FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- robertkosar
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Evo u Nisu u serbiji traze babe narikace i crnjake. Dnevnica 5 EURA !!! Ubilo se za pojedince sa foruma da zarade koju kintu a ne da ovdje za dzaba kukaju i lelecu 

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
U Sjevernoj Koreji traze pusace ku.rca velikim vodjma i autoritetima, bez kritike misli i stava. Redovno se bastini idepoklonstvo uzvisenim vodjama i nikako, i nikada, se ne dovodi u pitanje odluka, potez, postupak, cak ni izgovorena glupost.robertkosar je napisao/la: ↑04 jul 2021, 13:01Evo u Nisu u serbiji traze babe narikace i crnjake. Dnevnica 5 EURA !!! Ubilo se za pojedince sa foruma da zarade koju kintu a ne da ovdje za dzaba kukaju i lelecu![]()
Ave Sabrina, Ave impetatorice.
- FKS -
Da rezervišem poziciju lijevog beka

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
-
- Kontakt:
Vozdra ahbabu

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Je li neko gledao podcast Emira Hadžića, totalno drugačija priča od onog sa pressa uprave. 

fks74fks74 je napisao/la: ↑04 jul 2021, 11:48Tjerate vi bez obzira ko obavlja koju funkciju. Jedno je kritikovati a drugo se sprdati sa svim što ima veze sa klubom. Ti nisi navijač ovog kluba, smio bih staviti glavu na panj da nisi. Ti i još par njih godinama serete, samo pod drugim imenima. Sprdati se sa igračima, njihovim izgledom itd. je dno dna. Samo se naslađujete stanjem u klubu. Tako je i prije bilo, samo da znaš klub je se uvijek izdizao, iznad takvih seronja i opet će. Na vašu žalost.Sanchez1987 je napisao/la: ↑04 jul 2021, 11:25Da si pametan kao sto nisi,i ti bi tjerao ovu ublehu zbog napetka kluba,al ocigledno si jedan od prikopcanih pa ti sve dobro,da nisi ti onaj golub pismonoša sto šapce na glas![]()
+1000

Dobro da nece ovaj nazad.

- PeakyBlinders
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Najjace od svega uvijek branioci naglase ovo "sa ovakvim stanjem u klubu" "zbog ovakvog stanja u klubu" a i dalje brane onu koja je dovela do takvog stanjaamypitar je napisao/la: ↑04 jul 2021, 13:31fks74fks74 je napisao/la: ↑04 jul 2021, 11:48Tjerate vi bez obzira ko obavlja koju funkciju. Jedno je kritikovati a drugo se sprdati sa svim što ima veze sa klubom. Ti nisi navijač ovog kluba, smio bih staviti glavu na panj da nisi. Ti i još par njih godinama serete, samo pod drugim imenima. Sprdati se sa igračima, njihovim izgledom itd. je dno dna. Samo se naslađujete stanjem u klubu. Tako je i prije bilo, samo da znaš klub je se uvijek izdizao, iznad takvih seronja i opet će. Na vašu žalost.Sanchez1987 je napisao/la: ↑04 jul 2021, 11:25
Da si pametan kao sto nisi,i ti bi tjerao ovu ublehu zbog napetka kluba,al ocigledno si jedan od prikopcanih pa ti sve dobro,da nisi ti onaj golub pismonoša sto šapce na glas![]()
+1000

