FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Treba mu **** mater. Sve ovo nam se i desava zato sto smo picke. Torcida koga sretne u gradu baci ga u more pa sami trce da raskinu ugovor. Mi trebamo zaliti i plakati za likom koji po sezoni odigra desetak utakmica. Pored toga mu se kao duguje neki sestocifren iznos. Koliko god da je dobio mimo tog duga nije ni to zasluzio.
Cuva Bog Zelju svog!
- plavousrcu
- Kontakt:
Vecina vas pod "zaradio" smatra "opravdao". Zaradio je svaku po slovu ugovora. Fudbal je takav zato i klub treba i mora imati nekog ko se razumije u tu materiju i njega se treba slusati. Samo opet kazem da je to proslost a mi bismo trebali gledati sadasnjost i buducnost. UO treba zovvnuti Zeca i reci mu hajde da se dogovorimo. Tonemo samo tonemo.delinjo je napisao/la: ↑04 jul 2021, 21:38Pa to je drugi par cipela,sto mu je neka budaletina dala takav ugovor umjesto da na prvu kad su vidjeli da je lik seoska lola i varalica ,trebali nabiti nogom i skinuti ga sa sise kluba,ovako i ne mozes ga kriviti kad nikoga nije natjerao da ga dovede,ali ako cemo iskreno lik nije 3 plate zaradio ,kazem ZARADIO..
- plavousrcu
- Kontakt:
Zato im i ide dobroHongKong je napisao/la: ↑04 jul 2021, 21:43Treba mu **** mater. Sve ovo nam se i desava zato sto smo picke. Torcida koga sretne u gradu baci ga u more pa sami trce da raskinu ugovor. Mi trebamo zaliti i plakati za likom koji po sezoni odigra desetak utakmica. Pored toga mu se kao duguje neki sestocifren iznos. Koliko god da je dobio mimo tog duga nije ni to zasluzio.

Jedan od takvih sto se razumije u fudbal je klub doveo skoro pred gasenje dok on sad seta kera po Trebinju. Na plate smo mjesecno izdvajali 250 hiljada KM a ekipa koju je doticni sklopio bila je stara, spora, troma i iz aviona se vidjelo da takva ekipa nema nikakvu perspektivu..plavousrcu je napisao/la: ↑04 jul 2021, 21:43Vecina vas pod "zaradio" smatra "opravdao". Zaradio je svaku po slovu ugovora. Fudbal je takav zato i klub treba i mora imati nekog ko se razumije u tu materiju i njega se treba slusati. Samo opet kazem da je to proslost a mi bismo trebali gledati sadasnjost i buducnost. UO treba zovvnuti Zeca i reci mu hajde da se dogovorimo. Tonemo samo tonemo.delinjo je napisao/la: ↑04 jul 2021, 21:38Pa to je drugi par cipela,sto mu je neka budaletina dala takav ugovor umjesto da na prvu kad su vidjeli da je lik seoska lola i varalica ,trebali nabiti nogom i skinuti ga sa sise kluba,ovako i ne mozes ga kriviti kad nikoga nije natjerao da ga dovede,ali ako cemo iskreno lik nije 3 plate zaradio ,kazem ZARADIO..
-
- Kontakt:
Pa Zecu nigdje nije bolje neg kod nas. Pare neke već uzeo, ostale će sigurno naplatiti kad-tad. Odigra svaku petu tekmu otprilike. Zabije ponekad gol. U Sarajevu guzelja sa kafe na kafu. Laganini život bez srkleta. Je.bo majku dođemo mu kao Reumal u Fojnici
Ti si moj Željo, veliki Željo!
