I da jeste, to navijač nekog kluba neće javno reći. Nisam vidio da je neki štrumf ili lešinar napisao da im je nešto naštimano. A bogami jeste i to kako. I dalje tvrdim da si plavo obojen, sve ukazuje na to.Sanchez1987 je napisao/la: ↑04 jul 2021, 21:27Pa ako je namjesteno zna se sta ce biti na kraju,odbranio ili ne,kako ljudi nastimaju iz 1/2 ili rezultat da bude 3:3,i kad bi neko rekao nastiman x ti bi reko ma nije, sto onda nije bilo 1:1PeakyBlinders je napisao/la: ↑04 jul 2021, 21:19Hajde ti meni objasni ako je namješteno, što lik izvadi sa linije loptu Mešanoviću? Za sve penale možeš reči da su namješteni. Zašto naši i to nisu prokockali?![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Pjevaj Sančo onu, da te volim od uvijek sam znao... ko Tajso manijak onda u parkuši kad smo ga zarobili, pa opet osta manijak 

ORIGINAL 1987
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pa nije niko glup da ne vidi da je plan A (investitor daje pare) propao, pricalo se uvijek sta ako investitor nece da dadne vise lovu u Klub?
Imas cist Klub, bez duga. Srezi plate igracima, uklopi se u budzet. Samo kasnimo pola godine sa tim; zimus se trebalo reci, nema para, igracima dati papire, okrenuti plocu i prilagoditi se situaciji.
Ovo danas je solidna situacija, ciste se velike plate, napokon se Akademija stavlja u prvi plan..ima nade.
Imas cist Klub, bez duga. Srezi plate igracima, uklopi se u budzet. Samo kasnimo pola godine sa tim; zimus se trebalo reci, nema para, igracima dati papire, okrenuti plocu i prilagoditi se situaciji.
Ovo danas je solidna situacija, ciste se velike plate, napokon se Akademija stavlja u prvi plan..ima nade.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ko ne skace mrzi sabru, hej hej hej

-
- Kontakt:
Upravo tako, juče sam napisao da im je to greška što nisu odmah izašli u javnost da nas je Nam napustio. Mada mislim da su planirali osvojiti ligu da nezadovoljnim igračima.muhamedhulk je napisao/la: ↑04 jul 2021, 21:49Pa nije niko glup da ne vidi da je plan A (investitor daje pare) propao, pricalo se uvijek sta ako investitor nece da dadne vise lovu u Klub?
- muhamedhulk
- Kontakt:
Taj pokusaj osvajanja lige je bio greska, dzaba i zelja Uprave ako nema para..niko ne igra za kikiriki (cast izuzecima).fks74 je napisao/la: ↑04 jul 2021, 21:56Upravo tako, juče sam napisao da im je to greška što nisu odmah izašli u javnost da nas je Nam napustio. Mada mislim da su planirali osvojiti ligu da nezadovoljnim igračima.muhamedhulk je napisao/la: ↑04 jul 2021, 21:49Pa nije niko glup da ne vidi da je plan A (investitor daje pare) propao, pricalo se uvijek sta ako investitor nece da dadne vise lovu u Klub?
Prije se preplacivalo, sad ce svi da dovode ispod cijene - nema se para, i u Evropi je slicno; veliki ugovori se rjesavaju, krpi se kraj sa krajem.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Odoh vatspa, sančez ne rani. 

- PeakyBlinders
- Kontakt:
Postujem te kao korektnog forumasa ali moram se ne sloziti s tobom. U redu mozda je nekima to i razlog i podstrek da budu protiv nje,ali vecini sigurno nije. Evo ja prvi sam bio za Husrefovu smjenu i podrzao Sabrinu i upravu da to urade tada i dan danas mislim da je to bila ispravna odluka i u korist kluba. Cak mislim da mu nisu trebali ni dati ponovo ugovor ali nebitno sada.robertkosar je napisao/la: ↑04 jul 2021, 21:21Postujem tvoj komentar i upravu si!!! Moras shvatiti da ovo na forumu nije borba navijaca za boljitak naseg kluba. Ovo je hajka nekolicine forumasa da pljuju i psuju Sabrini Buljubasic. Osveta zbog otkaza njihovom ljubimcu a ti znas kojeNajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 jul 2021, 19:10Shvatam ja kritiku i nezadovoljstvo kod nas,ja mozda i najvise kritikujem
Ali hajmo sad fino svi zadjedno od cetvrtka dati punu podrsku Sablicu i igracima pa sta uspijemo
Vise i meni dosadilo svakodnevno samo negativa i neke svadje
Upravu necemo spominjati,ali Sablicu i igracima svi smo duzni dati podrsku
Stvari su polako pocele i na bolje
-Vrlo brzo smo nasli novog investitora(Tan)sutra bi trebalo biti zvanicno kazu
-Neko je spomenuo da bi igracima sutra trebala leci jedna plata(od para od Kove,to je i Kasum potvrdio)
-Dobili smo odlicnu vijest o povratku navijaca u velikom broju,sto ce svakako pomoci i igracima i klubu
-Bagaric blizu potpisa
-Predstavljeni su nam prelijep dresovi
Nije ipak sve crno zadnja 3-4 dana
Hajde sad da se udruzimo svi uz jednog,jedino tako mozemo se izvuci iz ovoga!Njihov interes za uspjeh FK Sarajevo je prestao onog trena kada je Musemic dobio nogu od uprave.
Protiv Sabrine i njezine ekipe sam iskljucivo sto mislim da nije sposobna da uspjesno upravlja klubom. Kratko i jasno.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sanchez, postaješ naporan sa jednim te istim, napiši nekad nešto i o klubu. Vrtiš jedno mjesecima, udavi brate sve ostale fakat.
Dođem na forum ti imaš pola postova na 3 stranice samo o direktorici, daj ba malo. Europska je u četvrtak.
Dođem na forum ti imaš pola postova na 3 stranice samo o direktorici, daj ba malo. Europska je u četvrtak.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Dzaba evropska dok je Sabra tu