Zadnja izmjena: Sanchez1987, dana/u 04 jul 2021, 13:49, ukupno mijenjano 1 put.
Kakva lazna devetka, on je lazni fudbaler... Sad je najbitnije sacuvat zivce i sto prije da se svi mi pomirimo s cinjenicama.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Zukanovic je napisao/la: ↑04 jul 2021, 10:43Nema kraja odlascima sa Koševa: Ovi igrači uskoro pakuju kofere?
U narednih mjesec dana postoji mogućnost novih odlazaka, prije svih se to odnosi na Matthiasa Fanima, Tina Sven Sušića, Ivana Jukića i posebno Andreja Đokanovića.
I dok vrijedno rade na treninzima, ovaj kvartet osluškuje ponude.
Najbliži odlasku je novopečeni A reprezentativac BiH Andrej Đokanović, koji je nakon dobre sezone postao zanimljiv inozemnim klubovima. Mladi vezista je prevazišao Premijer ligu BiH i spreman je da se okuša u jačem takmičenju.
Sušiću ugovor sa Sarajevom ističe za pola godine i klub ima posljednju priliku da zaradi neke novce.
Fanimo se već dugo spominje u rubrici “odlasci”, ali zasad nije stigla ponuda koja bi zadovoljila Sarajevo, kao ni za Ivana Jukića.
Dok ne dođu adekvatne ponude, igrači se pokušavaju nametnuti treneru i izboriti mjesto u prvoj postavi.
ima li kakva ponuda za oremusa i krstu ?
Svaka cast,i ja se pridruzujem cestitkama
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Možete vi pričati šta hočete, ali kad god je igralo Sarajevo u nazad 6-7 godina od kad pratim ovaj forum, uvijek se u toku utakmice ovdje nagomilavalo raznih postova. To mi govori da, ne idete na tekme ili da u toku meča tipkate po telefonu. Meni je to smiješno, da se takmičiš sa nekim ko će prije napisati gooooo i ime strijelca, nego izgrlit nekog do sebe ili barem dići ruke u zrak i gledati igrače kako slave gol.
ORIGINAL 1987
- robertkosar
- Kontakt:
Vozdra druze Samozdravlje kakosi??Samozdravlje je napisao/la: ↑04 jul 2021, 13:23
Vozdra ahbabuHvala na pitanju, malo u depri (nije radi FKS, mogao bi znati zasto, nesto sam Ti i pisao). Valja zivjeti.

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Ne samo to vec se ispostavi da je velika vecina isto iz dijaspore davno je to prožvakana tema da nas ima kao na internetu..PeakyBlinders je napisao/la: ↑04 jul 2021, 13:56Možete vi pričati šta hočete, ali kad god je igralo Sarajevo u nazad 6-7 godina od kad pratim ovaj forum, uvijek se u toku utakmice ovdje nagomilavalo raznih postova. To mi govori da, ne idete na tekme ili da u toku meča tipkate po telefonu. Meni je to smiješno, da se takmičiš sa nekim ko će prije napisati gooooo i ime strijelca, nego izgrlit nekog do sebe ili barem dići ruke u zrak i gledati igrače kako slave gol.
-
- Kontakt:
Izvinjavam se svim "obicnim" navijacima(kao sto sam i sam), bez razlike kako razmisljaju i ciju stranu podrzavaju, ako sam i jednom rjecju hvalio rad Uprave (predsjednika,Sabrine,E.Hadzica i svih ostalih meni neznanih). Kao obicnom navijacu(tada bez informacija) dozvoljeno mi je, a i Vama da budemo "generali poslije bitke".
Nikoga necu prozivati za lopovluk, ali za nestrucnost i te kako ima razloga.
Ja sam od onih koji ce FKS podrzavati i u kantonalnoj ligi, ali da osjetim postenje i zelju ljudi koji vode FKS. Ne iskoristiti kamp i onakve uslove za razvoj mladih igraca je sve samo nije strucnost.
Dovoditi starohane,produzavati ugovore na 2+ god., dovoditi invalide i igrace koji u svojim drzavama nemaju mjesta u poluozbiljnim klubovima je sve samo nije strucno i dobronamjerno.
Jedan je bio Svetozar Vujevic. Hvala Fedji Kusturici
, sto nam je omogucio 2-3 god. radosti. Hvala mu za kamp, afirmaciju mladih igraca. Naravno nije njegovo bilo da kao ozbiljan covjek iz daleke Azije se bakce sa Sabrinom, Hadzicem,predsjednikom kluba(ne znam mu ime).
Nisam clan kluba, a kad osjetim posten i strucan rad kupit cu 10 clanskih i 10 godisnji za Sjever momcima kojim bude trebalo.
Skupo platismo jos jedan javasljuk, aBd bit ce prilika koju cemo iskoristiti. Sarajeva ce biti, a valjda nas paraziti nekad zaobidju aBd. Amin.
Nikoga necu prozivati za lopovluk, ali za nestrucnost i te kako ima razloga.
Ja sam od onih koji ce FKS podrzavati i u kantonalnoj ligi, ali da osjetim postenje i zelju ljudi koji vode FKS. Ne iskoristiti kamp i onakve uslove za razvoj mladih igraca je sve samo nije strucnost.
Dovoditi starohane,produzavati ugovore na 2+ god., dovoditi invalide i igrace koji u svojim drzavama nemaju mjesta u poluozbiljnim klubovima je sve samo nije strucno i dobronamjerno.
Jedan je bio Svetozar Vujevic. Hvala Fedji Kusturici

