FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Pashoni
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Pashoni » 04 jul 2021, 22:19

Mislim da bi nam trebalo doci jos jedno pojacanje u veznom redu. Danas dosta pomladjena postava sto mi je i očekivano posto su jucer imali utakmicu. Vidit cemo kako ce sve ispasti
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 04 jul 2021, 22:21

I ja se nadam većoj minutazi Alicu i prizeljkujem njegovu dobru sezonu. Čak i ako ga ne krene dobro radije bi da on ne daje golove nego neki stariji igrač. Nadam se da ćemo dovesti kvalitetnog golmana do početka sezone, svi smo vidjeli koliko nam je značio Golubović na golu. Jedna od najbitnijih pozicija u PLBiH.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

SlobodaTuzla075
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla075 » 04 jul 2021, 22:55

Madal je napisao/la:
04 jul 2021, 22:21
I ja se nadam većoj minutazi Alicu i prizeljkujem njegovu dobru sezonu. Čak i ako ga ne krene dobro radije bi da on ne daje golove nego neki stariji igrač. Nadam se da ćemo dovesti kvalitetnog golmana do početka sezone, svi smo vidjeli koliko nam je značio Golubović na golu. Jedna od najbitnijih pozicija u PLBiH.
Mozda i Drakulic bude prvi golman.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 04 jul 2021, 23:03

Psiho je, što jest jest. :D

Dobro ovo izgleda, vidjet ćemo kakav će kod nas biti.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 04 jul 2021, 23:28

Sky9 je napisao/la:
04 jul 2021, 23:03

Djecko se ne gasi, likuša teška
tuzlanska Sloboda

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 04 jul 2021, 23:39

zlajci je napisao/la:
04 jul 2021, 23:28
Sky9 je napisao/la:
04 jul 2021, 23:03

Djecko se ne gasi, likuša teška
Egzotičnog prezimena, izgleda i ponašanja na terenu, idealan je za tušanjske doskočice. :D

Valjda bude moguće na stadion pa da uživamo u tim momentima.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Pashoni
Kontakt:

Post Postao/la Pashoni » 05 jul 2021, 08:12

Ovaj momak bi mogao bit strasan na golu, koliko znam jucer je imao par sjajnih intervencija
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 05 jul 2021, 09:09

Uzmite clanske, ako mislite na tekme.
1000 ljudi ce smjeti na tribine.
U principu ako bi bilo toliko prodatih premium/clanskih kartica, fakticki ostali ne bi ni mogli biti u prilici kupiti ulaznicu.
tz tz tz tz tz tz

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 05 jul 2021, 09:43

klasik je napisao/la:
04 jul 2021, 11:03
Skver je napisao/la:
04 jul 2021, 10:37
hondas je napisao/la:
02 jul 2021, 16:29
Nakon obavljenih preliminarnih sastanaka sa zainteresovanim stranama, FK Sloboda donosi odluku o osnivanju Odbora za Razvoj. Tijelo će imati funkciju i zadatak da unaprijedi segmente poslovanja FK Sloboda u kapacitetu koji je trenutno moguć sa posebnim osvrtom na organizacioni dio. Odbor za razvoj trenutno će činiti: Alen Haman, Amir Azabagić, Omar Radončić, Asmir Ćilimković, Elvis Baraković, Vehid Šehić, Kristijan Vasilić i Aleksandar Jović kao koordinator odbora. Treba napomenuti da je Odbor za Razvoj otvorenog tipa i da ukoliko bude zainteresovanih pojedinaca za učešće u istom svoje pravo mogu ostvariti u dogovoru sa kordinatorom Odbora. Ovim putem zahvaljujemo trenutnim članovima na angažmanu i želimo da se u skoroj budućnosti Odbor proširi na što veći broj ljudi, saopćeno je iz FK Sloboda.
Dobra ideja, samo su valjda ovdje trebali pozvati i neke bivse Slobodine igrace, trenere koji bi bili kompetentni za razvoj, i neke starije pametne glave a ne da se sami pozivaju....
Ti bivsi fudbaleri Slobode nek za pocetak kupe platinum clansku, nek izlobiraju kojeg sponzora a ne samo eto oni su legende pa nek malo odlucuju.
Ova ekipa trenutno sto je tu je skup ostvarenih ljudi manje-vise koji mogu i hoce svojim znanjem i uticajem u gradu pomoci rastu brenda i imena Sloboda.
Ne igra se fudbal u Tuzli od nezavisnosti BiH, fudbal se igrao i prije i iz tog vremena ima sigurno onih koji puno vise o znaju od tih koji su tuzili i po nekoliko puta klub za koji su igrali, a za razliku od takvih oni od prije rata su sigurno gospoda......sta ste se uhvatili tih clanskih ko pijan plota, pola vas sto pise ovdje nije nikada ni kupila ni clansku a ni sezonsku, nece valjda Lica, Meske, Secer, Sarajka, Bato Divanefendic, Mirza Hadzic, Ado Smajlovoc i drugi kupovati clanske....zna se za koga su clanske, clanske su za navijace na ovoj planeti, ne znam kako je na drugim planetama.....