Ma drzi covjek kafic i hotel, cini mi se. Boli ga djon, dosao sa stomakom na pripreme, nespreman. Da ima obraza sam bi rekao da ce manju cifru za platu da bi neko dobio kome stvarno treba i ko zivi od ovog, a ne pored ima 10 izvora zarade. Ali, sit gladnom ne vjeruje sto bi se reklo.PupanOzdrljic je napisao/la: ↑04 jul 2021, 22:14Pa Zecu nigdje nije bolje neg kod nas. Pare neke već uzeo, ostale će sigurno naplatiti kad-tad. Odigra svaku petu tekmu otprilike. Zabije ponekad gol. U Sarajevu guzelja sa kafe na kafu. Laganini život bez srkleta. Je.bo majku dođemo mu kao Reumal u Fojnici
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- plavousrcu
- Kontakt:
Mogli bismo diskutovati kada ti ne bi bio maliciozan. Nismo 250.000 nego 700.000 a u stvarnosti 90.000. I ta ekipa je nakon 19 kola bila druga a ti opet nezadovoljan. Namjerno sam napisao treba neko ko se razumije da se ti i ekipa zakacite. Koji nisu maliciozni znaju sta pisemBrkooo je napisao/la: ↑04 jul 2021, 22:10Jedan od takvih sto se razumije u fudbal je klub doveo skoro pred gasenje dok on sad seta kera po Trebinju. Na plate smo mjesecno izdvajali 250 hiljada KM a ekipa koju je doticni sklopio bila je stara, spora, troma i iz aviona se vidjelo da takva ekipa nema nikakvu perspektivu..plavousrcu je napisao/la: ↑04 jul 2021, 21:43Vecina vas pod "zaradio" smatra "opravdao". Zaradio je svaku po slovu ugovora. Fudbal je takav zato i klub treba i mora imati nekog ko se razumije u tu materiju i njega se treba slusati. Samo opet kazem da je to proslost a mi bismo trebali gledati sadasnjost i buducnost. UO treba zovvnuti Zeca i reci mu hajde da se dogovorimo. Tonemo samo tonemo.delinjo je napisao/la: ↑04 jul 2021, 21:38Pa to je drugi par cipela,sto mu je neka budaletina dala takav ugovor umjesto da na prvu kad su vidjeli da je lik seoska lola i varalica ,trebali nabiti nogom i skinuti ga sa sise kluba,ovako i ne mozes ga kriviti kad nikoga nije natjerao da ga dovede,ali ako cemo iskreno lik nije 3 plate zaradio ,kazem ZARADIO..

- plavousrcu
- Kontakt:
Ima obraza jer da nema "ugasio" bi nas. Postavi tako stvari. Pola godine postavljate stvari tako da su igraci **** i bez obraza jer igraju dzaba a ovi sto su im duzni osigurati plate su onako, krivi ljudi u krivo vrijeme na krivom mjestu. I opet su svi ti igraci od Veselog do Mesa izasli u susret klubu.LjoZee je napisao/la: ↑04 jul 2021, 22:18Ma drzi covjek kafic i hotel, cini mi se. Boli ga djon, dosao sa stomakom na pripreme, nespreman. Da ima obraza sam bi rekao da ce manju cifru za platu da bi neko dobio kome stvarno treba i ko zivi od ovog, a ne pored ima 10 izvora zarade. Ali, sit gladnom ne vjeruje sto bi se reklo.PupanOzdrljic je napisao/la: ↑04 jul 2021, 22:14Pa Zecu nigdje nije bolje neg kod nas. Pare neke već uzeo, ostale će sigurno naplatiti kad-tad. Odigra svaku petu tekmu otprilike. Zabije ponekad gol. U Sarajevu guzelja sa kafe na kafu. Laganini život bez srkleta. Je.bo majku dođemo mu kao Reumal u Fojnici
Možda je glupo pitanje ali kome je glupo neka preskoči 
Jel zna neko na osnovu čega i kako nastaju ove fleke koje su na Grbavici na travnjaku i na koji način one nestaju,šta treba raditi da bi one nestale? Bio bih zahvalan na odgovoru ako neko zna jer me zanima stvarno
P.S stadio se oporavio,dobro mu je došla pauza bar travnjaku,ondje gdje baš bilo blato (pomoćni sudci i ispred golova) trava je znatno narasla i znatno se to smanjilo,ako se može zaključiti po izvještaju

Jel zna neko na osnovu čega i kako nastaju ove fleke koje su na Grbavici na travnjaku i na koji način one nestaju,šta treba raditi da bi one nestale? Bio bih zahvalan na odgovoru ako neko zna jer me zanima stvarno
P.S stadio se oporavio,dobro mu je došla pauza bar travnjaku,ondje gdje baš bilo blato (pomoćni sudci i ispred golova) trava je znatno narasla i znatno se to smanjilo,ako se može zaključiti po izvještaju

....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
-
- Kontakt:
ooo LjoZee kako preživi prozivke od forumaša neki danLjoZee je napisao/la: ↑04 jul 2021, 22:18Ma drzi covjek kafic i hotel, cini mi se. Boli ga djon, dosao sa stomakom na pripreme, nespreman. Da ima obraza sam bi rekao da ce manju cifru za platu da bi neko dobio kome stvarno treba i ko zivi od ovog, a ne pored ima 10 izvora zarade. Ali, sit gladnom ne vjeruje sto bi se reklo.PupanOzdrljic je napisao/la: ↑04 jul 2021, 22:14Pa Zecu nigdje nije bolje neg kod nas. Pare neke već uzeo, ostale će sigurno naplatiti kad-tad. Odigra svaku petu tekmu otprilike. Zabije ponekad gol. U Sarajevu guzelja sa kafe na kafu. Laganini život bez srkleta. Je.bo majku dođemo mu kao Reumal u Fojnici

Eto koliko ga zanima da se nagodi sa njima i ostane vidi se po tome kakav je došao na pripreme. Totalna nezainteresovanost i nerazumijevanja od starijih igrača koji bi trebali sad najviše da zapnu. Ako im se dužno neće ostati bez para. Kad-tad će ih naplatiti. Ha milom ha silom dobit će sve što ih sljeduju.