- feniksptica
- Kontakt:
Koji ba branioci.. pa svako ko ti je rekod a popustis malo je isto napiso ensto protiv uprave..nemoj buncat i pisati lazi. Jedno je kritika a druge je ovo sto ti radis.Sanchez1987 je napisao/la: ↑04 jul 2021, 22:53Dzaba evropska dok je Sabra tuhaj ok malo cu popustiti sve joj nesposobno,odo sad spavati i de malo i druge opominji,ove branioce
![]()
Ovo sto obezvrjedjujes kup je nesto najgore. Mozda je i Borac zakocio al to je njihova stvar. Sto nas boli q za tim. Je l trebamo i mi rec necemo igrat dok vi ne krenete..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Otkako je onaj pantelija usao u klub, para vise nema. A on se eno qurci po maldivima. Nisu tu cista posla
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Na zalost, objektivno, FKS je kanalu.
Vremenom moze samo tonuti dublje do kraja.
Dosao (vratio) se Tan ili ne, nikakvog plana, strategije, pricuvnog plana, nije bilo i nece ga biti.
Sve dok se ovako radi, put ka totalnom raspadu je zagarantovan.
Kljucnu ulogu u trasiranju tog puta ima(la) direktorica.
Ne zelim nametati misljenje ali ne shvatam potrebu nekih na forumu da je bezuslovno brane.
Osim ako im ovaj put bez povratka ne odgovara.
Na kraju, sastav, trener, formacija, akademija, skauti, kampovi, stadioni, milioni, kamioni, avioni pa ni instant titule, nista, ama bas nista nas nece spasiti.
Sve dok je Sabrinica tu, uzalud je.
Sabrinica ili njoj slicni, svejedno.
Kad ova papanka ode a zamjeni je ista ili slicna pogan, epilog ce neizbjezno biti isti.
Kusturica, Dino, Jahici, Hadzici, Ibrakovici, Buljubasici qrci palci.
Molim ljude (znam da citaju) koji su bezbroj puta dokazali da su prvi i jedini na crti. Koji koliko toliko, direktno i indirektno mogu uticati, da ovu agoniju, nalik na politicku situaciju u nas, zaustave hitno.
Mater grobarsku im svima yebem, ono bi zbog malo para babine nisane prodalo a ne klub.
Ova huda papancica sa sampanjcem je slika i prilika bezobrazluka, oholosti, zbunjenosti, pogubljenosti i ocaja sto je najtuznije puse to neki.
Dosao (vratio) se Tan ili ne, nikakvog plana, strategije, pricuvnog plana, nije bilo i nece ga biti.
Ne zelim nametati misljenje ali ne shvatam potrebu nekih na forumu da je bezuslovno brane.
Na kraju, sastav, trener, formacija, akademija, skauti, kampovi, stadioni, milioni, kamioni, avioni pa ni instant titule, nista, ama bas nista nas nece spasiti.
Kad ova papanka ode a zamjeni je ista ili slicna pogan, epilog ce neizbjezno biti isti.
Molim ljude (znam da citaju) koji su bezbroj puta dokazali da su prvi i jedini na crti. Koji koliko toliko, direktno i indirektno mogu uticati, da ovu agoniju, nalik na politicku situaciju u nas, zaustave hitno.
Mater grobarsku im svima yebem, ono bi zbog malo para babine nisane prodalo a ne klub.
Ova huda papancica sa sampanjcem je slika i prilika bezobrazluka, oholosti, zbunjenosti, pogubljenosti i ocaja sto je najtuznije puse to neki.
Surova realnost.obiteljskicovjek je napisao/la: ↑04 jul 2021, 23:24Na zalost, objektivno, FKS je kanalu.
Borba za stabilizaciju kluba, OPET, krece.. Nadam se da cemo izvojevati pobjedu. Svi zajedno. Zbog nas, zbog FKS.
- FKS -
-
- Kontakt:
Hajde jedno pitanje koga bi vi postavili umjesto sabrine ako mozete napraviti anketu da se glasa
Trenutno korisnika/ca: mnon46, Simi, THEC, Venom, VolimBiH96, Vrhbosnian i 64 gosta.