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 05 jul 2021, 09:48

Skver je napisao/la:
05 jul 2021, 09:43
klasik je napisao/la:
04 jul 2021, 11:03
Skver je napisao/la:
04 jul 2021, 10:37

Dobra ideja, samo su valjda ovdje trebali pozvati i neke bivse Slobodine igrace, trenere koji bi bili kompetentni za razvoj, i neke starije pametne glave a ne da se sami pozivaju....
Ti bivsi fudbaleri Slobode nek za pocetak kupe platinum clansku, nek izlobiraju kojeg sponzora a ne samo eto oni su legende pa nek malo odlucuju.
Ova ekipa trenutno sto je tu je skup ostvarenih ljudi manje-vise koji mogu i hoce svojim znanjem i uticajem u gradu pomoci rastu brenda i imena Sloboda.
Ne igra se fudbal u Tuzli od nezavisnosti BiH, fudbal se igrao i prije i iz tog vremena ima sigurno onih koji puno vise o znaju od tih koji su tuzili i po nekoliko puta klub za koji su igrali, a za razliku od takvih oni od prije rata su sigurno gospoda......sta ste se uhvatili tih clanskih ko pijan plota, pola vas sto pise ovdje nije nikada ni kupila ni clansku a ni sezonsku, nece valjda Lica, Meske, Secer, Sarajka, Bato Divanefendic, Mirza Hadzic, Ado Smajlovoc i drugi kupovati clanske....zna se za koga su clanske, clanske su za navijace na ovoj planeti, ne znam kako je na drugim planetama.....

A sto ne bi kupili? Sve legende bilo kojeg kluba kupe članske sezonske i slicno, da bi i ostali navijaci slijedili njihov primjer. Samo kod nas nece majko mila 🤦
Sloboda je moja nacija

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 05 jul 2021, 09:54

Sunderland je napisao/la:
05 jul 2021, 09:48

A sto ne bi kupili? Sve legende bilo kojeg kluba kupe članske sezonske i slicno, da bi i ostali navijaci slijedili njihov primjer. Samo kod nas nece majko mila 🤦
Ma gdje prijatelju, u kojem klubu.....svuda na svijetu bivsi igraci imaju povlasten polozaj u odnosu na navijace i posjetioce stadiona....i svugdje su bivsi igraci involvirani u klubovima za koje su igrali na razne nacine, dal kao pocasni clanovi, treneri, savjetnici, skauti.....ovdje jos trebaju kupovati sezobske da udju na stadion....

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 05 jul 2021, 09:58

Sad trebam kupiti calnsku i ovdje kokodakat ko kokoska kad snese jaje forumskom puku.... :urnebes:.....to je moja stvar hocu li ili necu kupiti clansku, sezonsku ili kakvu vec....sta imam pisat ovdje.....level djeteta od 7 godina.....

