje godisnje karte za koje su ih optuzili da uzimaju narodu pare, a ne moze se na utakmicu i onda u konacnici one pojedinacne karte gdje je samo jednom interes bio dobar dok nismo popusili od Mladosti i svaka naredna akcija je bila ocajna pa cak i za rodjendan kluba.
Mi smo pehare izgubili 2017 i 2018 na sramotan nacin.MojaMalenkost je napisao/la: ↑04 jul 2021, 00:08Bice i to aBd.. Sve po prioritetima.. Igrao se futbol dvije i po godine.. Dosao vakat za one manje bitne stvari..Cunami87 je napisao/la: ↑03 jul 2021, 23:59Ma ja,nema pandemije godinu i pol.MojaMalenkost je napisao/la: ↑03 jul 2021, 22:10Kad i ako se sanira pustos koju je napravila sampanjac ekipa onda cemo moci razmisljati i o kvalitetnijim igracima.. Do tad guraj ove mladje jer drugog izbora i nema..
Mi smo Zeljo!
Tada smo imali sansu otici iznad svih a to je upropasteno.
2020 smo zaustavljeni od Vice i pitarske mafije iz saveza kada nam je onemogućeno i osvajanje kupa.
Tesko da u narednih 3-5 godina uopšte mozemo biti konkurentni za pehare ali ce doci vrijeme kada cemo se opet boriti.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Ko nas je 2017 zaustavio?bhsport je napisao/la: ↑04 jul 2021, 11:32Mi smo pehare izgubili 2017 i 2018 na sramotan nacin.MojaMalenkost je napisao/la: ↑04 jul 2021, 00:08Bice i to aBd.. Sve po prioritetima.. Igrao se futbol dvije i po godine.. Dosao vakat za one manje bitne stvari..
2020 smo zaustavljeni od Vice i pitarske mafije iz saveza kada nam je onemogućeno i osvajanje kupa.
Tesko da u narednih 3-5 godina uopšte mozemo biti konkurentni za pehare ali ce doci vrijeme kada cemo se opet boriti.
Mora biti!Podmetali ste dvije i po godine Klubu a ne Amaru!MojaMalenkost je napisao/la: ↑04 jul 2021, 00:08Bice i to aBd.. Sve po prioritetima.. Igrao se futbol dvije i po godine.. Dosao vakat za one manje bitne stvari..Cunami87 je napisao/la: ↑03 jul 2021, 23:59Ma ja,nema pandemije godinu i pol.MojaMalenkost je napisao/la: ↑03 jul 2021, 22:10Kad i ako se sanira pustos koju je napravila sampanjac ekipa onda cemo moci razmisljati i o kvalitetnijim igracima.. Do tad guraj ove mladje jer drugog izbora i nema..
Mi smo Zeljo!
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Nadam se da je daleko od kluba i da se više nikada neće vratiti. Vakat je da Željo ponovo bude Željo!Cunami87 je napisao/la: ↑04 jul 2021, 12:01Mora biti!Podmetali ste dvije i po godine Klubu a ne Amaru!MojaMalenkost je napisao/la: ↑04 jul 2021, 00:08Bice i to aBd.. Sve po prioritetima.. Igrao se futbol dvije i po godine.. Dosao vakat za one manje bitne stvari..
@Cunami87 E ja tom tvom Amawu želim da nikad više nepriđe Grbavici na sto metara
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
Kada i jedan navijac Zelje pocne pljuvati Amara, to je za njega, u koga smo se svi kleli, ogroman poraz. E vidimo sada kada svi kolektivno osim par "botina" nismo za njega, osudjujemo to sto je napravio, koliko je pogrijesio, i kako je bez ideje i plana usao u cijelu pricu, i na kraju vidimo da je iskljucivo iz vlastitog interesa ponovo dosao u Zelju. S toga da sto dalje od kluba to bolje. Ja mu keslanje sa Sulentom nakon 3 3 u mostaru nikad necu halaliti, alii jos mnogo toga da ne nabrajam. Na zalost nije on nigdje otisao, i jos je tu rovari i dalje...
Ne valjaj gluposti. Ni ti ni Cunami.VeteranSA je napisao/la: ↑04 jul 2021, 12:36Kada i jedan navijac Zelje pocne pljuvati Amara, to je za njega, u koga smo se svi kleli, ogroman poraz. E vidimo sada kada svi kolektivno osim par "botina" nismo za njega, osudjujemo to sto je napravio, koliko je pogrijesio, i kako je bez ideje i plana usao u cijelu pricu, i na kraju vidimo da je iskljucivo iz vlastitog interesa ponovo dosao u Zelju. S toga da sto dalje od kluba to bolje. Ja mu keslanje sa Sulentom nakon 3 3 u mostaru nikad necu halaliti, alii jos mnogo toga da ne nabrajam. Na zalost nije on nigdje otisao, i jos je tu rovari i dalje...
Jači od ratova, režima i partija !!!!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Amar koliko god dobra da je uradio do 2013. godine, isto toliko je loseg uradio do ove godine... Tako da hvala mu i nek se ne vraca vise...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Sami sebe.drzgemboadislic je napisao/la: ↑04 jul 2021, 11:48Ko nas je 2017 zaustavio?bhsport je napisao/la: ↑04 jul 2021, 11:32Mi smo pehare izgubili 2017 i 2018 na sramotan nacin.MojaMalenkost je napisao/la: ↑04 jul 2021, 00:08
Bice i to aBd.. Sve po prioritetima.. Igrao se futbol dvije i po godine.. Dosao vakat za one manje bitne stvari..
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Mene samo zanima kakvi će ovdje komentari biti kad počne liga i kad nas ovi jači očekivano počnu pobjeđivat,da li navijači stvarno znaju situaciju ili imaju neka nestvarna očekivanja
Mada kakav smo narod je.bat ćemo Ivkovicu i igracima po majku nakon prvog poraza
Mada kakav smo narod je.bat ćemo Ivkovicu i igracima po majku nakon prvog poraza
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
Hajde prosvjetli me sta je glupost zivota ti?Ritamreda je napisao/la: ↑04 jul 2021, 12:37Ne valjaj gluposti. Ni ti ni Cunami.VeteranSA je napisao/la: ↑04 jul 2021, 12:36Kada i jedan navijac Zelje pocne pljuvati Amara, to je za njega, u koga smo se svi kleli, ogroman poraz. E vidimo sada kada svi kolektivno osim par "botina" nismo za njega, osudjujemo to sto je napravio, koliko je pogrijesio, i kako je bez ideje i plana usao u cijelu pricu, i na kraju vidimo da je iskljucivo iz vlastitog interesa ponovo dosao u Zelju. S toga da sto dalje od kluba to bolje. Ja mu keslanje sa Sulentom nakon 3 3 u mostaru nikad necu halaliti, alii jos mnogo toga da ne nabrajam. Na zalost nije on nigdje otisao, i jos je tu rovari i dalje...
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921 i 57 gostiju.