Nisam clan kluba, a kad osjetim posten i strucan rad kupit cu 10 clanskih i 10 godisnji za Sjever momcima kojim bude trebalo.
Skupo platismo jos jedan javasljuk, aBd bit ce prilika koju cemo iskoristiti. Sarajeva ce biti, a valjda nas paraziti nekad zaobidju aBd. Amin.
-
- Kontakt:
Stvarno i meni se to gadiPeakyBlinders je napisao/la: ↑04 jul 2021, 13:56Možete vi pričati šta hočete, ali kad god je igralo Sarajevo u nazad 6-7 godina od kad pratim ovaj forum, uvijek se u toku utakmice ovdje nagomilavalo raznih postova. To mi govori da, ne idete na tekme ili da u toku meča tipkate po telefonu. Meni je to smiješno, da se takmičiš sa nekim ko će prije napisati gooooo i ime strijelca, nego izgrlit nekog do sebe ili barem dići ruke u zrak i gledati igrače kako slave gol.
Druze gledaj utakmicu 90 minuta pa poslije utakmice cemo komentarisati,
To mi se najvise gadi uz ono kad odem na stadion i vidim neko u po utakmice nesto cacka na telefonu
Isto kao da neke ne zanima utakmica vec samo ko ce prije sta napisati ovdje
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 04 jul 2021, 14:36, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Pa i da gleda od kuće, ja prvo prodefilujem kroz dnevni, bubnjam po ormaru, pa kad sve završi ili na poluvremenu uletim.90minut je napisao/la: ↑04 jul 2021, 14:32Ne samo to vec se ispostavi da je velika vecina isto iz dijaspore davno je to prožvakana tema da nas ima kao na internetu..PeakyBlinders je napisao/la: ↑04 jul 2021, 13:56Možete vi pričati šta hočete, ali kad god je igralo Sarajevo u nazad 6-7 godina od kad pratim ovaj forum, uvijek se u toku utakmice ovdje nagomilavalo raznih postova. To mi govori da, ne idete na tekme ili da u toku meča tipkate po telefonu. Meni je to smiješno, da se takmičiš sa nekim ko će prije napisati gooooo i ime strijelca, nego izgrlit nekog do sebe ili barem dići ruke u zrak i gledati igrače kako slave gol.
ORIGINAL 1987
-
- Kontakt:
robertkosar je napisao/la: ↑04 jul 2021, 13:58Vozdra druze Samozdravlje kakosi??Samozdravlje je napisao/la: ↑04 jul 2021, 13:23
Vozdra ahbabuHvala na pitanju, malo u depri (nije radi FKS, mogao bi znati zasto, nesto sam Ti i pisao). Valja zivjeti.
![]()
Kad je covjek zdrav svemu fali a kad se razboli samo zdravlja da ima
![]()
Vozdra i bite prijatelju

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Dave, keli, Napapijri, NazorUso, perodeformero i 58 gostiju.