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 05 jul 2021, 10:01

Mirza Hadzic, Meske i kompanija su se toliko nakrali u omladinskom pogonu i skoli fudbala, toliko su para uzimali od roditelja da komotno trebaju po set clanakih od po 100 komada kupit, cisto malo dusu i obraz da operu
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 05 jul 2021, 10:02

Skver je napisao/la:
05 jul 2021, 09:54
05 jul 2021, 09:48

Ma gdje prijatelju, u kojem klubu.....svuda na svijetu bivsi igraci imaju povlasten polozaj u odnosu na navijace i posjetioce stadiona....i svugdje su bivsi igraci involvirani u klubovima za koje su igrali na razne nacine, dal kao pocasni clanovi, treneri, savjetnici, skauti.....ovdje jos trebaju kupovati sezobske da udju na stadion....
Bayern, Real, svi svjetski klubovi, legende kupuju clanske da navijacima daju primjer, da oni vide kako legende kupuju i onda i oni vjeruju. A ti gore nisu onom stvari mrdnuli svih ovih godina za Slobodu kada su zavrsili karijeru, i sto bi neko sto je samo legenda usao na stadion prije tebe koji kupis.

Mada realno ako se njima bude gledala utakmica oni ce svakako uci na utakmicu kao mnogo puta do sada.
Sloboda je moja nacija

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 05 jul 2021, 10:03

klasik je napisao/la:
05 jul 2021, 10:01
Mirza Hadzic, Meske i kompanija su se toliko nakrali u omladinskom pogonu i skoli fudbala, toliko su para uzimali od roditelja da komotno trebaju po set clanakih od po 100 komada kupit, cisto malo dusu i obraz da operu
E ovo je ono sto ja pricam i onda mi neko kaze legendice.
Sloboda je moja nacija

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 05 jul 2021, 10:04

slusalica je napisao/la:
05 jul 2021, 09:09
U principu ako bi bilo toliko prodatih premium/clanskih kartica, fakticki ostali ne bi ni mogli biti u prilici kupiti ulaznicu.
I to ce biti dok jos ne popuste s mjerama i puste vise ljudi na stadion, a nadam se sto prije.
I kako sad ide, samo s premium mozes ulaziti na stadion ili i sa obicnom clanskom?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 05 jul 2021, 10:10

05 jul 2021, 10:03
klasik je napisao/la:
Eno Bazdarevic, Hadzibegic, Susic, Pasic, Mihajlovic, Baljic idrugi ubise se da pomognu svojim klubovima....Zeljo se polako gasi, niko qurcem da mrdne....a sigurno da su Meske i Mirza neko i nesto u ovom gradu, za razliku od obicnih navijaca i sigurno da je odvratno prozivati ljude koji su zaduzili Slobodu i ovaj grad....sramotno.

bhpremijerliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremijerliga12 » 05 jul 2021, 10:12

Beduin je napisao/la:
05 jul 2021, 10:04
slusalica je napisao/la:
I to ce biti dok jos ne popuste s mjerama i puste vise ljudi na stadion, a nadam se sto prije.
I kako sad ide, samo s premium mozes ulaziti na stadion ili i sa obicnom clanskom?
Pustili su 1000 Premium clanskih i ako se proda onda nece biti prodaje ulaznica. Ako se ne rasprodaju onda ce ovi sa obicnom clanskom imati prioritet prilikom kupovine karata da se popuni tih 1000

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 05 jul 2021, 10:14

Skver je napisao/la:
05 jul 2021, 10:10
05 jul 2021, 10:03
klasik je napisao/la:
Eno Bazdarevic, Hadzibegic, Susic, Pasic, Mihajlovic, Baljic idrugi ubise se da pomognu svojim klubovima....Zeljo se polako gasi, niko qurcem da mrdne....a sigurno da su Meske i Mirza neko i nesto u ovom gradu, za razliku od obicnih navijaca i sigurno da je odvratno prozivati ljude koji su zaduzili Slobodu i ovaj grad....sramotno.
Svaki od navedenih imaju po članku svojih klubova. A sta su doticni uradili i sve je drugi par opanaka, ako nista obraz treba nekada oprati pa makar po jednu clansku kupiti. Vise je Sloboda njima dala nego oni Slobodi
Sloboda je moja nacija

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 05 jul 2021, 10:16

bhpremijerliga12 je napisao/la:
05 jul 2021, 10:12
Beduin je napisao/la:
05 jul 2021, 10:04
slusalica je napisao/la:
Pustili su 1000 Premium clanskih i ako se proda onda nece biti prodaje ulaznica. Ako se ne rasprodaju onda ce ovi sa obicnom clanskom imati prioritet prilikom kupovine karata da se popuni tih 1000
Aha, sasvim fer.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 19 gostiju.