-
- Kontakt:
Neki dan ovdje neko napisa da se kao neka bakterija ili bolest ili kako se već kaže uhvatilo pa zato te fleke nastaju. Sad je li to ili nešto drugo ne znam ni sam. Ne razumijem se. Samo znam da je tužno da ovako izgleda. Vjerovatno je održavanje loše pošto smo sigurno i ljudima zaduženim za to dužniMuki15 je napisao/la: ↑04 jul 2021, 22:26Možda je glupo pitanje ali kome je glupo neka preskoči
![]()
- plavousrcu
- Kontakt:
Ne znamo mi to. Da su im plate bile redovne ne bi dolazili u situaciju da nesto oproste. Znaci da nisu sve naplatili. Zec, Silic, Osim, Mema, Serbo, Cica, Anel, Profa... sutra ujutro mogu tuziti klub. Za dva mjesec najdalje bi se proces rijesio, nama bi dosla obavijest da imamo 15 dana da im isplatimo dugovanja. Ako to ne uradimo slijedi suspenzija i raskidi ugovora na stetu kluba. Znaci ovima koji imaju ugovori morali bismo isplatiti sve do kraja. Onda ide proces na sudu, prinudna naplata. Ako nemamo novca imamo imovinu i od nikom te ne damo dodjemo do damo te ovima kojima smo duzni.PupanOzdrljic je napisao/la: ↑04 jul 2021, 22:28ooo LjoZee kako preživi prozivke od forumaša neki danLjoZee je napisao/la: ↑04 jul 2021, 22:18Ma drzi covjek kafic i hotel, cini mi se. Boli ga djon, dosao sa stomakom na pripreme, nespreman. Da ima obraza sam bi rekao da ce manju cifru za platu da bi neko dobio kome stvarno treba i ko zivi od ovog, a ne pored ima 10 izvora zarade. Ali, sit gladnom ne vjeruje sto bi se reklo.PupanOzdrljic je napisao/la: ↑04 jul 2021, 22:14Pa Zecu nigdje nije bolje neg kod nas. Pare neke već uzeo, ostale će sigurno naplatiti kad-tad. Odigra svaku petu tekmu otprilike. Zabije ponekad gol. U Sarajevu guzelja sa kafe na kafu. Laganini život bez srkleta. Je.bo majku dođemo mu kao Reumal u Fojnici![]()
![]()
moraš odsad dobro razmisliti šta pišeš protiv koga
![]()
Eto koliko ga zanima da se nagodi sa njima i ostane vidi se po tome kakav je došao na pripreme. Totalna nezainteresovanost i nerazumijevanja od starijih igrača koji bi trebali sad najviše da zapnu. Ako im se dužno neće ostati bez para. Kad-tad će ih naplatiti. Ha milom ha silom dobit će sve što ih sljeduju.
Ma vidjao sam ja fleke cesto na svim ovakvim terenima. Ovaj nasa trava se mora mijenjati jer je ishabana. Nema ovdje pomoci jer je negdje top, na nekim mjestima je fali, tj. kroz sredinu i slicno. Celiku je Savez, cini mi se, mijenjao travu u zadnjih mjesec dana. Negdje izmedju 50.000-100.000 KM je pisalo da kosta taj proces i bit ce im ko nama kad je tek postavljen 2018.PupanOzdrljic je napisao/la: ↑04 jul 2021, 22:33Neki dan ovdje neko napisa da se kao neka bakterija ili bolest ili kako se već kaže uhvatilo pa zato te fleke nastaju. Sad je li to ili nešto drugo ne znam ni sam. Ne razumijem se. Samo znam da je tužno da ovako izgleda. Vjerovatno je održavanje loše pošto smo sigurno i ljudima zaduženim za to dužni
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kad je rok da se skupstina formira
-
- Kontakt:
Heroji nasi.plavousrcu je napisao/la: ↑04 jul 2021, 22:37Ne znamo mi to. Da su im plate bile redovne ne bi dolazili u situaciju da nesto oproste. Znaci da nisu sve naplatili. Zec, Silic, Osim, Mema, Serbo, Cica, Anel, Profa... sutra ujutro mogu tuziti klub. Za dva mjesec najdalje bi se proces rijesio, nama bi dosla obavijest da imamo 15 dana da im isplatimo dugovanja. Ako to ne uradimo slijedi suspenzija i raskidi ugovora na stetu kluba. Znaci ovima koji imaju ugovori morali bismo isplatiti sve do kraja. Onda ide proces na sudu, prinudna naplata. Ako nemamo novca imamo imovinu i od nikom te ne damo dodjemo do damo te ovima kojima smo duzni.PupanOzdrljic je napisao/la: ↑04 jul 2021, 22:28ooo LjoZee kako preživi prozivke od forumaša neki danLjoZee je napisao/la: ↑04 jul 2021, 22:18
Ma drzi covjek kafic i hotel, cini mi se. Boli ga djon, dosao sa stomakom na pripreme, nespreman. Da ima obraza sam bi rekao da ce manju cifru za platu da bi neko dobio kome stvarno treba i ko zivi od ovog, a ne pored ima 10 izvora zarade. Ali, sit gladnom ne vjeruje sto bi se reklo.![]()
![]()
moraš odsad dobro razmisliti šta pišeš protiv koga
![]()
Nek tuze ba, nije im prvi put.
Platit ce Zeljo, nije mu prvi put. Da ga proganjaju razno razni Hasagici i slicni.
gljivicna infekcija terena gdje se prska posebnim sredstvima protiv njih cak i najjeftinije i najbolja solucija koju koristi i man utd protiv ovoga je rastvor od bijelog lukaMuki15 je napisao/la: ↑04 jul 2021, 22:26Možda je glupo pitanje ali kome je glupo neka preskoči
![]()
jbg ovo isto kad uzmes mecku i ne odrzavas je mora se primjetiti neodrzavanje koliko god da je dobar teren a o isteko mu je vijek trajanja mora ici u zamjenu jer ovakvi terenima je rok trajanja maksimalno dvije godine
A, znaju oni dobro upućeni ovde ko je Zecu dao 15. milja. Onako, iz čista mira, na svoju ruku. Ali, gdje ćeš to prevaliti preko usta...
Onda možemo očekivati da će biti lošiji i lošiji,jer ovi naši nemaju 50.000-100.000 za rekonstrukcijuRobust je napisao/la: ↑04 jul 2021, 23:06gljivicna infekcija terena gdje se prska posebnim sredstvima protiv njih cak i najjeftinije i najbolja solucija koju koristi i man utd protiv ovoga je rastvor od bijelog lukaMuki15 je napisao/la: ↑04 jul 2021, 22:26Možda je glupo pitanje ali kome je glupo neka preskoči
![]()
jbg ovo isto kad uzmes mecku i ne odrzavas je mora se primjetiti neodrzavanje koliko god da je dobar teren a o isteko mu je vijek trajanja mora ici u zamjenu jer ovakvi terenima je rok trajanja maksimalno dvije godine
Hvala na odgovoru
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
Hajde da je on njemu po pola godine ugvoror produzio,pa ne bih A rekao,ali lik ga stavio na sisu kluba da je glodje kao neka stetocina i nece odgovarati za to,isto kao sto mi Megamix treba odgovarati za razne Elsnere i slicne debile preko veza na osnovu cega se trosio Zeljin novac kao da je kasica prasica..
Ako dajes toliko love liku koji je glumac,lazira ,glumi povrede i svasta nesto onda je to za mene krivicno djelo i Amara i Ermina i da ima malo drzava i jedan i drugi bi odgovarali za ovo..
Ako dajes toliko love liku koji je glumac,lazira ,glumi povrede i svasta nesto onda je to za mene krivicno djelo i Amara i Ermina i da ima malo drzava i jedan i drugi bi odgovarali za ovo..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
- Kontakt:
Pa to je kad svako ko uđe u klub ha ovaj ha onaj gleda kao da mu je to privatna prćija. Troši se nenormalno, daju se ugovori enormni, niko se ne bori ništa specijalno da napravi. Fuj i jedni i drugi i treći. Molim Boga samo da već jednom izvještaj dobar izađe da se vidi kroz godine kako je ko radio i davao u klubu pa da se izvede na čistac ne bi li se botovi raznoraznih tabora ugasilidelinjo je napisao/la: ↑04 jul 2021, 23:24Hajde da je on njemu po pola godine ugvoror produzio,pa ne bih A rekao,ali lik ga stavio na sisu kluba da je glodje kao neka stetocina i nece odgovarati za to,isto kao sto mi Megamix treba odgovarati za razne Elsnere i slicne debile preko veza na osnovu cega se trosio Zeljin novac kao da je kasica prasica..
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 9 gostiju.